איפה קונים את החיקוי? מה טווח המחירים?יש לנו את החיקוי של פלופרס, מעולה.
נעל אחת נקרעה בסוף העונה. קניתי להם עכשיו עוד זוג
מוכרים את זה בכל חור.איפה קונים את החיקוי? מה טווח המחירים?
בבני ברק יש לפמילי שוז בלעדיות על פלופרס.איפה מוכרים פלופרס לנשים במרכז?
בנעלי שחר ופמילי שוז נגמרו המידות
איפה את מוכרת ? אשמח לפרטים.. אני מחפשת בדחיפות...בבני ברק יש לפמילי שוז בלעדיות על פלופרס.
באלעד מוכרים במזל ליטאי.
ואגב אני בעז"ה עושה בקרוב מכירה גדולה של פלופרס בהרבה דגמים עם כככככל המידות במחירים נמוכים מאד,
אז שווה לבוא![]()
איפה ומתי ?בבני ברק יש לפמילי שוז בלעדיות על פלופרס.
באלעד מוכרים במזל ליטאי.
ואגב אני בעז"ה עושה בקרוב מכירה גדולה של פלופרס בהרבה דגמים עם כככככל המידות במחירים נמוכים מאד,
אז שווה לבוא![]()
איפה קנית?קניתי אתמול נעל ריבר אדום עם סוליה לבנה - מהמם!!
אבל נראה לי שקטן על הבת שלי
מידה 22
אשמח למכור 100 שח
בירושלים
צפה בקובץ המצורף 1981032
בכל חור..איפה בירושלים מוכרים חיקויי של פלופרס?
חיקוי פלופרס או נייטיב?בכל חור..
בלידר יש ב25..
שנראה חיקוי עלובבכל חור..
בלידר יש ב25..
לא מבינה את הנהירה אחרי הפלופרס-לבת שלי נקרע פלופרס אחרי חודש וחצי - לא רושם רום שזה נעל איכותית.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים