דרוש מידע מה הכרטיס אשראי עם ההטבות הכי טובות

• הוסף לסימניות
מה הכרטיס אשראי ללא תשלום עם הטבות הכי מעניינות?
מה שידוע לי כרגע זה כרטיס אשראי של מקס עם החזר של אחוז אחד על ההוצאות שמקבלים בצורה של גיפטקארד

• הוסף לסימניות
כרטיס כזה יש גם בכאל וגם בישראכרט.

אם זה מה שמעניין אתכם, תבדקו בכל חברה היכן ואיך ניתן לממש את ההטבה הזו ואז תחליטו.

• הוסף לסימניות
מה הכרטיס אשראי ללא תשלום עם הטבות הכי מעניינות?
מה שידוע לי כרגע זה כרטיס אשראי של מקס עם החזר של אחוז אחד על ההוצאות שמקבלים בצורה של גיפטקארד
לי יש מקס אני משלם דמי כרטיס לאחר שנה ראשונה
באיזה כרטיס מדובר?

• הוסף לסימניות
א

ז אתה יכול להפסיק לשלם גם אחרי שנה ראשונה אם תגיד להם שאם אתה ממשיך לשלם אתה מתנתק
אמרו לי תתנתק חח
כי לא היה בשימוש כמעט

אגב אני מקבל 3% החזר בנקודות על קניה בסופר

• הוסף לסימניות
מכיר את זה, תקף רק על הוראות קבע מסוימות חשמל דלק תקשורת וכדו'.
הכרטיס עם החזר של אחוז תקף על כל העסקאות שעושים בכרטיס,
גם הו"ק טלפון חשמל וכו' וגם קנייה ברשתות מזון 3%

• הוסף לסימניות
א

ז אתה יכול להפסיק לשלם גם אחרי שנה ראשונה אם תגיד להם שאם אתה ממשיך לשלם אתה מתנתק
היום האיומים האלה לא עובדים,
במיוחד לא בכרטיסים השווים
היום זה עובד עם הסכם על שימוש 500 ש"ח בכרטיס בחודש וכדו'
תמורת ביטול דמי כרטיס.

• הוסף לסימניות
מישהו מכיר אשראי של פאגי פי אקסטרה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה