ליתר דיוקשע"צ בדץ העדה"ח לא רק יולדות אלא כל הבית חולים. מידיעה ברורה.
הדיוק שלכם לא נכוןליתר דיוק
לא כשרות רשמית של העדה"ח.
מוצרים עדה"ח בפיקוח רב ביה"ח הרב פלג
היום דיברתי עם העדה"ח והם אמרו שאין להם שום השגחה על שערי צדק, ובוודאי לא על הדסה.הדיוק שלכם לא נכון
כי בחוברת הרשמית של בדץ העדה"ח הם מונים את ביה"ח שערי צדק [לא רק את ביקור חולים] במניין המקומות שבהשגחתם.
היום דיברתי עם העדה"ח והם אמרו שאין להם שום השגחה על שערי צדק, ובוודאי לא על הדסה.
כנראה יש הבדל מבחינתם בין מוצרים בהשגחת העדה"ח בפיקוח רב ביה"ח לבין השגחה שלהם ממש. יכול להיות שההבדל הוא כלכלי ולא כשרותי.רצ"ב חוברת של העדה"ח, הם כותבים במפורש שהם סומכים על הפיקוח של רב בית החולים.
![]()
דיברתי היום עם המשגיח בהדסה בייבי, ואמר לי שההשגחה היא מטעם רבנות מהדרין ירושלים, כל הבשרים והעופות קהילות, ושאר המוצרים- בד"צים למיניהם. שאלתי אותו מה זה למיניהם? ופרט לי, חתם סופר, אגודת ישראל, רובין, בלז, הרב לנדא, והעדה"ח.הדסה בייבי
רבנות מהדרין ירושלים
אני משערת שבגדול מי שאוכל-חתם סופר, אגודת ישראל ובעלז אוכל רבנות ירושלים מהדרין,דיברתי היום עם המשגיח בהדסה בייבי, ואמר לי שההשגחה היא מטעם רבנות מהדרין ירושלים, כל הבשרים והעופות קהילות, ושאר המוצרים- בד"צים למיניהם. שאלתי אותו מה זה למיניהם? ופרט לי, חתם סופר, אגודת ישראל, רובין, בלז, הרב לנדא, והעדה"ח.
אין מה לומר, יצאתי מבולבלת לחלוטין.
אני לא ירושלמית, ירושלמים, זה נחשב לכשרות שסומכים עליה? גם בבי"הח וגם בהדסה בייבי.
ואל תענו שלחולה וליולדת מותר, כי זה אני יודעת גם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים