כללי מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
בס"ד

התמונות בהודעה הקודמת מיועדות להדפיס בגודל A6, דו צדדי.

נ.ב. מי שרוצה יכול לקבל בחינם את הקבצים הללו, בפורמט PDF איכותי, להדפסה ולחלוקה לאלה שלצערינו עדיין אינם שומרי תורה ומצוות. במייל: <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
נראה לי שכדאי לשאול רב לגבי ציון שם ה' כשזה להפצה ולחילונים.

• הוסף לסימניות
יפה! כל הכבוד!
לדעתי כדאי להוריד כמה אלמנטים מהמסגרת -בלאגן

• הוסף לסימניות
יפה וברור!
אהבתי את המגיני דוד הצבעוניים על הרקע.
מצד שני נראה לי קצת עמוס..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תור הזהב;834652:
נראה לי שכדאי לשאול רב לגבי ציון שם ה' כשזה להפצה ולחילונים.

איפה ראית שם ה'?
לא ראיתי כלל

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה. סליחה על הישירות, אבל העיצוב הרבה פחות, וכן - אני יודעכ שיש כאלו עיצובים (בסגנון) בהמון בתי כנסת בענין הדיבור בבית הכנסת, אבל לדעתי העיצוב פשוט רחוק מלכבד את זה...
א. המסגרת וכו' - עוברים.
ב. הפונטים - לא קשורים, מרווחים מידי, הצל על דויד רגיל, לא יושב טוב בכלל. הטקסט העיקרי כתוב בדויד וזה פשוט לא מתאים, צפוף מידי. להחלחף דחוף לפונט אחד, עדין ואחיד להכל, עם משחק במשקלים (פנינה של פונטייפ יוכל להיות מצויין, וכמו כן פרנקריהל).
ג. הצבעוניות, הצבעוניות! תצהוב מידי ואדום מידי! זה ק"ש על המטה, תן משהו יותר עדין ונעים יותר. העין לא צריכה להשתגע, יותר מיד אלמנטים בבת אחת, עומס על העין. (גם לבן זה צבע... וגם לרקע)...

זה בגדול ואידך זיל גמור...

ושוב סליחה על התגובה הישירה, אבל זה פשוט מה שאני חושב, וזה ממש קירטי לדברי קדושה כעין אלו (בבחינת זה אלי ואנוהו). גם אני, דרך אגב, מקבל ביקורות מאנשי דפוס מקצועיים (שרואים את זה פני ירידה לדפוס) ולא נפגע...

כמו כן לענין שמות הקודש, חוץ מא-להים עדיף ששמות אדנות יהיו בשתי יודין (יש הרבה סימוכין בפוסקים, ואכמ"ל), מכיון שהמקפים המרובים פשוט מפריעים לעין, ולא מוסיפים יופי לטקסט.

• הוסף לסימניות
הרבה בלגן...

ערבוב של סגנונות שלא קשורים אחד לשני- הרקע (ארון קודש?) מפואר, מלא פיתוחים וסלסולים, עליו מודבקים שני לוחות צהובים לא קשורים, ומגני-הדוד האלה בצבעי הקשת...
צריך לבחור סגנון עיצובי וללכת עליו. ולא רק לאסוף אלמנטים ולהדביק אותם יחד.

לגבי הטקסט- את עוברת עמוד באמצע פסוק- זה לא הגיוני.
בנוסף- יש מילים שמתחלקות- מתחילות בשורה אחת ומסתיימות בשניה. זה טוב לעיתונים, לא לתפילה.

ועוד לגבי הטקסט- מומלץ לשבת עם חומש ולבדוק איך הפסוקים מתחלקים. אין סיכוי בעולם שהפסוקים הם:"והיו הדברים האלה אשר.
אנכי מצוך היום על.
לבבך".

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שלדג;835057:
מומלץ לשבת עם חומש ולבדוק איך הפסוקים מתחלקים. אין סיכוי בעולם שהפסוקים הם:"והיו הדברים האלה אשר.
אנכי מצוך היום על.
לבבך".

הקוים הם בכדי שלא יתקעו מילה אחת בשניה. שלא ישמע במקום "על לבבך", "עלבבך", וכן כל כדומה [במקום "אשר אנכי", "אשרנכי", וכו']. יש הרבה סידורים עם הקוים הנ"ל, עבור ציון מקומות אלה, בשביל שלא יחברו את המילים יחד.
סיום הפסוקים מצויין ע"י נקודה.

• הוסף לסימניות
בפס' "שמע ישראל" אולי כדי במקום כל הסימני קריאה לשים גרשיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יוגב ברדה;835054:
כמו כן לענין שמות הקודש, חוץ מא-להים עדיף ששמות אדנות יהיו בשתי יודין (יש הרבה סימוכין בפוסקים, ואכמ"ל), מכיון שהמקפים המרובים פשוט מפריעים לעין, ולא מוסיפים יופי לטקסט.

הבעיה היא שכפי שהוא כתב זה מיועד לחילונים, אשר רבים מהם לצערנו הרב לא יֵדעו לבטא נכון את השם אם ייכתב יי.

• הוסף לסימניות
קיבלתי, חוזר בי. אבל אני עדיין בדעה שהמקפים מאוד מאוד מפריעים לשטף הקריאה, אבל עדיף כך שלא יצא שכרו בהפסדו.

• הוסף לסימניות
לא רוצה להעיר,
אך נאלצת להצטרף להערות הנ"ל מבחינה עיצובית.
העיצוב דורש שיפור,
זה נראה שימוש בתוכנות ע"י מעצב מתחיל או מתלמד.

• הוסף לסימניות
יפה ומדהים!

עיצוב יפה מאוד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה