תודה ענקית!! איפה אני משיגה אותם?הכוונה לשומה של אותה שנת המס,
מדובר בשני דפים בצבע תכלת מודפסים דו צידי שכוללים את גובה ההכנסות והמס ששולם.
אכן,תודה רבה רבה אז אם לא הגשתי הפסדתי מענק עבודה?
גם אני עצמאית ובאתר רשות המיסים היה כתוב לי את זה גם. כשהתקשרתי אליהם (משך שיחה: 1:05:46שלחתי בקשה למענק עבודה
הייתי גם עצמאית ב 2017.והם מבקשים דוח תיק עצמאי.
איפה מוצאים את זה??
תודה רבה רבה
מאיפה מורידים את הדוח הזה?את עצמאית. זה אומר שאת צריכה להגיש דוח שנתי על שנת 2017.
אם את לא מיוצגת ע"י רו"ח/יועץ מס, היית צריכה להגיש את הדוח עד סוף יוני. אם הגשת את מחכה כמה חודשים ואז מקבלת את השומה לבית.
אם את מיוצגת, תפני למייצג ותשאלי אותו מתי הוא מגיש את הדוח שלך.
חשוב לציין, שעצמאי חייב להגיש את הדוח השנתי בזמן כדי לקבל מ"ה שלילי.
את זה צריכה לעשות היועצת מס/רו"חמאיפה מורידים את הדוח הזה?
גם אני טרם הגשתי...
באותו נושא -
עצמאית, הגשתי את הדו"ח בזמן, ביום האחרון...
- אשמח לדעת, עבור השנה הבאה, מאיזה תאריך אפשר להגיש את הדו"ח. כל תחילת שנה הם מודיעים שעדיין לא מקבלים את הדו"ח ואז אני מפתחת שאננות, עד שמתעוררת ברגע האחרון.
- לגבי מענק עבודה, הגשתי בקשה לפני הגשת הדו"ח, ואכן קיבלתי הודעה שאין החלטה מכיון שחסרים נתונים. כעת, לאחר הגשת הדו"ח, התביעה שוב בטיפול. עכשיו זה עניין של חודשים?
מאיפה מורידים את הדוח הזה?
גם אני טרם הגשתי...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים