עזרה מה זה דוח תיק עצמאי

• הוסף לסימניות
שלחתי בקשה למענק עבודה
הייתי גם עצמאית ב 2017.והם מבקשים דוח תיק עצמאי.
איפה מוצאים את זה??
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
הכוונה לשומה של אותה שנת המס,
מדובר בשני דפים בצבע תכלת מודפסים דו צידי שכוללים את גובה ההכנסות והמס ששולם.

• הוסף לסימניות
את עצמאית. זה אומר שאת צריכה להגיש דוח שנתי על שנת 2017.
אם את לא מיוצגת ע"י רו"ח/יועץ מס, היית צריכה להגיש את הדוח עד סוף יוני. אם הגשת את מחכה כמה חודשים ואז מקבלת את השומה לבית.
אם את מיוצגת, תפני למייצג ותשאלי אותו מתי הוא מגיש את הדוח שלך.

חשוב לציין, שעצמאי חייב להגיש את הדוח השנתי בזמן כדי לקבל מ"ה שלילי.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה אז אם לא הגשתי הפסדתי מענק עבודה?

• הוסף לסימניות
באותו נושא -
עצמאית, הגשתי את הדו"ח בזמן, ביום האחרון...
- אשמח לדעת, עבור השנה הבאה, מאיזה תאריך אפשר להגיש את הדו"ח. כל תחילת שנה הם מודיעים שעדיין לא מקבלים את הדו"ח ואז אני מפתחת שאננות, עד שמתעוררת ברגע האחרון.
- לגבי מענק עבודה, הגשתי בקשה לפני הגשת הדו"ח, ואכן קיבלתי הודעה שאין החלטה מכיון שחסרים נתונים. כעת, לאחר הגשת הדו"ח, התביעה שוב בטיפול. עכשיו זה עניין של חודשים?

• הוסף לסימניות
שלחתי בקשה למענק עבודה
הייתי גם עצמאית ב 2017.והם מבקשים דוח תיק עצמאי.
איפה מוצאים את זה??
תודה רבה רבה
גם אני עצמאית ובאתר רשות המיסים היה כתוב לי את זה גם. כשהתקשרתי אליהם (משך שיחה: 1:05:46 :mad::mad:) הסבירו לי שצריך לשלוח להם טופס 1301. כך הוא נקרא. ודרך אגב זה נעל גם את המענק עבודה של בעלי כי לטענתם זה תלוי אחד בשני...:(

• הוסף לסימניות
את עצמאית. זה אומר שאת צריכה להגיש דוח שנתי על שנת 2017.
אם את לא מיוצגת ע"י רו"ח/יועץ מס, היית צריכה להגיש את הדוח עד סוף יוני. אם הגשת את מחכה כמה חודשים ואז מקבלת את השומה לבית.
אם את מיוצגת, תפני למייצג ותשאלי אותו מתי הוא מגיש את הדוח שלך.

חשוב לציין, שעצמאי חייב להגיש את הדוח השנתי בזמן כדי לקבל מ"ה שלילי.
מאיפה מורידים את הדוח הזה?
גם אני טרם הגשתי...

• הוסף לסימניות
באותו נושא -
עצמאית, הגשתי את הדו"ח בזמן, ביום האחרון...
- אשמח לדעת, עבור השנה הבאה, מאיזה תאריך אפשר להגיש את הדו"ח. כל תחילת שנה הם מודיעים שעדיין לא מקבלים את הדו"ח ואז אני מפתחת שאננות, עד שמתעוררת ברגע האחרון.
- לגבי מענק עבודה, הגשתי בקשה לפני הגשת הדו"ח, ואכן קיבלתי הודעה שאין החלטה מכיון שחסרים נתונים. כעת, לאחר הגשת הדו"ח, התביעה שוב בטיפול. עכשיו זה עניין של חודשים?

- נכון, זה באמת מעצבן. המערכת נפתחת רק בערך באפריל, והמועד האחרון בד"כ עד סוף יוני.
- לאחר הגשת הדוח צריך להמתין עד שתצא השומה - עד שהפקידים יקלטו את הדוח שהגשת וינפיקו שומה. רק אז הפקידים במ"ה שלילי מקבלים את הנתונים ויכולים לקבוע את סכום המענק. אחרי שתקבלי לבית את השומה תרימי טלפון למ"ה שלילי ותשאלי אותם האם לשלוח אליהם את השומה או שהם קולטים אותה לבד.

• הוסף לסימניות
מאיפה מורידים את הדוח הזה?
גם אני טרם הגשתי...

אם את לא פונה לרו"ח/יועץ מס, כדאי לך למהר עד סוף החודש, כי אחרת זה לקבל קנס גבוה לכל חודש איחור. נכון שאפשר לנסות אח"כ לבטל את הקנס אבל מומלץ לא להגיע למצב הזה.

את הדוח לא מורידים אלא משדרים באתר של מ"ה. יש יישום שנקרא שידור דוח שנתי לעצמאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה