התייעצות מה הייתם מעדיפים במטבח של דירה שכורה?

• הוסף לסימניות
לחלבי נראה לי נכון כיור 50, ע"ח הגדלת השיש,
לבשרי, אם יש שיש מרווח, אפשר כיור 60?
הכיורים בקיר של השיש החלבי
השיש הבשרי בקיר ליד (פינה +150)
ככה שאם נקטין רק כיור אחד יהיה שיש חלבי 75 ושני כיורים צמודים בגודל שונה (לא נראה הכי טוב..)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הייתי מעדיפה שיש חלבי גדול יותר - אם מדובר במשפחה גדולה - רק להכין סנדוויצ'ים בבוקר צריך 60 ס''מ.
נ.ב.
אם הכיור הבשרי יהיה בגודל אחר מהחלבי , זה נחשב מכוער?\
עריכה: מעדיפה שיש גדול יותר מנסיון.
יש לי עכשיו כיור 40 בערך ואני מסתדרת מצוין - הרבה יותר קריטי לי כל ס''מ שיש

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
בעיני זה תלוי אם יש במטבח מקום לשולחן או לא
אם יש מקום לשולחן, הייתי מעדיפה משטח קטן יותר, וכיור גדול.
אם לא, הייתי מקטינה רק את הכיור החלבי.
אם זה ממש נראה מכוער (לא בטוח לדעתי בכלל), אז הייתי מוותרת על שיש חלבי לטובת הכיורים.

בכל מקרה הכיור הבשרי חשוב לי יותר מהמשטח החלבי.
במיוחד שהשיש הבשרי גדול, אז כל מה שפרווה אפשר לעשות עליו.

ואני כותבת מניסיון של שיש חלבי קטן (60 ס"מ), ומשפחה שכבר ב"ה לא נכנסת בדירת שלושה חדרים, גם אם חדר הילדים גדול.

• הוסף לסימניות
כבר יש 6 שמעדיפים כיורים גדולים לעומת 9 שבחרו בשיש...
מעניין כל אחד אם זה מניסיון או לא...
עניתי מנסיון.
כיורים חשוב לי גדול גם כי זה קל יותר לשטוף וגם נותן מראה מסודר יותר (עשיתי בדיקה עם כיורים 40,50 ו60) ואת כל הדברים שעושים על השיש אני עושה בנוחות על השולחן מטבח.
(מבשלת בעיקר חלבי)
אבל אם-
יש בה שוכרים ובעל הדירה רוצה לשדרג אותה כשהם גרים בה
הייתי מתחשבת רק בדעתם, כי גם אם יבואו שוכרים אחרים אחריהם, הם הולכים לסבול את השיפוצון ונראה לי הוגן יותר לעשות מה שנח להם.

• הוסף לסימניות
הייתי מתחשבת רק בדעתם, כי גם אם יבואו שוכרים אחרים אחריהם, הם הולכים לסבול את השיפוצון ונראה לי הוגן יותר לעשות מה שנח להם.
היום השיש החלבי 55 והם חד משמעית רוצים להגדיל אותו
מצד שני, בעל הדירה לא רוצה להיתקע עם משהו שיפריע לשוכרים עתידיים ברמה של לא לרצות את הדירה
ומנסה להבין איך מתקבלים (בעיני הציבור) כיורים 50 לעומת איך מתקבל שיש 65

• הוסף לסימניות
לי יש שיש חלבי 60 ס"מ וכשהוא ריק הוא סבבה אם כי קצת קטן
אממה, ברגע שיש עליו טוסטר, וקל וחומר מיני קיטשן- אין בו מקום לכלוווווווום, וזה ממש קשה
ספציפית כיור חלבי הייתי מסתדרת עם כיור קטן לדעתי כי ביומיום שלי הסירים זה יותר בצד הבשרי... ובכיר החלבי יש בעיקר צלחות וסכו"ם

• הוסף לסימניות
הסקר שומר כל הזמן על איזון של 40-60...
(כבר 30 מגיבים)
תודה רבה לכל מי שמגיב! עוזר לי מאד!

• הוסף לסימניות

מצד שני, בעל הדירה לא רוצה להיתקע עם משהו שיפריע לשוכרים עתידיים ברמה של לא לרצות את הדירה
ומנסה להבין איך מתקבלים (בעיני הציבור) כיורים 50 לעומת איך מתקבל שיש 65
כאילו, יבואו שוכרים וימדדו את הכיור, אם הוא 60 ישכרו, אם 50- כבר לא??

• הוסף לסימניות
שיש גדול וכיורים קטנים, מנסיון,
אני תוך כדיי עבודה של הרבה בישולים שוטפת כלים כל הזמן,
כך שהכיור לא ממש מתמלא עד גדותיו.
לעומת שטח עבודה שבעיניי זה בייסיק

• הוסף לסימניות
כאילו, יבואו שוכרים וימדדו את הכיור, אם הוא 60 ישכרו, אם 50- כבר לא??
יש דברים שמרגישים ורואים בעיניים גם בלי למדוד...
וכן חשוב לו, אם כבר משקיע, שיהיה נח לכל שוכר פוטנציאלי

• הוסף לסימניות
כיורים יפים (60 ס"מ) ושיש חלבי קטנטן (65 ס"מ)
זה מנסיון, עכשיו יש לי או יותר נכון אין לי שיש חלבי בכלל,
ואני מסתדרת ככה.
והכיורים גדולים - זה משמעותי לי - בעיני נותן מראה יותר מסודר למטבח.

• הוסף לסימניות
מראה יותר מסודר זה מקסים
אבל חייבים שטח לעבודה
ואני גם מנסיון
הייתי ביחידה עם שיש קטן וזה הציק מאודד מאודדד
לעומת זאת עכשיו בדירה שלי אני עם כיור אחד:( ושיש ענק
קשוח הכיור אבל שורדת את זה
והשיש עוזר לי המוןןןן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה