דרוש מידע מה ההבדל תכלס בין נעלי פלופרס לחברת ריבר.

• הוסף לסימניות
לבן שלי יש גם ריבר וממש מרוצה בכלל לא מתרחב

קניתי אחרי שמישהי המליצה לי שלבת שלה זה היה הרבה יותר טוב מפלופרס

• הוסף לסימניות
קניתי נעל פלופרס מקורי קטיפה והתקלף כבר בכמה מקומות תוך שבועיים (רוב הזמן נעל נעלי ספורט)
מישהי יודעת אם יש אחריות גם על קילוף? שילמתי על זה 175 שח
ממש מבאס

• הוסף לסימניות
יש לנו את החיקוי של פלופרס, מעולה.
נעל אחת נקרעה בסוף העונה. קניתי להם עכשיו עוד זוג

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה מוכרים פלופרס לנשים במרכז?
בנעלי שחר ופמילי שוז נגמרו המידות
בבני ברק יש לפמילי שוז בלעדיות על פלופרס.
באלעד מוכרים במזל ליטאי.
ואגב אני בעז"ה עושה בקרוב מכירה גדולה של פלופרס בהרבה דגמים עם כככככל המידות במחירים נמוכים מאד,
אז שווה לבוא;)

• הוסף לסימניות
באלעד מוכרים במזל ליטאי.
ואגב אני בעז"ה עושה בקרוב מכירה גדולה של פלופרס בהרבה דגמים עם כככככל המידות במחירים נמוכים מאד,
אז שווה לבוא;)
איפה את מוכרת ? אשמח לפרטים.. אני מחפשת בדחיפות...

• הוסף לסימניות
איפה בירושלים מוכרים חיקויי של פלופרס?

• הוסף לסימניות
באלעד מוכרים במזל ליטאי.
אז שווה לבוא;)
איפה ומתי ?
ממש אשמח לדעת

• הוסף לסימניות
קניתי אתמול נעל ריבר אדום עם סוליה לבנה - מהמם!!
אבל נראה לי שקטן על הבת שלי
מידה 22
אשמח למכור 100 שח
בירושלים
1749105786954.png

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לבת שלי נקרע פלופרס אחרי חודש וחצי - לא רושם רום שזה נעל איכותית.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה