דרוש מידע מה המחיר הממוצע של חבילה של 50 מסיכות פשוטות?

• הוסף לסימניות
בחנות "חיש" בבני ברק ברחוב נפחא 50 מסכות ב 50 ש"ח, חבילה של 10 מסכות עולה 20 ש"ח.

• הוסף לסימניות
חברה סיפרה לי שהיא כיבסה את המסכות האלו ויצא מצוין.

• הוסף לסימניות
למה לא מכניסים לפיקוח כמו כל מוצר חובה?
בהשוואה למוצרים דומים זה לא אמור לעלות יותר מ30 אגורות!

• הוסף לסימניות
למה לא מכניסים לפיקוח כמו כל מוצר חובה?
בהשוואה למוצרים דומים זה לא אמור לעלות יותר מ30 אגורות!
רצו לעשות את זה ואז הבינו שזה ימנע מיבואנים רבים להכניס את עצמם לזה, ויווצר מחסור ואז המחירים יופקעו (כמו שבהתחלה היה מחסור והמחירים הופקעו), ולכן שב ואל תעשה עדיף ותן לתחרות לעשות את שלה.

• הוסף לסימניות
גם אני שמעתי שניתן לכבס. מדובר במסכות התכלת הפשוטות. אמרו לי שיוצא מעולה! אני בדרך לנסות...

• הוסף לסימניות
המחיר שלו באמת זה 20 אג' למסכה
לכי תמצאי מי שימכור לך במחיר הזה....

בהכל בשקל בדוידקה מוכרים כל אחת בשקל

• הוסף לסימניות
חברה סיפרה לי שהיא כיבסה את המסכות האלו ויצא מצוין.
גם אני שמעתי שניתן לכבס. מדובר במסכות התכלת הפשוטות. אמרו לי שיוצא מעולה! אני בדרך לנסות...
הכביסה מנטרלת את יכולת ההגנה של המסכות.
יוצא מצוין מהמכונה לקישוט בלבד... אחרי כביסה המסכה לא מגינה מכלום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה