כללי מה המציות בשוק של היום?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
יש שאלה שמעניינת אותי לאחרונה ומאוד אשמח אם מישהו יוכל לענות לי.
השאלה קשורה לעלות העבודה של גרפיקאית.
אני גרפיקאית מתחילה יחסית, עובדת מהבית. כשהתחלתי לעבוד ניסיתי לברר כמה עולים דברים שונים (לוגו, ניירת וכד'...) חברה שלי קיבלה בקורס שבו למדה עלויות ובו למשל מחיר ללוגו: לומד= 350 ש"ח
מתחיל= 600 ש"ח
מקצועי= 1200 ש"ח
אז החלטתי שאני לוקחת 300-400 ש"ח ללוגו והכולם היו מרוצים עד עכשיו.
עכשיו פנה אלי מישהו שביקש הצעת מחיר ללוגו וכשאמרתי לו שזה יעלה 400 ש"ח הוא היה מאוד מופתע ואמר שזה נורא יקר ושכולם לוקחים הרבה פחות (זה לא בן אדם שלא מכיר את השוק, הוא מתעסק גם עם גרפיקאיות). אני לא חושבת שהוא משקר, אבל קשה לי לקבל את זה, עד עכשיו חשבתי שהמחירים שלי די זולים....
מה אתם אומרים? מה המציות ואיפה האמת? ויותר מעניין אותי מה המצוי ולא מה הרצוי....?
תודה מראש!!!

• הוסף לסימניות
אני קבלתי הצעת מחיר של 900.

• הוסף לסימניות
600 ש"ח ללוגו, זה לא מחיר למתחיל,
הרבה גרפיקאים מקצועיים לוקחים את המחיר הזה ללוגו.
בכ"א 300-400 ש"ח זה מחיר סביר בהחלט להתחלה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י blueberry;1036332:
600 ש"ח ללוגו, זה לא מחיר למתחיל,
הרבה גרפיקאים מקצועיים לוקחים את המחיר הזה ללוגו.
בכ"א 300-400 ש"ח זה מחיר סביר בהחלט להתחלה.

ממש ממש להתחלה, במחילה

• הוסף לסימניות
כתבתי להתחלה,
זה כמובן תלוי גם ברמה.
יש גרפיקאים שנמצאים בשוק כמה שנים,
והרמה שלהם... לא מתקדמת בכלל,
ויש גם להפך.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה