- הוסף לסימניות
אכן- פלאים. זה מה שנתנו לנו לאפטות לתינוק והרגיע אותו מיד.ניסטטין-
היינו מאושפזים כי הוא כבר היה מיובש
אכן- פלאים. זה מה שנתנו לנו לאפטות לתינוק והרגיע אותו מיד.ניסטטין-
האמת שבשביל אפטות , כמו מחלת הפה והגפיים , דווקא השתמשתי בתרופה הצהובה-ירוקה הזו שנמכרת באופן פרטיאכן- פלאים. זה מה שנתנו לנו לאפטות לתינוק והרגיע אותו מיד.
היינו מאושפזים כי הוא כבר היה מיובש
אם זה של טיפות של שפיצר זה מכיל דבשהאמת שבשביל אפטות , כמו מחלת הפה והגפיים , דווקא השתמשתי בתרופה הצהובה-ירוקה הזו שנמכרת באופן פרטי
היא מאוד מרגיעה וגם..כל הנראה טעימה![]()
לא.. האמת שרק בגיל שנה התחלתי עם זה.אם זה של טיפות של שפיצר זה מכיל דבש
זה באמת יעיל מאד
אבל לא מומלץ לתינוקות קטנטנים
אולי חיבוק ונשיקה חסר לו?שואלים בייאוש((
התינוק שלנו בן שלושה חודשים וחצי.
הוא אוכל תמ"ל (סימילאק רגיל שלב 1).
מלפני כשבועיים וחצי הוא התחיל לעשות בעיות.
הוא קם מהשינה לאחר כמה שעות ואני יודעת בוודאות שהוא רעב,
עד לא מזמן הוא אכל כל שלוש שעות 150 גרם בארוחה,
עכשיו הוא יכול לעשות הפסקה ארוחה יותר והוא בוכה כי הוא רעב אבל לא מוכן בשום אופן לאכול כשהוא ביידים שלנו - הוא מוכן לאכול אחרי מאבקים רק אם הוא על כרית במיטה ואני יושבת לידו ומחזיקה את הבקבוק,
או שהוא מוכן לאכול בעגלה ושוב אני אוחזת את הבקבוק (אין מצב שהוא אוכל לבד כי הוא כל הזמן מתעצבן ומעיף את הבקבוק מהפה וזה לא היה כך !!!)
וגם כל מה שהוא מסכים לעיל זה רק ל90 מ"ל הראשונים בערך,
אז הוא מוציא אוויר, וזהווו לא מוכן לאכול יותר ורק בוכה ומנדנד,
עכשיו אנחנו מכירים את התינוק כשהוא שבע הוא רגוע או ישן, ולכן אם הוא מנדנד זה פשוט כי הוא רעב - אבל הוא מתנגד לאכול.
בלילות הוא יכול לא להרדם אם חסר לו 10 מ"ל אחרונים, אבל כאמור הוא מתנגד לאכול אותם, אז אנחנו כן מאכילים אותו לפעמים בכוח ואז הוא מקיא הכל - כנראה שזו טעות לגרום לו לאכול, אבל שוה מאותה סיבה שלא מבינים מה עובר עליו ...
מה אני יכולה לעשות כדי להבין מה עובר עליו ???
למה פתאום חל השינוי ??? מה יכול להיות שהשתנה ???
הטיפול בו הפך להיות ממש מעצבן ממש ממש ממש
חבל - קשה לאהוב תינוק כשהוא משגע אותך כל כך
כל מי שיש לו רעיון מה יכול להיות שהשתנה, מה יכול לעזור להבין מה מפריע לו ולמה הוא עושה את הקונצים האלו - נשמח לשמוע ושיעמוד לו לזכות.
משוועים להחכים.
מי יכול לאבחן ריפלוקס פנימי ? אוסטופט ?גם לי נשמע ריפלוקס פנימי...
יש תרופה לזה .
שוב מה הכוונה מישהוא מהתחום ? היינו היום אצל הרופא. הרופא לא ראה משהו מיוחד כן חפרתי לו שיבדוק אולי בכל אופן יש פצעים בפה, והוא ראה מעט פצעים ונתן ניסטטין.הכי טוב להתייעץ עם מישהו מהתחום, חבל לסבול סתם, וזה יכול להיות כל מיני סיבות...
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //