- הוסף לסימניות
באיזה סניף?באושר עד
הלבנות - 47.9
התכולות - 49.9
באיזה סניף?באושר עד
הלבנות - 47.9
התכולות - 49.9
לכבס?! איזה סוג?חברה סיפרה לי שהיא כיבסה את המסכות האלו ויצא מצוין.
אני קניתי בסגולה, פ''תבאיזה סניף?
רצו לעשות את זה ואז הבינו שזה ימנע מיבואנים רבים להכניס את עצמם לזה, ויווצר מחסור ואז המחירים יופקעו (כמו שבהתחלה היה מחסור והמחירים הופקעו), ולכן שב ואל תעשה עדיף ותן לתחרות לעשות את שלה.למה לא מכניסים לפיקוח כמו כל מוצר חובה?
בהשוואה למוצרים דומים זה לא אמור לעלות יותר מ30 אגורות!
מה שמכרו שבוע שעבר באיכות ירודהאיך של משנת יוסף?
חברה סיפרה לי שהיא כיבסה את המסכות האלו ויצא מצוין.
מה שמכרו שבוע שעבר באיכות ירודה
מכרו 50 ב 48
לא איכותי. בחלק מהמסכות הגומי לא מחובר בצדדים
ועד שזה יגיע....
פונה אליהם במייל ?פניתי לשירות לקוחות בתלונה וקיבלתי זיכוי
a0773168080 בגימייל - משנת יוסףפונה אליהם במייל ?
חברה סיפרה לי שהיא כיבסה את המסכות האלו ויצא מצוין.
הכביסה מנטרלת את יכולת ההגנה של המסכות.גם אני שמעתי שניתן לכבס. מדובר במסכות התכלת הפשוטות. אמרו לי שיוצא מעולה! אני בדרך לנסות...
מי אמר?הכביסה מנטרלת את יכולת ההגנה של המסכות.
יוצא מצוין מהמכונה לקישוט בלבד... אחרי כביסה המסכה לא מגינה מכלום.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים