מה הגודל המינימלי ליחדה של 2.5 חדרים?

• הוסף לסימניות
זה מאד משתנה לפי העיצוב אם יש פרוזדור זה מבזבז שטח וזה גם מאד תלוי בצרכים שלכם כך שקשה מאד לענות על שאלה כזאת אולי אם תעלי תוכנית של כל הדירה ויוכלו לענות לך מה המינימום שצריך להוריד בשביל יחידה כזאת

• הוסף לסימניות
זה גם תלוי מאד איפה בארץ
(ההבדל בין המינימום ליחידה בי-ם לאומת בביתר יכול להיות כפול)

• הוסף לסימניות
מחירים או גודל?
מבחינת המחיר אז זה שווה לדירת 70 -80 מ' כמובן ערך לשכונת רמות וכו'
לגבי גודל מסתבר ש2 וחצי חדרים זה קצת יותר

• הוסף לסימניות
מינימום 45 בבני ברק

• הוסף לסימניות
@ברכה רחל אני לא מכירה את השוק במודיעין עילית.
תעשי בירור קצר על היחידות באזורך, האם 50 מ"ר שמחולקים נכון יושכרו או שחייבים 70 לדוג'
וכמובן- גם 80מ"ר יכולים להיות קטנים אם התכנון לא חכם.

• הוסף לסימניות
50 מ"ר במודיעין עילית יכול ללכת, אבל רק בתכנון שממקסם את השטח,
יצא לי לתכנן שם הרבה יחידות,
בסביבות ה30 מ"ר קצת קשה כרגע להשכיר כי העיר עדיין לא מוצפת בזו"צים
אבל סביבות ה50 מ"ר שיש גם חצי חדר סגור שיכול לשמש לחדר ילדים, כולן מושכרות ב"ה,

• הוסף לסימניות
כאחת שעבדה עם דירות הרבה שנים (סוג של תיווך) אני יכולה לומר שאנשים הצליחו לעשות גם מ38-40 מ"ר דירת 2.5 חדרים....
אני חושבת שגודל נורמלי ליחידה כזאת צריך להיות לפחות 50 מ"ר.
כמובן שצריך לדעת איך לתכנן את הדירה שיהיה ניצול מקסימלי של השטח

• הוסף לסימניות
מה חשוב יותר ביחידה כזו עם יש אפשרןת רק ל2 חלונות
לתכנן אותם ב2 חדרי השינה ןאז בסלון והמטבח המחובר בלי חלון
או חדר שינה אחד עם חלון חדר שני בלי חלון וסלון ומטבח עם
תודה על הערותיכם המחכימות!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שהמ"ר הוא ממש לא שם המשחק.
יכול להיות חלל של 15 מ"ר שהוא חדר של 3X5 יפה וגדול, ויכול להיות חלל של 15 מ"ר שהוא 1X15 והוא בעצם פרוזדור...
מה שמשנה זה האורך והרוחב והתכנון הפנימי,

אישית, אני תכננתי במודיעין עילית (ובמקומות נוספים) מאות יחידות יפהפיות של 35 מ"ר בערך של 2.5 חדרים.
(סלון ומטבח מחוברים, חדר שינה, חצי חדר נוסף וחדר אמבטיה, ולפעמים גם חדר שירות),
שככל הידוע לי תמיד מושכרות ובמחירים גבוהים.
ובהחלט מושכרים גם יחידות קטנות יותר אפילו של 20-25 מ"ר אבל במחירים נמוכים משמעותית. (ולא חסר אנשים שמחפשים דווקא את המחיר המוזל יותר, או גרושים וכו').

• הוסף לסימניות
יכול להיות חלל של 15 מ"ר שהוא חדר של 3X5 יפה וגדול, ויכול להיות חלל של 15 מ"ר שהוא 1X15 והוא בעצם פרוזדור...

אישית, אני תכננתי במודיעין עילית (ובמקומות נוספים) מאות יחידות יפהפיות של 35 מ"ר בערך של 2.5 חדרים.
ובהחלט מושכרים גם יחידות קטנות יותר אפילו של 20-25 מ"ר אבל במחירים נמוכים משמעותית. (ולא חסר אנשים שמחפשים דווקא את המחיר המוזל יותר, או גרושים וכו').
לא מסכימה עם כל מה שכתבת
כיום הזוגות די מפונקים....
בפרט במקומות שיש מספיק יחידות דיור אין ביקוש לקטנות
וחד משמעית יחידות קטנות מזמינות אנשים בודדים גרושים וכל מיני...

• הוסף לסימניות
לא מסכימה עם כל מה שכתבת
כיום הזוגות די מפונקים....
בפרט במקומות שיש מספיק יחידות דיור אין ביקוש לקטנות
וחד משמעית יחידות קטנות מזמינות אנשים בודדים גרושים וכל מיני...
א"א להתווכח עם עובדות...
ז"א ברור שיחדות פחות מ30-35 מ"ר הרבה פחות טובות ומזמינות, אבל יש הרבה אנשים שאומרים שלזוג שנה ראשונה חבל לשלם כמה מאות שקלים יותר כל חודש, ומעדיפים לחסוך את הכסף הזה. (אישית אני לא מסכימה איתם, אבל זה דעה ששמעתי וראיתי הרבה).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות

האם בכל החדרים יש חלון?
ומה המחירים המקובלים לכאלו יחידות?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה חשוב יותר אם יש אפשרות רק ל2 חלונות
לתכנן אותם ב 2 חדרי השינה ובסלון והמטבח המחובר בלי חלון
או חדר שינה אחד עם חלון חדר שני בלי חלון וסלון ומטבח עם
חדר בלי חלון זה לא חדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה