מה זה יכול להיות??? תוכנת חסימה במחשב ללא דרך להסירה

• הוסף לסימניות
רציתי להתקין תכנת חסימה חדשה במחשב שלי.
אבל מה שקרה הוא שהמחשב מבקש שקודם אני יסיר תוכנת חסימה בשם מסננט. מברור, תוכנה זו שייכת לנטויזין, שבחיים לא הייתי מנוייה עליה ואין לי צל של מושג איך הגיעה למחשב שלי. בניסיון, להסיר אותה היא דורשת סיסמה, שכמובן אין לי.
התקשרתי לנטויזין והן טוענים שאין להם איך לעזור לי כי אני לא כתובה אצלם ואין להם ססמה....
מה עושים? אני ממש רוצה להתקין את התוכנת חסימה ההיא....

• הוסף לסימניות
נסי להסיר עם ריבו.
ויש לפעמים שהדרך המהירה ביותר היא פירמוט.

• הוסף לסימניות
מה זה ריבו? סליחה על הבורות.

• הוסף לסימניות
ניסיתי. לא הצליח.

• הוסף לסימניות
זה קשה להסביר במפורט איך להסיר כזה דבר.אם תרצי אשמח להתחבר למחשב ולהסיר
צרי איתי קשר ב <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
גם לי קרה כזה דבר. כנראה שאין דרך להסיר משיחה עם "המומחים של נטויז'ן". אשמח גם לעצה ופתרון. (אמרו לי שהדרך היחידה היא לפרמט)

• הוסף לסימניות
חבל לפרמט הם פשוט יוצרים סוג של rootkit בכדי שלא יהיה ניתן להסיר את התוכנה בקלות
זה אותו עיקרון כמו תוכנת נתיב.
כך גם הרבה וירוסים מסתירים את עצמם.

• הוסף לסימניות
אשמח להסבר איך עושים זאת, כי זה חסם לי לחלואין את האינטרנט אז אין אפשרות להתחבר למחשב...

• הוסף לסימניות
אם זה סוג של rootkit אז אולי האנטי וירוס של אווסט יוכל למחוק אותו בסריקת rootkit שהוא עושה.

• הוסף לסימניות
-----------

• הוסף לסימניות
אשמח לתרגום בסיסי...
יכול להיות שאנשי נטויזן לא ידעו לאמר לי זאת??

• הוסף לסימניות
פתח את תיקיית
Program Files\InstallShield Installation Information
שמה תחפש תיקייה
5A05B328-35EB-4CED-B16F-62FA5A2642E6 השם התוך סוגריים מסולסלות.
תמחוק אותה.
עכשיו תתקין שוב את התוכנה מחדש ותמחוק אותה.
במידה ואין לך את התיקייה הזאת במחשב אז תאפשר לראות קבצים מוסתרים.

• הוסף לסימניות
תיזהר מאוד לא למחוק משהו אחר.

• הוסף לסימניות
איזו תוכנה להתקין מחדש? מנין?
תודה!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חחח;1553796:
איזו תוכנה להתקין מחדש? מנין?
תודה!!

דבר ראשון תעשה לי טובה ותמחוק את הציטוט
אני מתכוון למסננט.

• הוסף לסימניות
חחח. אם הצלחת, אשמח להתעדכן!
זה הזוי שלנטויז'ן אין דרך לעזור להוריד את התוכנה שלהם!

• הוסף לסימניות
לנטוויז'ן אין סיבה לנסות לעזור לך להוריד תוכנה שלהם שאמורה להיות סינון למחשב ולא ניתנת לפריצה...
בכל מקרה, עפ"י רוב התוכנות מהסוג הזה מוסיפים בלי סוף ערכים ברג'יסטרי, שבלי להוריד את כולם לא ניתן למחוק את התוכנה, וכבר כדאי לפרמט.

• הוסף לסימניות
השאלה אם הם לא רוצים או לא יכולים. כבר דברתי עם כמה נציגים וכולם טוענים שאין להם דרך.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה