אינטרנט סיבים בזק וסים כשר ב 140 ש"ח לחודשאין לאף אחד מה להציע ?
מה עם אתרוג?
סיבים?
www.prog.co.il
רק כשגם הספק של האינטרנט הוא בזק.תראי את האשכול הזה
לסיכום בזק סיבים או לא סיבים+נטפרי זה שילוב גרוע ביותר![]()
ספק ותשתית - ניתוקים באינטרנט בזק+נטפרי.
יכולה להיות גם בעייה של כתובת מייל שלא ניתנת לפתיחה?, יש לי פרופיל שתקוע כבר מיום חמישי ושאני מנסה לפתוח אותו, כתוב לי שגיאה. האמת שכל מה שאני מנסה בימים האחרונים לפתוח ביוטיוב נחסם לי, גם דברים שנפתחו לי בעבר בקלות רבה, קשור גם? כן הבעיה מופיעה בכל המוצרים של גוגל, שזה כולל את ג'ימייל, חיפוש...www.prog.co.il
איפה הבעיה , בתשתית של בזק או ספק של בזק ?תראי את האשכול הזה
לסיכום בזק סיבים או לא סיבים+נטפרי זה שילוב גרוע ביותר![]()
ספק ותשתית - ניתוקים באינטרנט בזק+נטפרי.
יכולה להיות גם בעייה של כתובת מייל שלא ניתנת לפתיחה?, יש לי פרופיל שתקוע כבר מיום חמישי ושאני מנסה לפתוח אותו, כתוב לי שגיאה. האמת שכל מה שאני מנסה בימים האחרונים לפתוח ביוטיוב נחסם לי, גם דברים שנפתחו לי בעבר בקלות רבה, קשור גם? כן הבעיה מופיעה בכל המוצרים של גוגל, שזה כולל את ג'ימייל, חיפוש...www.prog.co.il
תשתית סיבים בזק + אתרוג
עובד טיל ב"ה
יוסי תקשורת עם ספק שלהם +נטפרינמאס לי מהתקשורת שלהם
כל הזמן תקלות
וכל אחד זורק את האשמה לצד השני .
עם מי הצדק?
מה החלופה הטובה יותר ?
קיבלתי פרסומות לאחרונה על אינטרנט סיבים. האם זה כמו שהם באמת אומרים ? בטוח ויציב ?
מה הסינון ההגיוני חוץ מנטפרי ?
אפשר פרטי התקשרות?יוסי תקשורת עם ספק שלהם +נטפרי
עובד פצצה
שנה +
עברתי אליהם אחרי שהיו בעיות עם בזק
אפשר פרטי התקשרות?
גם אני עברתי ליוסי תקשורת בגל הקודם של הבעיות עם בזק,יוסי תקשורת עם ספק שלהם +נטפרי
עובד פצצה
שנה +
עברתי אליהם אחרי שהיו בעיות עם בזק
נטפרי חוסם אינטרנט ופותח מה שצריךמה ההבדל בצורת הסינון , וכן בשרות בין החברות,
נטפרי , אתרוג, נתיב
אני רוצה סינון איכותי , לא רק מייל,
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים