דרוש מידע מה הכשרות במחלקת יולדות?

• הוסף לסימניות
שע"צ? הדסה עין כרם? הדסה בייבי?
אני מבקשת תשובות מידיעה ברורה כי שמעתי שמועות רבות וסותרות.
הבנתי שגם חלו שינויים בתקופה האחרונה.

תודה!!

• הוסף לסימניות
שע"צ בדץ העדה"ח לא רק יולדות אלא כל הבית חולים. מידיעה ברורה.

• הוסף לסימניות
בעין כרם צריך לבקש ארוחות של העדה"ח, מברור טלפוני.

• הוסף לסימניות
בעין כרם כתוב בחדר אוכל כל דבר מה ההכשר שלו. ברמה של שניצלים בדץ, פרגיות אוירבך וכד'.

• הוסף לסימניות
ליתר דיוק
לא כשרות רשמית של העדה"ח.
מוצרים עדה"ח בפיקוח רב ביה"ח הרב פלג
הדיוק שלכם לא נכון
כי בחוברת הרשמית של בדץ העדה"ח הם מונים את ביה"ח שערי צדק [לא רק את ביקור חולים] במניין המקומות שבהשגחתם.

• הוסף לסימניות
הדיוק שלכם לא נכון
כי בחוברת הרשמית של בדץ העדה"ח הם מונים את ביה"ח שערי צדק [לא רק את ביקור חולים] במניין המקומות שבהשגחתם.
היום דיברתי עם העדה"ח והם אמרו שאין להם שום השגחה על שערי צדק, ובוודאי לא על הדסה.

• הוסף לסימניות
היום דיברתי עם העדה"ח והם אמרו שאין להם שום השגחה על שערי צדק, ובוודאי לא על הדסה.

רצ"ב חוברת של העדה"ח, הם כותבים במפורש שהם סומכים על הפיקוח של רב בית החולים.
%D7%91%D7%93%D7%A5-jpg.349334

קבצים מצורפים

• בדץ.jpg
    2.8 MB · צפיות: 221
  • הוסף לסימניות
הדסה בייבי
רבנות מהדרין ירושלים

• הוסף לסימניות
רצ"ב חוברת של העדה"ח, הם כותבים במפורש שהם סומכים על הפיקוח של רב בית החולים.
%D7%91%D7%93%D7%A5-jpg.349334
כנראה יש הבדל מבחינתם בין מוצרים בהשגחת העדה"ח בפיקוח רב ביה"ח לבין השגחה שלהם ממש. יכול להיות שההבדל הוא כלכלי ולא כשרותי.
למשל בהדסה דיברתי עם רב בית החולים ואמר לי שכל המוצרים הם בכשרות העדה"ח מלבד הבקר שהוא מחפוד והעופות קהילות, וההשגחה היא שלו. יכול להיות שזה באותה רמה כמו שע"צ, וזה לא מופיע בחוברת כי היא מתשע"ז וזה דבר חדש בהדסה, עד לא מזמן הם היו בהשגחת רבנות מהדרין ירושלים.

• הוסף לסימניות
הדסה בייבי
רבנות מהדרין ירושלים
דיברתי היום עם המשגיח בהדסה בייבי, ואמר לי שההשגחה היא מטעם רבנות מהדרין ירושלים, כל הבשרים והעופות קהילות, ושאר המוצרים- בד"צים למיניהם. שאלתי אותו מה זה למיניהם? ופרט לי, חתם סופר, אגודת ישראל, רובין, בלז, הרב לנדא, והעדה"ח.

אין מה לומר, יצאתי מבולבלת לחלוטין.

אני לא ירושלמית, ירושלמים, זה נחשב לכשרות שסומכים עליה? גם בבי"הח וגם בהדסה בייבי.
ואל תענו שלחולה וליולדת מותר, כי זה אני יודעת גם.

• הוסף לסימניות
אני כחסידית שגרה בירושלים לא אוכלת את ההכשר הזה. לעומת זאת גיסתי כן... זה כל אחד ומנהגו.
בתכל'ס זה נחשב להכשר שרבים סומכים עליו.

• הוסף לסימניות
דיברתי היום עם המשגיח בהדסה בייבי, ואמר לי שההשגחה היא מטעם רבנות מהדרין ירושלים, כל הבשרים והעופות קהילות, ושאר המוצרים- בד"צים למיניהם. שאלתי אותו מה זה למיניהם? ופרט לי, חתם סופר, אגודת ישראל, רובין, בלז, הרב לנדא, והעדה"ח.

אין מה לומר, יצאתי מבולבלת לחלוטין.

אני לא ירושלמית, ירושלמים, זה נחשב לכשרות שסומכים עליה? גם בבי"הח וגם בהדסה בייבי.
ואל תענו שלחולה וליולדת מותר, כי זה אני יודעת גם.
אני משערת שבגדול מי שאוכל-חתם סופר, אגודת ישראל ובעלז אוכל רבנות ירושלים מהדרין,
מי שלא אוכל את ההכשרים האלה, לא יאכל רבנות מהדרין כי כמו שהוא אמר לך, מכניסים את ההכשרים האלה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה