מיתוג מה הסקר? בירה נשר!

הנשר והלוגו

• גורם לי לחוש שהוא- מאיים, אגרסיבי, טורף- שלילי

הצבעות: 19 31.1%
  • גורם לי להרגשה של מלוכה- רוממות- חיובי

הצבעות: 42 68.9%

• סה"כ מצביעים
    61
  • הוסף לסימניות
הוספתי סקר
מעניין לשמוע את דעתכם.

• הוסף לסימניות
מרפרוף בלתי מתמקד זה היה נראה לי כמו סניץ' (מי שמבין יופי, מי שלא, לא הפסיד הרבה ;) )

רלוונטי כנראה רק אם קהל היעד שלך הוא גם הציבור הכללי.

• הוסף לסימניות
אני ישר קלטתי ת'פן טול,
והשילוב עם הכנפים - שפיץ!!!
הוא ממש אחלה!!
אולי הייתי מוותר על הגראדיאנט...
אולי, בכלל לא בטוח...

• הוסף לסימניות
אני הולכת יותר לכוון של לעוף, ובגדול. לא האופציות שכתבת

• הוסף לסימניות
מעצמה, יוקרה.

• הוסף לסימניות
לא חשבתי שזה נשר..היה נראה שילוב של כנפיים וסמל ניצחוןV "קרניים" שמסמנים באמצעות אצבעות הידיים
וגם מעוף ויצירתיות

• הוסף לסימניות
הצבעתי בעד
אבל הוא חייב ליטוש,
יש כאן רעיון טוב שלא בנוי מספיק טוב.

• הוסף לסימניות
חדות ועוצמה, ויש פה גם משהו מלכותי
בעיני זה חיובי

• הוסף לסימניות
זה לא נראה לוגו
חסר בסקר אפשרות של "זה לא גורם לי שום תחושה"
(מזכיר סמלים בנאליים של חברות אבטחה)

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
תודה לכולם!
בעז"ה נתראה בקרוב עם מיתוג מחדש.
עזרתם מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה