נספח לאתגר מה הוא עושה פה?! • אתגר 271

• הוסף לסימניות
@נכון מאוד תודה על הנספח.
@ציפושית תודה על האתגר המרתק.

רוצה רק לעורר תשומת לב שבאתגר כזה נדרשת זהירות רבה שלא לפגוע חלילה בכבודם של גדולי ישראל לדורותיהם, או להציג אותם בצורה לא מספיק ראויה.
לענ"ד כדאי להתרכז בדמויות מתחומים אחרים, ויש מספיק.

• הוסף לסימניות
ואם מישהו כן רוצה (מניח שלא רק אני) לעשות מגדולי ישראל, אז חייב להיות על רקע מכבד וראוי ב100 %

ונקווה ש @מנהל ai לא יהיה הרבה עבודה, כי לטעמי זה אתגר סופר מעניין !!

• הוסף לסימניות
1749408581097.png
1749408606488.png
אני חס ושלום לא בא להוריד, אבל אולי אפשר לערוך את התמונה שוב?

• הוסף לסימניות
1004130494.jpg

• הוסף לסימניות
@מנהל ai ,
מה פוליטי בתמונה הזאת לעומת השאר?

• הוסף לסימניות
ההגשה של האתגר פה הייתה בעייתית! נאמר במפורש שלא לכלול תכנים פוליטים ואני לתומי חשבתי ללא אישים פולטיים כלל, ושברתי את הראש לדוגמאות לא פולטיות (וזה קשה למצא דמות מוכרת ולא פוליטית שתהיה מעניינת) ובסוף כל האתגר כולו מתחילה ועד סוף פוליטי ..... אז כנראה שאני לא הבנתי נכון או שהבנתי נכון וזה לא היה מודגש מספיק ..... אשמח להתייחסות @ציפושית

• הוסף לסימניות
אני ספציפית התכוונתי לא לכלול תכנים פוליטיים של קמפיינים וכזה...
ולא בכלל לא לכלול אישים פוליטיים,
אבל אכן
בכלל, די נמאס מטרמפ ונתניהו שחוזרים על עצמם כבר עשרות פעמים
הבנו את הבדיחה

• הוסף לסימניות
אולי יסבירו לי:
כל בינה שאני מנסה לעשות בה משהו
זה כותב לי שהם לא יכולים להשתמש הדמויות מוכרות.
בגלל שזה בינה חינמית?
כמה דברים שחשבתי עליהם, זה לא עשה לי ובסוף אחרים כן הצליחו והעלו

• הוסף לסימניות
כל בינה שאני מנסה לעשות בה משהו
זה כותב לי שהם לא יכולים להשתמש הדמויות מוכרות.
אני גם ניסיתי ב-GPT והוא לא הסכים בשום אופן לדמויות פוליטיות או ציבוריות.
כנראה האחרים עבדו עם מחוללי תמונה שונים.
באיזה עוד תוכנות ניסית?

• הוסף לסימניות
סורה מבית GPT נותן בלי שום בעיה כל דמות פוליטת שתרצו ואני בחינם (פשוט לכתוב בגוגל סורה AI או דרך הממשק של צאטGPT גם אפשר להגיע אליו מהסרגל בצד)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה