- הוסף לסימניות
שום לחץ חברתי ושום נעלים
זה עגלה יציבה מאד!!!
ויופי זה עניין של טעם
שירות לקוחות מטורף
זה עגלה יציבה מאד!!!
ויופי זה עניין של טעם
שירות לקוחות מטורף
בי 5איזה דגם יש לך של בוגבו?
כייף לשמוע!החליפו לי את כל המושב במקום
קיבלתי שירות מעולה!
(הבעיה היתה שהשתחרר הפגוש)
הכי מדויקתסתובבי בחנויות. תסתכלי על העגלות תנסי להסיע אותן קצת בחנות ולקפל אותן.
תראי למה את מתחברת.
תלוי מה הדגם שלךוואו , לא הצלחתי לקרוא את הכל.
בלידה האחרונה קניתי בוגבו, היא בטיחותית, נוסעת מעולה, קלה לניקוי וכו'
כרגע שנה אחרי משתוקקת בכל מאודי להחליף אותה.
מכמה סיבות שנראה לי גורמות כנראה לפיצול פה באשכול-
תעני על כמה שאלות:
האם את עולה לתחבורה ציבורים איתה ביומיום, האם המטפלת גרה בקומה גבוהה, או אתם עצמכם? (מאד כבדה יחסית לעגלות אחרות ולי הפריע מאד להתנייד איתה)
צריכה שייכנס לרכב בנסיעות? (בסופי שבוע לא הייתי לוקחת אותה כי היא תפסה מלא מלא מקום ברכב ולא נשאר מקום לשאר הילדים והמזוודות)
וגם בבית היה צריך לחפש לה חניה מכובדת במינה.
מכל הסיבות הנ"ל הפלוסים לא ממש אזנו את המצב
חברות שלי קנו את סייבקס, ספורט ליין ועוד חברות מעולות ופחות ממותגות ואני ממש רואה הבדל, הם קלות יותר, קומפקטיות וממש נחמדות.
ממליצה לקנות עגלה משולבת כזאת.
דווקא הדרגונפליי היא בין העגלות הקלות שיש...וואו , לא הצלחתי לקרוא את הכל.
בלידה האחרונה קניתי בוגבו, היא בטיחותית, נוסעת מעולה, קלה לניקוי וכו'
כרגע שנה אחרי משתוקקת בכל מאודי להחליף אותה.
מכמה סיבות שנראה לי גורמות כנראה לפיצול פה באשכול-
תעני על כמה שאלות:
האם את עולה לתחבורה ציבורים איתה ביומיום, האם המטפלת גרה בקומה גבוהה, או אתם עצמכם? (מאד כבדה יחסית לעגלות אחרות ולי הפריע מאד להתנייד איתה)
צריכה שייכנס לרכב בנסיעות? (בסופי שבוע לא הייתי לוקחת אותה כי היא תפסה מלא מלא מקום ברכב ולא נשאר מקום לשאר הילדים והמזוודות)
וגם בבית היה צריך לחפש לה חניה מכובדת במינה.
מכל הסיבות הנ"ל הפלוסים לא ממש אזנו את המצב
חברות שלי קנו את סייבקס, ספורט ליין ועוד חברות מעולות ופחות ממותגות ואני ממש רואה הבדל, הם קלות יותר, קומפקטיות וממש נחמדות.
ממליצה לקנות עגלה משולבת כזאת.
כמה בערך עולה כל הסיפור הזה?פשוט החלפתי גגון בצבע שונה.
ואת הידיות חידשתי..
איפה?בכמה?מוכרת בוגבו B5 במצב מעולה
צבע אפור מלאנג'
2 גגונים -אדום שהיה בשימוש ואפור מלאנג' חדש.
בני ברקאיפה?בכמה?
יויו לא יציבהלי יש בי 3
דנדשה!!
נהניתי ממנה מאדדדד
היא קלה ויציבה (לעניות דעתי הרבה יותר מיויו)
וגם יפה..
שיהיה בשעה טובה ובקלות!חייבת לשתף.
לקראת לידה ב"ה...
אחרי שקראתי בפרוג וגם שמעתי מחברות וכו כל כך הרבה שבח והלל
על הבוגבו בי 5
החלטתי לקנות אותה יד 2.
מה אומר??
העגלה מתנדנדת לימין ולשמאל
צידי האמבטיה ממש לא חזקים ונופלים פנימה
ממש התאכזבתי.
בסוף לא קניתי
אבל אולי אפשר לדעת מה ההתלהבות הגדולה מעגלה שלא עושה את תפקידה?
בכמה את מוכרת?מוכרת בוגבו B5 במצב מעולה
צבע אפור מלאנג'
2 גגונים -אדום שהיה בשימוש ואפור מלאנג' חדש.
מצ"ב תמונותבכמה את מוכרת?
יכולה לצרץ תמונות?
תסתכלי כמה היא מחזיקה ביחס לבוגבו....בייבי בוס עגלה מתחלה לבוגבו.
שרות מושלם של חמש שנים מתחילה (בלי להאריך אחריות) שרות מלא ומושלם על הכל.
הלכתי לחנות כשהמעצור נהרס ובכלל לא ביקשו ממני הוכחה למתי קניתי וכמה זמן עבר ואם בכלל אצלם, החליפו בלי לומר מילה.
עגלה מהקלות ביותר ומצד שני חזרה ונוחה מאד.
מתקפלת ביד אחת
נשמע ממש שיש לך מניות בבוגבו.תסתכלי כמה היא מחזיקה ביחס לבוגבו....
וזה שבוגבו הולכת לתיקונים מה אכפת לי כי אם הלכתי לחנות והוא צילם (מה שאני שברתי ביד שלי )ותוך יומיים הגיע לחנות זה מצויין בשבילי ,ובמיחד שאת יכולה לשלוח מייל לבוגבו עם תמונה מה שלא היה לי כח לעשות
ובקשר לסייבקס מבחינתי היא מותג בדיוק כמו בוגבו רק לא יודעת איך האחריות להם
תסתכלו על המחירים שלה הזויים ולא נראה לי ששורדים כמו בוגבו או שכן לא התנסתי
אבל רואים אותה כמויות ברחוב כמעט כמו הבוגבו ככה מי שמחפשת משהו שלא נמאס זה לא זה ולא זה
וספורט ליין באמת יותר זולה וזה מבחינתי מראה שזה לא מותג מה שגם היא מחזיקה
b6 לדעתי יותר גדולה מה5 ףוגם האמבטיה שלה פחות טובה אבל יותר קלה- ב6 יש בסיס שחור כזה שזה מיצב אותה וככה לא מתקפלת ב6 הגגון לדעתי יותר טוב מה 5 שימי לב לבד ולפתח אורור
אז אם יש לך אופציה לקנות את ה5 עם גגון של 6 ואמבטיה של 6 הכי טוב לדעתי
ועוד משהו אחרון אחותי גם קנתה ביד 2 b3 לפני איזה 8 שנים ונדפקה שתוך חצי שנה לא היה עגלה קרתה לה תאונה בעגלה ולא היה שווה לה לתקן
בהצלחה בבחירה
יד 2 קנית, לכי תדעי איך קרעו את העגלה הזוחייבת לשתף.
לקראת לידה ב"ה...
אחרי שקראתי בפרוג וגם שמעתי מחברות וכו כל כך הרבה שבח והלל
על הבוגבו בי 5
החלטתי לקנות אותה יד 2.
מה אומר??
העגלה מתנדנדת לימין ולשמאל
צידי האמבטיה ממש לא חזקים ונופלים פנימה
ממש התאכזבתי.
בסוף לא קניתי
אבל אולי אפשר לדעת מה ההתלהבות הגדולה מעגלה שלא עושה את תפקידה?
אני לא יודעת למה אבל יש לי 2 שכנות עם בייביבוס אחת עם שתי ילדים ויש לי שכנה עם בוגבו b5 עברה 4 ילדים בלי להחליף בדים והיא נראת יותר טובנשמע ממש שיש לך מניות בבוגבו.
ביבי בוס מחזיקה ביחס לבוגבו מעולה ויותר.
יש לי אותה כבר 4 שנים בשימוש שוטף, לא שמורה. מעלה תמיד את העגלה הביתה עם הילדים בפנים 2 קומות ומחזיקה פצצה, בדים מתכבסים בקלות מאד והאחריות שלה מעולה! (או של ביבי גולד, אחד משתיהם).
גם סייבקס מעולה, עולה כמו בוגבו ויש גם דגמים מאד מאד זולים יותר בומבסטים.
לגיסתי יש כבר 4 ילדים את הסייבקס, (6 שנים+) נראית חדשה לגמרי! ובמצב מעולה, אחרי שהעגלה התהפכה עם הילד קומה אחת אבל גבוהה מאד (איזה 40 מדרגות) הילד יצא בשן ועין והעגלה ישרה כמו סרגל...
בגדול לא התנסתי,
אבל אומרים שבוגבו זה איכותי, לדעתי הרבה זה גם סתם סחף חברתי.
חלאס' עם הבוגבו הן סתם גדולות ומגושמות, לטעמי.
אני הלכתי על מיוס 3 ולא מתחרטת לרגע!
והנה תשובה לסייבקס שהיא מבחינתי כמו בוגבו עולה יקר = מחזיק טוב = מותג =שווה לקנותכל מילה....
לא סתם מותג, מותג ששווה להשקיע בו
לגיסתי יש מיוס בשביל לא להיות חלק מהעדר- והיא כמעט קנתה ממני את הבי6 כשהחלפתי לדרגונפליי
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים