בבנק פאגי הפקדת צ'יק אמריקאי עולה לי בערך 13 ש"ח, ועמלת המרה עוד כ16 ש"ח, והשער הוא בערך 3/8 אחוז פחות משער יציג.שלום וברכה,
אני עובדת לחברה בארה"ב ומשלמים לי בדולרים
מה הדרך הכי זולה שאוכל להעביר את הכסף לחשבון בארץ ולהמירו לשקלים (שער קרוב לשער היציג ועמלה נמוכה)?
כל מידע יעזור לי
תודה!
אם יש אזרחות אמריקאית כדאי מאד לפתחח חשבון בנק אמריקאישלום וברכה,
אני עובדת לחברה בארה"ב ומשלמים לי בדולרים
מה הדרך הכי זולה שאוכל להעביר את הכסף לחשבון בארץ ולהמירו לשקלים (שער קרוב לשער היציג ועמלה נמוכה)?
כל מידע יעזור לי
תודה!
תודה!א
אם יש אזרחות אמריקאית כדאי מאד לפתחח חשבון בנק אמריקאי
ואז אפשר עם כרטיס דביט למשוך את הכסף בארץ ללא עמלה
זה בנק לכל דברזה אמין? יש לכם נסיון עם זה? גם עם סכומי כסף גדולים?
לא ממש מכיר את שיטות התשלום בארה"ב, אבל בגדול זה אם מישהו שולח לך או שאתה מושך מהקרדיט שלו, משהו כזהועוד שאלה, מה ההבדל בין האופציות לתשלום?
היאך אפשרי לפתוח חשבון בנק אמרקאי פה בארץ, בלי לנסוע לשם?א
אם יש אזרחות אמריקאית כדאי מאד לפתחח חשבון בנק אמריקאי
ואז אפשר עם כרטיס דביט למשוך את הכסף בארץ ללא עמלה
דרך המרשתתהיאך אפשרי לפתוח חשבון בנק אמרקאי פה בארץ, בלי לנסוע לשם?
המרשתת? מה זהדרך המרשתת
יש הליך אימות קפדני שכולל שליחת צילומי דרכון וסושיאל סקיוריטי, שיחה עם קצין ביטחון וזהו.
שולחים בדואר כרטיס דביט ואפשר למשוך ללא עמלה ברוב הבנקים
אפשר שמות של בנקים כולל סניפים שאפשר למשוך שם?דרך המרשתת
יש הליך אימות קפדני שכולל שליחת צילומי דרכון וסושיאל סקיוריטי, שיחה עם קצין ביטחון וזהו.
שולחים בדואר כרטיס דביט ואפשר למשוך ללא עמלה ברוב הבנקים
אינטרנט בלעז- מרשתת בעבריתהמרשתת? מה זה
אני לא יודע לגבי הבנק שהזכרתאפשר שמות של בנקים כולל סניפים שאפשר למשוך שם?
כי אנחנו עד עכשיו לא הצלחנו למשוך באף אחד מהמקומות שניסינו, החשבון בנק הוא ב-Santander bank
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים