- הוסף לסימניות
אני לא בדיוק יודעתזה אומר שלא יעשו את מדגם הבדיקות?
מה בדיוק הולך לקרות?
זה מה שראיתי בכל רגע
אבל מה שכן שמעתי שהם לא מכריחים..(מקווה שכך)
בשורות טובות!
אני לא בדיוק יודעתזה אומר שלא יעשו את מדגם הבדיקות?
מה בדיוק הולך לקרות?
1. ברגע ששיעור העליה יהיה בעשרות ולא במאות המשק יוחזר לפעילות הדרגתית.איך זה יעזור להחזרת המשק לפעילות?
נניח, רק נניח, שיתקבל שבבני ברק חצי מהתושבים חיוביים. איזה מידע זה יתן? זה פחות מהממוצע? יותר מהממוצע? למה תשווי?
הרב אלימלך פירר אדם מקצועי וחרדי ותושב העיר מבין כנראה שבראיה רחבה הנזק בבדיקות רק בב"ב יהיה גדול מהתועלת שתיצמח מהם.
1. ברגע ששיעור העליה יהיה בעשרות ולא במאות המשק יוחזר לפעילות הדרגתית.
2. ברגע שמזוהה שיעור יוצא דופן של תחלואה בעיר מסוימת ינקטו צעדים בהתאם. וכן. הם לטובתנו.
3. ככל שגודל המדגם גדול יותר הוא אמין יותר.
אם היא תידגם במשך תקופה יהיה ניתן לבדוק אם קיימת ירידה בשיעור התחלואה ואז יהיה אפשר להסיר הגבלות מעליה.אם רק בני ברק תידגם רנדומלית, שיעור התחלואה היחסי בה יעלה יחסית לכל מקום אחר בארץ ולא ניתן יהיה ללמוד מכך דבר.
אם ואם ואז... לא מכניסים ראש למיטה חולה תרתי משמע.אם היא תידגם במשך תקופה יהיה ניתן לבדוק אם קיימת ירידה בשיעור התחלואה ואז יהיה אפשר להסיר הגבלות מעליה.
סורי אני לא מדברת בפרשנות.אם ואם ואז... לא מכניסים ראש למיטה חולה תרתי משמע.
מסכימה איתך לגבי התנאי "לאורך תקופה" שנוכל ללמוד על בני ברק עצמה.אם היא תידגם במשך תקופה יהיה ניתן לבדוק אם קיימת ירידה בשיעור התחלואה ואז יהיה אפשר להסיר הגבלות מעליה.
עזבי השוואות. לבדוק מה קורה בבני ברק עצמה.מסכימה איתך לגבי התנאי "לאורך תקופה" שנוכל ללמוד על בני ברק עצמה.
עדיין לא יהיה ניתן להשוות אותה לשאר הארץ.
אולי דגימות רנדומליות יעלו שברמת גן התחלואה שווה לבני ברק? או דומה לממוצע הארצי ואז כל הסגר מיותר?
אני לא חושבת שזה המצב אבל הבדיקות בבני ברק בלבד לא יוכיחו או יסתרו את הטענה
הסקר הזה יכול אחת ולתמיד להוכיח את טענות החרדים, על כך שריבוי התחלואה מקורו בגודלן של המשפחות החרדיות. בסקר אמורים להשתתף 1500 איש, שכל אחד מהם הוא מבית אב אחר. ההתנגדות העיקשת לקיום הסקר רק מנציחה את סטיגמת התחלואה המוגברת בעיר, שעה שקיום הסקר עשוי להפריך אותה לפחות חלקית.
ראש העיר ממשיך במדיניות האיומה שלו מתחילת הדרך.
בר סימן טוב מתנגד? חידוש גדול. את הסקר לא יזם משרד הבריאות, ומשרד הבריאות מתנגד לכל מה שהוא לא יזם. ככה זה.
תוסיפו לזה את העובדה שבניגוד להחלטת משרד הבריאות להסמיך את מד"א בלבד לדגימת בדיקות קורונה, את הסקר אמורים לבצע מתנדבי איחוד הצלה, ותבינו עוד יותר טוב למה ברסי"ט מתנגד.
כל הבדיקות שנעשו עד כה בבני ברק נלקחו מאנשים שיש לגביהם אינדיקציות תחלואה. עכשיו יש הזדמנות לעשות סקר אמיתי, ולברר כמה אחוזים חולים באמת.
מה יש לאנשים ולעירייה להסתיר.
מקווה שהדיווח על הקפאת היוזמה שגוי.
באילו מדינות? והאם במדינות האילו עשו בדיקות אקראיות לכלל התושבים בכל האיזורים הבעייתים או רק באיזור אחד?סורי אני לא מדברת בפרשנות.
רק בעובדות.
ככה עבדו במדינות אחרות והצליח להם.
איזה מצב ואיזה ראש קטן???? את רצינית???
כל מה שאת יודעת על בני ברק זה מהתקשורת, נכון?? תמשיכי להאמין ולהסית
במקום לשמוע עדויות מהשטח: אנחנו כבר 4 שבועות רואים את השמש רק מהחלון
יוצאים לקנות אוכל בלבד בזהירות מוחלטת
ההדבקה הרצינית בבני ברק היא כמעט מתחילת המערכה, שאז ההנחיות לא היו ברורות
כמובן שתמיד יהיו הקבוצות שיפרו את ההנחיות במכוון, אבל הם ממש לא כלל תושבי בני ברק, ואוי למי שיאמין לזה!!
בגלל החרדים כמוך שמעצימים את ההסתה, כולנו עוד נסבול מזה בגדול! גם את!
ולגבי הזלזול שלך בהתנגדות ל'עזרה': יש לך בכלל מושג כמה חולים יש בערים האחרות והם לא מדווחים? נשארים בבית שבועיים וחלאס?
ושלא תצטרכי להתפנות למלונית... אל תעזי לדבר! שמעתי על זוג חרדי שעשו שם שביתת רעב כדי שיבואו לבדוק אותם לתוצאה שלילית! תענוג גדול!
אז אנחנו נמשיך עם הראש הקטן, בדיוק כמוך (כאילו אפשר לחשוב מה עשית אחרת מאיתנו...)
ולא נלך להיבדק (גם אני קיבלתי טלפון ולא הולכת) שיעשו סקרים על מישהו אחר...
זהו. פרקתי.
בדגש על השכונות החרדיות...וירושלים עכשיו נכנסת להגבלות.
את יכולה לפנות בעצמך וכל משפחתךקראתי.
סורי, לא משכנע.
אנחנו בכל מקרה לא נצא מהסגר כל כך מהר.
הרי על ידי הגדלת היקף הבדיקות יש סיכוי לאתר נשאים ולהקטין את ההדבקה!
לא מעניין אותי מה קורה במקומות אחרים ואם יש אינטרסים נוספים מאחורי ההחלטה הזו. אם נצליח להציל כאן כמה אנשים זה שווה כל צעד שננקט פה.
אלה שדיווחו כאן שהתקשרו אליהם והם סירבו - פעם הבאה תפנו אותם אלי... אשמח להיבדק![]()
הם יבדקו ללא תסמינים?את יכולה לפנות בעצמך וכל משפחתך
דרך איחוד הצלה
תעדכני![]()
יש להם ברגע זה אפשרות לדווחשוטים שבעולם.
הסקר הזה יכול אחת ולתמיד להוכיח את טענות החרדים, על כך שריבוי התחלואה מקורו בגודלן של המשפחות החרדיות. בסקר אמורים להשתתף 1500 איש, שכל אחד מהם הוא מבית אב אחר. ההתנגדות העיקשת לקיום הסקר רק מנציחה את סטיגמת התחלואה המוגברת בעיר, שעה שקיום הסקר עשוי להפריך אותה לפחות חלקית.
ראש העיר ממשיך במדיניות האיומה שלו מתחילת הדרך.
בר סימן טוב מתנגד? חידוש גדול. את הסקר לא יזם משרד הבריאות, ומשרד הבריאות מתנגד לכל מה שהוא לא יזם. ככה זה.
תוסיפו לזה את העובדה שבניגוד להחלטת משרד הבריאות להסמיך את מד"א בלבד לדגימת בדיקות קורונה, את הסקר אמורים לבצע מתנדבי איחוד הצלה, ותבינו עוד יותר טוב למה ברסי"ט מתנגד.
כל הבדיקות שנעשו עד כה בבני ברק נלקחו מאנשים שיש לגביהם אינדיקציות תחלואה. עכשיו יש הזדמנות לעשות סקר אמיתי, ולברר כמה אחוזים חולים באמת.
מה יש לאנשים ולעירייה להסתיר.
מקווה שהדיווח על הקפאת היוזמה שגוי.
אמרו שיש מחסור..הם יבדקו ללא תסמינים?
כאילו, פשוט לומר: בא לי להיבדק, אפשר?
זה הסקר.הם יבדקו ללא תסמינים?
כאילו, פשוט לומר: בא לי להיבדק, אפשר?
חידה מענינת....אמרו שיש מחסור..
אז איך יתנו סתם?
חשוב לך מאדעזבי השוואות. לבדוק מה קורה בבני ברק עצמה.
זה לא מספיק חשוב?
יתרה מכך וכבר אמרו פה לפני:
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים