תראי 10000 לא..כי זה כבר פוגע בהנחות בארנונה..השאלה מאד כללית, כמובן שמי שיכולה להרוויח 10,000 בחודש ותרוויח 5000 כדי לקבל מענק עבודה, זה לא שווה...
השאלה כמה ההבדל, אם ההבדל הוא של כמה שקלים לא שווה.
תקחו בחשבון שכל הכנסה חודשית שתגדילו מעלה ב100% את הדמי לידה, לעומת אחוזים בודדים במענק עבודה.
מהו המחיר המקסמילי?אני עשיתי את החישוב ויצא לי הכי משתלם 4,800 . קיבלתי מענק עבודה מקסימלי.
לפי החישבו של הביטוח לאומי+פנסיה +קנס למי שלא מפריש ויש לו הכנסה גבוהה, כך החלטתי ולא התחרטתי.
לא הבנתי...מהו המחיר המקסמילי?
פנסיה לא הייתי מחשבת כי זה לא נכון בסופו של דבר הפנסיה היא בשבילך ואת תקבלי את הכסף בסוף זה סוג של חיסכון..אני עשיתי את החישוב ויצא לי הכי משתלם 4,800 . קיבלתי מענק עבודה מקסימלי.
לפי החישבו של הביטוח לאומי+פנסיה +קנס למי שלא מפריש ויש לו הכנסה גבוהה, כך החלטתי ולא התחרטתי.
מחיר המקסימלי של המענק עבודהלא הבנתי...
יתכן שצריך 10 חודשים לפחות, לפניפתחתי עסק ב-2/20,
יוצאת לחלד בעז"ה ב10/20
ביטוח לאומי כותבים לי
צפה בקובץ המצורף 699597
מה יכול להיות?
כמה אתם דיווחתם שאתם מרוויחים? כמה שעות דיווחתם שאתם עובדים?פתחתי עסק ב-2/20,
יוצאת לחלד בעז"ה ב10/20
ביטוח לאומי כותבים לי
צפה בקובץ המצורף 699597
מה יכול להיות?
אני קיבלתי 8 ומשהו - זה עם תוספת של בעל עובד (3 ילדים)מחיר המקסימלי של המענק עבודה
את מוגדרת כלא עונה להגדרה, ז"א שפתחת את התיק בביטוח לאומי הגדרת שהוורחים שלך נמוכים (לא יודעת מה התקרה) ומספר השעות הם פחות מ12 שעות שבועיות, מי שלא עונה להגדרה לא מקבל דמי לידה בתיק העצמאי .פתחתי עסק ב-2/20,
יוצאת לחלד בעז"ה ב10/20
ביטוח לאומי כותבים לי
צפה בקובץ המצורף 699597
מה יכול להיות?
דיווחתי 5000 ש"ח בחודשכמה אתם דיווחתם שאתם מרוויחים? כמה שעות דיווחתם שאתם עובדים?
יש מינימום שמתחתיו זה מוגדר כעצמאי שאינו עונה וכו', ואז אכן לא זכאים לכלום.
יש אפשרות לעדכן עכשיו שעבדתם יותר והרווחתם יותר.
בכל מקרה אם אין לכם רצף מספיק של חודשי עבודה כעצמאי (חישוב נפרד משכיר) אז לא תקבלו בכלל חל"ד.
אפשר לשנות שעות רטרואקטיבי (ייתכן וידרשו כספים נוספים כתשלום דמי ביטוח), https://www.btl.gov.il/טפסים ואישורים/forms/insurance_forms/Pages/6101 - דין וחשבון רב שנתי.aspx
לגבי רצף עבודה תהיו זכאים לחצי חל"ד, כלומר תשלום של השכר ל8 שבועות במקום 16.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים