דרוש מידע מה חסר לכם היום בבגדי ילדים?

• הוסף לסימניות
גם אני חושבת שבגדים בייסיק.
חולצות בעיקר ריב בכל הצבעים,
חולצות בייבי דק ארוך כל השנה - כולל עם תיקתקים ואוברולים
חצאיות בכל האורכים והגזרות, חסר בעיקר חצאיות ישרות

• הוסף לסימניות
מצטרפת לבקשה לחולצות של בנים במידות 8-14 עם שרוול ארוך, נכון שיש בחנויות כמו הדס ובלו וויב, אבל אין מבחר גדול לשרוול ארוך.
כמו כן חולצות בסיס לילדות עם שרוול 3/4 בגזרה צרה שעומדת יפה על הקטנות...

• הוסף לסימניות
בבקשה שיהיה סטים ממש לבנים ובנות, ולא רק התאמה של צבעים כמו שהולך עכשיו, כי בסוף אין כמו סט ממש,
וכן שלתינוקות יהיה סט גם לבנים בייבי וגם ולבנות בייבי, בד"כ יש רק לאחד מהם

• הוסף לסימניות
בגדים באורך סביר
בלי סוף של גומי (מה הסיפור, לכל הבנות שלי יש פסים לכל האורך מהגומי המעצבן הזה)
בגדים שמתכבסים בקלות ומתייבשים במכונת ייבוש בכיף שלהם :coffee:

• הוסף לסימניות
בלת"ק:
כמה נקודות חשובות לדעתי:
  • בגדים שלא צריכים גיהוץ!!!!!
  • מבדים יחסית איכותיים (לא רוצה לשלם הרבה יותר יקר איכותי בטירוף, אבל שלא יראה זבל אחרי כמה לבישות\יוציא צ'פים, ידהה)
  • לבנות-שמלות\סרפנים בעיקר יותר נח ופרקטי ועומד יותר יפה במיוחד בגילאים הקטנים, וכן חוסך מקום, אבל שמלות שעומדות נורמלי לא רחבות מדי, ובאורכים נורמליים.
  • לבנים הגדולים יותר-(ממידה 6 -7 נגיד) חולצות שרוול ארוך שמתאים גם לקיץ ללא גיהוץ (כמו חולצות פולו)
  • וכמובן הכי חשוב-מחירים נוחים וסבירים יותר ממה שיש כיום בחנויות...

• הוסף לסימניות
בגדים בגזרה מדוייקת יותר.
יש משהו מאוד חזרתי בכל החולצות של הבנים כולן בנויות באותה צורה משעממת ורפויה: שרוול קצר או ארוך רופף, פתח צוואר בינוני ו 3 כפתורים מקדימה. כמעט אין בגד שלא בנוי בצורה כזאת.
קצת להדק שרוולים לכל האורך , להצמיד מכנסיים למטה בקרסול שלא ייראה 'שלומפר'..
ומצטרפת לעניין הדוגמאות: דברים יותר מושכים כמו חולצה כותנה חלקה עם הדפס מרענן מקדימה, בלי כיתוב אבל דברים קלאסיים ובמחירים שפויים.
כל הכבוד על היוזמה!

• הוסף לסימניות
לא קראתי אני לא יודעת אם נכתב
חצאיות יפות לגיל 3 לגן. קטנות חמודות ו.. פורחות(!)-זה חשוב אחרת היא לא תסכים ללבוש.
ועומדות יפה. נגיד קפלים דקים עור, כל מיני ובכל מיני צבעים.

אני ממש לא מוצאת

• הוסף לסימניות
איכות:
הגדים עמדים בכביסה (לא צריך שיחזיקו מעמד לעשרה ילדים מסתפקת בעונה או שתיים...סגנון:
כפי שכתבו כאן חולצות אולי יותר סגנון ריב במיוחד לילדות הקטנות משהו יותר נצמד (מצד שני שלא יהיה בגד ים...)
שמלות לבנות במגוון גזרות , תמיד יש את החיתוך העליון, או חיתוך באיזה שהוא קו אמצע שאמור להיות מותן..
משום מה הגזרות של השמלות בזארה ילדות הרבה יותר טובות מהגזרות בחנויות הקלאסיות החרדיות (אין לי מושג מה קורה בחנויות היקרות מאד)
אורך חצאית שמלה, באורך נורמלי, אמשום מה חצאיות או שמלות מגיעות באורך אמצע + (ואני ממש לא רוצה משהו קצר או גבולי בברך, אבל מצחיק אותי להלביש לילדה בת 4-5 שמלה מידי++ ...
כנל לגבי גובה הבנים, המכנסיים תמיד אבל תמיד צריכות קיצור (ודווקא הבן שלי ממש גבוה), בנוסף רוב גזרות המכנסיים רחבות וממש לא מונחות יפה, ואז אם לוקחים 3-2 מידות פחות אז הרוחב סביר וגם האורך, אבל משהו במותן לא יושב טוב ומתגלש...
שרות:
לא פחות קריטי ממה שכתבתי,
קופות מאוישות במוכרות (לא כמו בקידי שיק סניפי ענק ועמדת מכירות אחת!!! (ברב קוק ) או שתיים בסניף בהשומר כשקבוע רק אחת פעילה!
היינו, מדדנו ,התלבטנו, חיכינו בתור להיכנס לחדר הלבשה, שתי עמדות קופה פעילות לפחות בשעות הערב ובזמני לחץ זה מינימום!!
מוכרות שיודעות לתפעל את הקופה ולא מסתבכות שעות על כל פעולה פשוטה של החזרה וזיכוי...(והיה נחמד אם מישהו רציני היה מראיין את המוכרות כמה דקות ועוקב אחריהן בתחילת עבודתן..)

וכן התנהלות על פי חוק, ולא לחפש שטקים וטריקים.. תנו לנו (הלקוחות ) יחס מכבד, אני לא מחפשת יחס של חנויות יוקרה, אלא יחס שכל לקוח מקבל בחנויות קלאסיות בקניון....

• הוסף לסימניות
שימכרו בנוסף גרביים סט בול לקולקציה (לא מחוברות לבגד וחייבים לקחת, אלא כאופציה)
או שיעשו שת"פ חנויות בגדים וגרביים לפני שמייצרים סחורות
סיוט להסתובב ולהתאים לכל בגד גרב מתאימה בול,
ולא תמיד אפשר למצוא את הגוון המדויק שמתאים לבגד
(אפילו רק קרם, אפור וכו'... יש סקאלה ענקית של גוונים
ואם הבגד בצבע קצת מעניין כבר קשה למצוא גרב מתאימה)

כל הנ"ל בעיקר אצל תינוקות שיש משחק רחב בצבעי הגרביים,
בגיל הבוגר כבר יש צבעים די קלאסיים ומוגדרים לגרביים

• הוסף לסימניות
סרבל חצאית לילדות במגוון צבעים גילאי 3-4
כמו שכבר רשמו דק ארוך לתינוקות שבתי ויפה ובמחיר שפוי
בנים חולצות יום חול טריקו עם צווארון שרוול ארוך וקצר בדוגמאות קלאסיות
מכנסיים או חזקות או זולות

• הוסף לסימניות
הממ עוד משהו בניגוד למה שנכתב כאן באשכול,
בעיני תרבות ה"סטים" יצאה מפרופורציה, לא רואה מה העניין להלביש לתינוקת בת חצי שנה אותו בג ד ב-ד-י-ו-ק כמו אותה בת ה14,
בעיני מוגזם , אבל בעיקר בעיקר לא מחמיא לא לתינוקת ולא לאחותה הנערה, אם כבר הייתי מחלקת ועושה צבע תואם בדיוק אבל בצורה דוגמא שונים לחלוטין.או אלמנט אחר שיחזור על עתמו, אבל לא אותה בד בדיוק רק בוריאציה של חציאת, חולצה ורומפר....

• הוסף לסימניות
-מכנסיים לילדים מלאים בגזרה יפה!!!!
שלא יראה שק!! אז מה אם צריך שיהיה רחב יותר...
-לקיץ מכנסיים לא מידי קצרות עד אזור הברך ושלשת-רבעי. היום כל המכנסיים ממש קצרות, לא לכולם מתאים...
-חולצות פולו צורון יפות, לא רק פסים....
-כמובן בדים נוחייםם ודוחי כתמים

• הוסף לסימניות
אם אפשר לייצר
מידות יותר צפופות
נניח ילד רזה וגבוה שיהיה מידה וחצי כמו בנעליים

• הוסף לסימניות
יש כאן הצפה של צרכים (חלקם מסכימה וחלקם לא) שחנות מחליטה לבדוק היתכנות היא עושה סקר שוק רחב יותר מפרוג
והתאמה לקהל היעד! ! !

לא זהה חנות בנתיבות לחנות בשמגר

• הוסף לסימניות
דק וארוך לגילאי שנה
וחולצות בצבע אחיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת