בפריים יהיו לכאורה עליות נוספות, אבל לא כ"כ משמעותיות.אני לא קוראת את כל החדשות בנושא , לא מבינה בזה בכלל
רק רואה איך ההחזר קופץ מחודש לחודש
מחר ב 15 אני כבר רואה שירד לי הרבה יותר מחודש קודם
אבל מה הלאה ? מדברים על עליות נוספות ? או להפך ?
אני מאמין שהעלייה הקרובה תהיה יותרבאיזור רבע אחוז,סביר להניח שבנק ישראל בהודעה הקרובה [עוד שבועיים וחצי] יעלה גם בחצי אחוז
בהחלט עליות נוספות.אני לא קוראת את כל החדשות בנושא , לא מבינה בזה בכלל
רק רואה איך ההחזר קופץ מחודש לחודש
מחר ב 15 אני כבר רואה שירד לי הרבה יותר מחודש קודם
אבל מה הלאה ? מדברים על עליות נוספות ? או להפך ?
שים לב לתאריכים.צפה בקובץ המצורף 1267606
קיבלתי לפני 3 ימים
זה מהחודש הקודם...צפה בקובץ המצורף 1267606
קיבלתי לפני 3 ימים
30 שקל עלכל 100K.לשם החישוב חצי אחוז זה השפעה של 40 שקל לכל 100k שקל חודשי במסלול הפריים
להיפך. ככל שהפריסה ארוכה יותר אז ההעלאה גדולה יותר בכמה שקלים.ככה שככל שההלוואה יותר ארוכה העליה מתמתנת
לדעתי,גם אם הוא יעלה, זה יהיה פחות מחודש שעבר, ואפילו אם תהיה אותה עלייה עדיין לא נראהלי שהנגיד יעלה את הריבית בחצי אחוז.לכאורה המדד צריך לעלות גם החודש כי הרבה חברות העלו מחירים בחודש האחרון
ההחלטה על הריבית?כמה ימים ונראה...
צודק טעות שלילהיפך. ככל שהפריסה ארוכה יותר אז ההעלאה גדולה יותר בכמה שקלים.
תבדוק שוב במחשבון.
התמונה הזו היא מתוך הרצאה שנמסרה בפני יועצי משכנתאות -צפה בקובץ המצורף 1267606
קיבלתי לפני 3 ימים
אז מה באמת גורם לבנק ישראל להעלות את הריבית?הנושא היה - מה גורם לבנק ישראל להעלות את הריבית, ובאיזה כמות כל פעם, ולמה?..
אשתדל בהמשך היום בעז"ה.אז מה באמת גורם לבנק ישראל להעלות את הריבית?
אולי תוכל לפתוח אשכול חדש עם רשמים מהכנס?
זה היה נכון בהתחלה כשהפריים היה נמוך. היום זה כבר עלייה של 30 ו-45 ש"ח בהתאמה.אגב, לגבי עליית ההחזר - בעליות של הריבית:
על כל 0.5% של עלייה בריבית בנק ישראל - ההחזרים של מסלול הפריים יעלו ב-25 ש"ח.
על כל 0.75% של עלייה בריבית בנק ישראל - ההחזרים של מסלול הפריים יעלו ב-40 ש"ח.
בקיצור ברגע שמדובר בלוח שפיצרזה היה נכון בהתחלה כשהפריים היה נמוך. היום זה כבר עלייה של 30 ו-45 ש"ח בהתאמה.
ההלוואה מאוד נגישה: ה"גלגול" הוא תכונה שניתן להדביק לכרטיס אשראי קיים. כל מה שצריך הוא להיכנס לאתר חברת כרטיסי האשראי ולאשר בכמה קליקים
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שמואלזון1 //