נכתב ע"י pr;766161:ממש לא נכון!
לפי החוק אוכפים מ-8.
נכתב ע"י לללי;766165:הלוואי.
אנחנו גרים ליד תיכון לא דתי, המקיים מסיבות בחצר.
אי אפשר לעשות כלום מרוב רעש (שיחה, שינה, ילדים מייללים), שלא לדבר על הצרמוניה, והתכנים...
התייאשנו מלהתלונן. אין למי.
נכתב ע"י גרפיקהil;766168:לפני כשנתיים שכנים שלנו שיפצו ואני הייתי על סף איבוד הדעת, רעש לכלוך וכו', עלה לי בכוחות מרובים להתאפק ולא לצרוח עליהם, ניסיתי להיות נחמדה ואפילו הכנסתי להם עוגה איזה פעם אחת...
לפני כשנה שיפצתי בעצמי וזה חזר אלי בענק! היה שוה! השכנים עזרו לנו ופירגנו מכל הלב, זה הקל מאוד על כל תהליך השיפוץ ונתן הרגשה טובה.
תחשבו על זה...![]()
שירי, בא נראה אותך אומרת לקבלן שיעצור הכל בין 2ל4, אין מצב שיסכים, זה כסף, זה זמן עבודה, מה שכן קבלן נורמלי מסיים לעבוד ב-5 מקסימום 7 בערב.נכתב ע"י pr;766171:מסיבות מותרות לפי החוק עד 11, לכן סביר להניח שרק מאז החוק ייאכף,
בניה מותרת עד 7-8, ומ-8 אוכפים.
אני ג"כ על סף איבוד הדעת מבנייה אצל שכנים,
ובעקבות זאת בעז"ה אם (חלילה!) אשפץ,
לא יעלה על דעתי לבנות בשעות שהם בונים!
להפך, חוויה כזו אמורה לפתח עודף רגישות - לחשוב מה עובר על מי שנמצא באזור,
ולא לעשות רק מה שנוח לך.
נכתב ע"י pr;766171:להפך, חוויה כזו אמורה לפתח עודף רגישות - לחשוב מה עובר על מי שנמצא באזור,
ולא לעשות רק מה שנוח לך.
נכתב ע"י טוליפ;766181:שירי, בא נראה אותך אומרת לקבלן שיעצור הכל בין 2ל4, אין מצב שיסכים, זה כסף, זה זמן עבודה, מה שכן קבלן נורמלי מסיים לעבוד ב-5 מקסימום 7 בערב.
כל כך לא בסדר, וכל כך לא בין אדם לחברו, וכל כך לא דרך תורה.נכתב ע"י גרפיקהil;766187:תאמיני לי, כשנמצאים בחויה כזו, כל מה שרוצים זה לסיים עם כל הסיוט ששמו שיפוץ, לא חושבים על שום דבר אחר בטח שלא על השכנים המסכנים![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים