:rolleyes: שליט על מלךהעופות רמה אחת מעל כולם
ר רות גולדבלט מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי צילום מקצועי • 15/4/21 הוסף לסימניות #22 הוספתי סקר מעניין לשמוע את דעתכם.
א אני456 משתמש מקצוען • 15/4/21 הוסף לסימניות #23 מרפרוף בלתי מתמקד זה היה נראה לי כמו סניץ' (מי שמבין יופי, מי שלא, לא הפסיד הרבה ) רלוונטי כנראה רק אם קהל היעד שלך הוא גם הציבור הכללי.
מרפרוף בלתי מתמקד זה היה נראה לי כמו סניץ' (מי שמבין יופי, מי שלא, לא הפסיד הרבה ) רלוונטי כנראה רק אם קהל היעד שלך הוא גם הציבור הכללי.
Y YAKOV COHEN משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי איור מקצועי צילום מקצועי 15/4/21 הוסף לסימניות #24 אני ישר קלטתי ת'פן טול, והשילוב עם הכנפים - שפיץ!!! הוא ממש אחלה!! אולי הייתי מוותר על הגראדיאנט... אולי, בכלל לא בטוח...
אני ישר קלטתי ת'פן טול, והשילוב עם הכנפים - שפיץ!!! הוא ממש אחלה!! אולי הייתי מוותר על הגראדיאנט... אולי, בכלל לא בטוח...
:) Yael מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 15/4/21 הוסף לסימניות #25 אני הולכת יותר לכוון של לעוף, ובגדול. לא האופציות שכתבת
ל לב מרגיש משתמש סופר מקצוען עיצוב גרפי פרסום וקופי D I G I T A L • 15/4/21 הוסף לסימניות #26 מעצמה, יוקרה.
פ פרספכתיבה מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי • יוצרי ai 15/4/21 הוסף לסימניות #27 לא חשבתי שזה נשר..היה נראה שילוב של כנפיים וסמל ניצחוןV "קרניים" שמסמנים באמצעות אצבעות הידיים וגם מעוף ויצירתיות
לא חשבתי שזה נשר..היה נראה שילוב של כנפיים וסמל ניצחוןV "קרניים" שמסמנים באמצעות אצבעות הידיים וגם מעוף ויצירתיות
כ כוכב מבריק משתמש סופר מקצוען מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג עיצוב גרפי פרסום וקופי יוצרי ai 15/4/21 הוסף לסימניות #28 הצבעתי בעד אבל הוא חייב ליטוש, יש כאן רעיון טוב שלא בנוי מספיק טוב.
ע עט קולע משתמש פעיל פרסום וקופי בוגר מכללת פרוג 16/4/21 הוסף לסימניות #29 חדות ועוצמה, ויש פה גם משהו מלכותי בעיני זה חיובי
ש שימיגם משתמש מקצוען פרסום וקופי מוזיקה ונגינה הנדסת תוכנה 16/4/21 הוסף לסימניות #30 זה לא נראה לוגו חסר בסקר אפשרות של "זה לא גורם לי שום תחושה" (מזכיר סמלים בנאליים של חברות אבטחה) נערך לאחרונה ב: 16/4/21
ר רות גולדבלט מהמשתמשים המובילים! מנוי פרימיום בוגר/תלמיד פרוג פרסום וקופי צילום מקצועי • 28/4/21 הוסף לסימניות #31 תודה לכולם! בעז"ה נתראה בקרוב עם מיתוג מחדש. עזרתם מאד.
פרוגבוט תוכן שיווקי 4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת
4 מתנות?? המבצע שהותיר אותי בשוק דיל מטורף לחג: רוכשים מקרר 4 דלתות, ופשוט בוחרים 4 מתנות שוות במיוחד ממגוון עצום. מהמוצרים המשתתפים במבצע לחצו כאן לפרטים מלאים> וגלו במה מדובר ← פרסומת