נכתב ע"י יענקלה לולו;1470322:לפני שלושים שנה שהיו מצליפים בהם בחגורה היו כיתות שלמות שירדו מהדרך
נכתב ע"י מוריה100;1470059:אם זה היה הילד שלי- בלי משחקים, משטרה ודי!!
נכתב ע"י דודיק;1470335:אחרי מעבר על האשכול הזה אני מתחיל לחשוב שאולי אם הייתי נולד קצת יותר מאוחר הייתי חוטף קצת פחות סטירות ומקלות על אצבעות מקופלות (בכיתה א') וכל מיני מרעין בישין... ואני לא כזה מבוגר... נשמע לי קצת מוזר שתוך כמה שנים הדור השתנה כל כך שהיום כשהרבה נוגע בילד מזמינים משטרה מה קרה הילדים היום עשוים מפלסטלינה?
ועכשיו ברצינות לפני שאתם מזמינים משטרה תבדקו את עצמכם כשהילד שלכם בן ארבע רצת לכביש אתם נותנים לו מכה על היד או לא? מה ההבדל למה לכם מותר ולרבה לא?
אני כמובן לא מדבר על סטירות חזקות במיוחד אבל מכות סבירות אני לא חושב שצריך לעשות כזה טרררם
(גילוי נאות
עוד לא חויתי את זה מהכיוון של ההורה של ילד שחוזר מהחיידר עם לחי אדומה ככה שחסר לי משהו בתמונה המלאה של הדברים אבל מכיון שחויתי את זה מהצד של הילד אני מרשה לעצמי להביע דעה בענין)
נכתב ע"י מקופלת;1470327:כיתות שלמות???
אם זה היה כך ,כמעט שלא היו היום חרדים, כי אנו בסה"כ דור שני מאותו דור...
וגם היום יש המון נושרים.
ואני לא בעד מכות, אבל זו קצת היסחפות
נכתב ע"י יענקלה לולו;1470322:לפני שלושים שנה שהיו מצליפים בהם בחגורה היו כיתות שלמות שירדו מהדרך
(בינתיים יש לי רק בנות להם באמת לא הייתי נותן...)נכתב ע"י OR_Design;1470338:והיית נותן לבן יקיר שלך לעבור את מסכת העינויים שאתה עברת?
את לא באמת רוצה שאני יספר למה קיבלתי סטירותנכתב ע"י OR_Design;1470351:סטירה על הלחי היא לא עם פרופורציה כלל , זה לא רק מכה אלא גם השפלה. ובכלל.... אילו דברים חמורים לדעתך שמצדיקים מכות? חמור זה משהו ממממממש חמור ברמה שהוא קורה פעם ב. ולא כמו שפותחת האשכול כתבה . אני עד עכשיו לא קראתי ולו הסבר קצר במה מועילה מכה לחינוך מעבר לכעס והעלבון שמרגיש הילד? אדרבה, אולי תצליחו לשכנע.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים