מה החוק לגבי שיפוצים ובניה?

• פותח הנושא dn
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
השכנים משפצים.
האם יש חוק לגבי שעות מנוחה?

• הוסף לסימניות
בין 2:00 ל4:00 אסור להרעיש לא משנה עם זה בניה או מוזיקה, כנ"ל בשעות הערב מ7:00 נראה לי. מוזיקה מותר עד 11:00
את יכולה להזמין מוקד 106, מטפלים בעינינים הללו מצוין. (תלוי באיזה עיר)

• הוסף לסימניות
למרבה הצער מבחינה חוקית מותר להם להרעיש בין 7-7 בכל רעש שיבחרו.
בין 7-8 מותר להרעיש ברעשי בניה קלים (ללא מכונות כבדות)
ומסיבות וחינגאות מותרות עד 11 בלילה.
ומה הקשר לעירייה?
לא שמעתי שהם מטפלים בזה.

• הוסף לסימניות
ביררתי פעם, אין חוק שאוסר להרעיש בין 2-4, (אבל אפשר לבקש יפה אם אפשר שבשעות 2-4 יעשו את הדברים שפחות מרעישים), לפי החוק מ-11 בלילה אפשר להתלונן. (וסתם כך, תחשוב שבבניין משותף זה המצב היום זה השכן מחר זה אתה, אז תשדל 'לבלוע' את זה ולא להוסיף להם על חוסר הנעימות שכבר קיים)

• הוסף לסימניות
ממש לא נכון!
לפי החוק אוכפים מ-8.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;766161:
ממש לא נכון!
לפי החוק אוכפים מ-8.

הלוואי.
אנחנו גרים ליד תיכון לא דתי, המקיים מסיבות בחצר.
אי אפשר לעשות כלום מרוב רעש (שיחה, שינה, ילדים מייללים), שלא לדבר על הצרמוניה, והתכנים...
התייאשנו מלהתלונן. אין למי.

• הוסף לסימניות
לפני כשנתיים שכנים שלנו שיפצו ואני הייתי על סף איבוד הדעת, רעש לכלוך וכו', עלה לי בכוחות מרובים להתאפק ולא לצרוח עליהם, ניסיתי להיות נחמדה ואפילו הכנסתי להם עוגה איזה פעם אחת...
לפני כשנה שיפצתי בעצמי וזה חזר אלי בענק! היה שוה! השכנים עזרו לנו ופירגנו מכל הלב, זה הקל מאוד על כל תהליך השיפוץ ונתן הרגשה טובה.

תחשבו על זה...:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;766165:
הלוואי.
אנחנו גרים ליד תיכון לא דתי, המקיים מסיבות בחצר.
אי אפשר לעשות כלום מרוב רעש (שיחה, שינה, ילדים מייללים), שלא לדבר על הצרמוניה, והתכנים...
התייאשנו מלהתלונן. אין למי.

מסיבות מותרות לפי החוק עד 11, לכן סביר להניח שרק מאז החוק ייאכף,
בניה מותרת עד 7-8, ומ-8 אוכפים.

נכתב ע"י גרפיקהil;766168:
לפני כשנתיים שכנים שלנו שיפצו ואני הייתי על סף איבוד הדעת, רעש לכלוך וכו', עלה לי בכוחות מרובים להתאפק ולא לצרוח עליהם, ניסיתי להיות נחמדה ואפילו הכנסתי להם עוגה איזה פעם אחת...
לפני כשנה שיפצתי בעצמי וזה חזר אלי בענק! היה שוה! השכנים עזרו לנו ופירגנו מכל הלב, זה הקל מאוד על כל תהליך השיפוץ ונתן הרגשה טובה.

תחשבו על זה...:)

אני ג"כ על סף איבוד הדעת מבנייה אצל שכנים,
ובעקבות זאת בעז"ה אם (חלילה! :eek:) אשפץ,
לא יעלה על דעתי לבנות בשעות שהם בונים!
להפך, חוויה כזו אמורה לפתח עודף רגישות - לחשוב מה עובר על מי שנמצא באזור,
ולא לעשות רק מה שנוח לך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;766171:
מסיבות מותרות לפי החוק עד 11, לכן סביר להניח שרק מאז החוק ייאכף,
בניה מותרת עד 7-8, ומ-8 אוכפים.

אני ג"כ על סף איבוד הדעת מבנייה אצל שכנים,
ובעקבות זאת בעז"ה אם (חלילה! :eek:) אשפץ,
לא יעלה על דעתי לבנות בשעות שהם בונים!
ולא לעשות רק מה שנוח לך.
שירי, בא נראה אותך אומרת לקבלן שיעצור הכל בין 2ל4, אין מצב שיסכים, זה כסף, זה זמן עבודה, מה שכן קבלן נורמלי מסיים לעבוד ב-5 מקסימום 7 בערב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;766171:
ולא לעשות רק מה שנוח לך.

תאמיני לי, כשנמצאים בחויה כזו, כל מה שרוצים זה לסיים עם כל הסיוט ששמו שיפוץ, לא חושבים על שום דבר אחר בטח שלא על השכנים המסכנים:eek:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טוליפ;766181:
שירי, בא נראה אותך אומרת לקבלן שיעצור הכל בין 2ל4, אין מצב שיסכים, זה כסף, זה זמן עבודה, מה שכן קבלן נורמלי מסיים לעבוד ב-5 מקסימום 7 בערב.

בין 2 ל-4 זה לא הולך, למרבה הצער.
אבל בפירוש שאפשר לעצור ב-6 את העבודות.

נכתב ע"י גרפיקהil;766187:
תאמיני לי, כשנמצאים בחויה כזו, כל מה שרוצים זה לסיים עם כל הסיוט ששמו שיפוץ, לא חושבים על שום דבר אחר בטח שלא על השכנים המסכנים:eek:
כל כך לא בסדר, וכל כך לא בין אדם לחברו, וכל כך לא דרך תורה.
לכן סבורני שלפחות חוויה גרועה יכולה להזיז את צלילי המצפון.

• הוסף לסימניות
ומה אם זה פועלים פרטיים (סינים וכדו') ששעתיים עבודה כפול 4 = 350 ש"ח?

• הוסף לסימניות
ואז מה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
למה זה רלוונטי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י pr;766202:
למה זה רלוונטי?

אם זה היה קורה לך שבשביל מנוחת השכנים היית צריכה לשלם כל יום עוד 350 ש"ח איך היית מרגישה?
או ש... לא הבנתי את השאלה?

• הוסף לסימניות
לא הצלחתי להבין את המשוואה.
למה שתצטרכי לשלם עוד 350 ש"ח?

• הוסף לסימניות
כי אני לא יביא אותם לרבע יום,
אז אם הם שעתיים בלי עבודה זה אומר ששילמתי כסף לריק.

• הוסף לסימניות
כתבתי כבר שאני לא מדברת על הצהריים,
אלא על סיום בשעה שפויה.

• הוסף לסימניות
שירי, לא הבנתי אלא מלמעלה עדיין משפצים?
או שזה חדשים?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה