דרוש מידע מה חשוב לך שיהיה בגן הפרטי של ביתך?

• הוסף לסימניות
חוץ ממה שכתבו
שיהיה סדר יום מעניין ומלא, בלי זמני מריחה
אצל הילד שלי במעון מ14:00 עד 16:00 היו בעמדת מחכים להורים
גם ילדים בגיל הזה משתעממים וצריכים אתגר

• הוסף לסימניות
חום ואהבה
חיבוקים וליטופים

• הוסף לסימניות
תודה על התגובות!
אשים את תשומת ליבי על הדברים הנ"ל.
נראה לכם כדאי ללמד גם פ. שבוע וגם נושא
או אחד מהם?
ואם אחד מהם אז מה עדיף?
הבת שלי בזמנו למדה גם פ. שבוע וידעה הכל מילה במילה!
וגם מושגים, צורות, צבעים ,עונות השנה וכו

• הוסף לסימניות
חשוב לי שהגן לא יהיה בתוך הבית של הגננת אלה במבנה מיועד לגן
כך אדע שהגננת כל כולה בגן ולא בין לבין מכניסה כביסה או מכינה צהריים...

ולשאלתך על החומר הלימודי, בהחלט, שילמדו גם פרשה וגם נושא, יעשירו את הידע במושגים סיפורים וכד'
לא מחייב שזה כך
הבת שלי היתה בגן שהגן היה הקומה השניה בבית
היתה עוד סייעת, כך שבהחלט לא היתה חייבת להיות שם ללא הפסקה.
החדר היה ייעודי לגן, ולדעתי חובה.

• הוסף לסימניות
אמא יקרה,
בתור אחת שפותחת לראשונה,
גן פרטי לבנות בגיל 2-3
אשמח לדעת מניסיונך,
אילו דברים היית שמחה
אילו היו בגן של ביתך הקטנה?
יצירות, למידה, משחקים וכו'
לטוב ולמוטב.
סדר, נקיון!!, ואהבה לילד הכי חשוב!!!! מוזיקה נעימה בבוקר ובשעת השינה בצהריים!
כמובן שגם הרבה משחקים שיפתחו אותו!! וסדר יום זורם! בלי לסטות ממנו! וסביבה שלא מסכנת אותם! שיהיה בטיחותי חפצים ללא שפיצים וכו'..
ולהוציא כל פעם קופסא אחת של משחק כי אז זה גורם בלבול לילד והוא לא יודע איפה להתחיל וזה לא מפתח אותו!
בקיצור מה שכתבתי זה העיקר שהכי הכי חשוב , אהבה לילד , סדר ונקיון, משחקים בשפע, והכי הכי חשוב אוכל מזין ובריא ולא ממרח שוקולד בכל יום!:) בקיצור כל מה שילד חמוד ומתוק צריך! מקווה שעזרתי..;):D

• הוסף לסימניות
לי חשוב שיהיה מרחב לשחק, עדיף גן עם חצר/ מרפסת גדולה. ומשחקים מפתחים
גננת חמה ואוהבת ואיפשהו אהיה יותר רגועה אם אין לה וואצפ.....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה