מידע שימושי מה הדרך הזולה ביותר להעביר דולרים מארה"ב לחשבון בנק בארץ?

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
אני עובדת לחברה בארה"ב ומשלמים לי בדולרים
מה הדרך הכי זולה שאוכל להעביר את הכסף לחשבון בארץ ולהמירו לשקלים (שער קרוב לשער היציג ועמלה נמוכה)?
כל מידע יעזור לי
תודה!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה,
מה הדרך הכי זולה שאוכל להעביר את הכסף לחשבון בארץ ולהמירו לשקלים (שער קרוב לשער היציג ועמלה נמוכה)?
כל מידע יעזור לי
תודה!
בבנק פאגי הפקדת צ'יק אמריקאי עולה לי בערך 13 ש"ח, ועמלת המרה עוד כ16 ש"ח, והשער הוא בערך 3/8 אחוז פחות משער יציג.
בבנק משתלם הרבה יותר מאצל החלפנים שלוקחים בסביבות ה2 אחוז ויותר להמרת שיק.
בבנק הצ'יק חייב להיות על שם בעל החשבון.

• הוסף לסימניות
א
שלום וברכה,
כל מידע יעזור לי
תודה!
אם יש אזרחות אמריקאית כדאי מאד לפתחח חשבון בנק אמריקאי
ואז אפשר עם כרטיס דביט למשוך את הכסף בארץ ללא עמלה

• הוסף לסימניות
א

תודה!
האם בכל בנק זה ללא עמלה?
כי אני לא אזרחית, אך העבירו לי כרטיס דביט של בנק אמריקאי שדרכו אוכל למשוך את הכסף וראיתי לדוג' שבבנק הפועלים יש עמלה גבוהה

• הוסף לסימניות
ועוד שאלה, מה ההבדל בין האופציות לתשלום?

• הוסף לסימניות
זה אמין? יש לכם נסיון עם זה? גם עם סכומי כסף גדולים?
זה בנק לכל דבר
שגם שולח כסף
לי יש את זה. מרוצה.
ועוד שאלה, מה ההבדל בין האופציות לתשלום?
לא ממש מכיר את שיטות התשלום בארה"ב, אבל בגדול זה אם מישהו שולח לך או שאתה מושך מהקרדיט שלו, משהו כזה

• הוסף לסימניות
א

היאך אפשרי לפתוח חשבון בנק אמרקאי פה בארץ, בלי לנסוע לשם?

• הוסף לסימניות
וזה נכנס ישירות לחשבון שלי?

• הוסף לסימניות
היאך אפשרי לפתוח חשבון בנק אמרקאי פה בארץ, בלי לנסוע לשם?
דרך המרשתת
יש הליך אימות קפדני שכולל שליחת צילומי דרכון וסושיאל סקיוריטי, שיחה עם קצין ביטחון וזהו.
שולחים בדואר כרטיס דביט ואפשר למשוך ללא עמלה ברוב הבנקים

• הוסף לסימניות
דרך המרשתת
יש הליך אימות קפדני שכולל שליחת צילומי דרכון וסושיאל סקיוריטי, שיחה עם קצין ביטחון וזהו.
המרשתת? מה זה

• הוסף לסימניות
דרך המרשתת
אפשר שמות של בנקים כולל סניפים שאפשר למשוך שם?
כי אנחנו עד עכשיו לא הצלחנו למשוך באף אחד מהמקומות שניסינו, החשבון בנק הוא ב-Santander bank

• הוסף לסימניות
אפשר שמות של בנקים כולל סניפים שאפשר למשוך שם?
כי אנחנו עד עכשיו לא הצלחנו למשוך באף אחד מהמקומות שניסינו, החשבון בנק הוא ב-Santander bank
אני לא יודע לגבי הבנק שהזכרת
בכרטיס של capital one אפשר למשוך ללא עמלה בכמעט כל הבנקים

• הוסף לסימניות
משהו נוסף מכיר את האתר הזה? קצת הסבר איך זה עובד?
@קסת הו"ל ?
אף פעם לא שלחתי. אבל קבלתי משם כסף כמה פעמים.
זה לא נראה מסובך להשתמש. ממשק אינטואיטיבי.
זה חברה מאוד אמינה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה