דרוש מידע מה הסיפור עם מכירת רב קו נטען בסכום מוזל?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
מניסיון טוב
הכרטיס עובד ועם אחריות
ויש גם רבנים שמתירים
לחברות זה לא משנה כלום כי הם מקבלים ממשרד התחבורה כסף לפי תיקופים ולא משנה להם כמה שילמו על תיקוף

• הוסף לסימניות
מי שיכול לגנוב את משרד התחבורה / כרטיסי אשראי / אחר
למה שלא יגנוב אותך?...
נתן לך אחריות? חפש אותו..
מי שגונב את משרד התחבורה יכול להיות שסובר שזה מותר
ובכל אופן זה לא אחריות ממי שגונב זה אחריות מהמוכר שאני מכיר אותו ואני לא יודע כמה ידים זה עבר עד אילו

• הוסף לסימניות
תחפש תמצא!
יש אבל הם מפחדים לומר ברבים עקב תביעות למיניהם...
איום ונורא לחשוב ככה גניבה זה דבר אסור ולעולם אסור לגנוב מאף אחד אם אתה מתנגד למוסדות המדינה על תעלה לאוטובוס עליה לאוטובוס ללא תשלום זה גזל לכל הדעות הנידון זה לשלם מיסים וכל מיני חיובים שהמדינה מחייבת אותי אם אני סבור שאני מופלה לרעה בתור מחאה או הצלת ממוני שזה לא דבר ברור שאמנם החרדי מקבל לידיו פחות מאשר החילוני אבל מקבל יותר כיון שתקציב הביטחון כדומה זה גם בשבילו למרות שלא משתתף בעול הזה מטעמים נכונים הסך הכולל זה שצריך סדר וקופה ציבורית ואלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעו אחרי שהשיטה הדמוקרטית נהוגה ברוב המקומות כשיטת שלטון על האדם לקבל זאת כגוף שיש לו כח להחליט לעם שגזלתו זה גזילת הקופה הציבורית

• הוסף לסימניות
אם זה גנבה ממשרד התחבורה אני לא רואה הבדל בין לעלות לאוטובוס בלי לשלם או לקנות כרטיס רב קו במחיר מוזל...
ולא שמעתי על רבנים שמתירים לעלות לאטובוס בלי לשלם...
(גם אלו שמתירים לזייף תלושים למעונות, ארנונה וכו' כי פה יש גם רווח של חברות פרטיות)
מדוע זה גנבה ממשרד התחבורה?
הוא קיבל את הכסף עבור הנסיעות.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איום ונורא לחשוב ככה גניבה זה דבר אסור ולעולם אסור לגנוב מאף אחד אם אתה מתנגד למוסדות המדינה על תעלה לאוטובוס עליה לאוטובוס ללא תשלום זה גזל לכל הדעות הנידון זה לשלם מיסים וכל מיני חיובים שהמדינה מחייבת אותי אם אני סבור שאני מופלה לרעה בתור מחאה או הצלת ממוני שזה לא דבר ברור שאמנם החרדי מקבל לידיו פחות מאשר החילוני אבל מקבל יותר כיון שתקציב הביטחון כדומה זה גם בשבילו למרות שלא משתתף בעול הזה מטעמים נכונים הסך הכולל זה שצריך סדר וקופה ציבורית ואלמלא מוראה איש את רעהו חיים בלעו אחרי שהשיטה הדמוקרטית נהוגה ברוב המקומות כשיטת שלטון על האדם לקבל זאת כגוף שיש לו כח להחליט לעם שגזלתו זה גזילת הקופה הציבורית
יש רבנים שסוברים אחרת ממך..

• הוסף לסימניות
יש רבנים שסוברים אחרת ממך..
חוץ מלספר שיש כאלו רבנים עוד לא הצלחת להוכיח מי הם
מחר אני יוכל גם לספר שיש רבנים שמתירים לרצוח אבל מפחדים מתביעות
גם על הטענה על כך שמעולם לא שמענו על תביעות כלפי רבנים לא ענית עדיין

• הוסף לסימניות
האם ידוע לכם ממקור מוסמך שזה כרטיסי אשראי גנובים (או רק מפרסום ביתד)?
אני שמעתי שמדובר בענייני מס אבל לא ממקור מוסמך

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
כשתפרטו לי איך מטעינים עם כרטיס אשראי גנוב ... ולמה לא עושים בהם עסקאות שוות יותר
מהצד הטכני זו לא שאלה - עם מספר אשראי גנוב אפשר לעשות הכל
מהצד הכלכלי זו פשוט דרך שעוזרת לגנבים לא להיחשף
אבל עם 'ענייני מס' אי אפשר לשלם...

• הוסף לסימניות
זה מעניין, השאלה אם יש לזה מקור מוסמך,
לגבי מס - אני לא מבינה בזה, מישהו ניסה למכור לבעלי (שחשש מגזל) ואמר לו שהם רושמים את זה בתור מתנות לעובדים

• הוסף לסימניות
זה מעניין, השאלה אם יש לזה מקור מוסמך,
לגבי מס - אני לא מבינה בזה, מישהו ניסה למכור לבעלי (שחשש מגזל) ואמר לו שהם רושמים את זה בתור מתנות לעובדים
אם זה הסיפור האמיתי אז למה הרבה מאוד כרטיסים כאלו נחסמו?
איך דיווח כוזב במס הכנסה על הוצאות יכול לגרום לחסימת כרטיס ששולם עבורו כדין?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה