מס הכנסה מאד גבוהים
בנוסף פיצויים והפרשה לפנסיה וזכויות עובד שונות יש לך דווקא בתור שכיר
בתלוש מפרישים לך פנסיה ופיצויי פיטורים שזה 12.5 אחוז מעבר לברוטו.העוסק פטור שלי הוא מעבר לעבודתי כשכירה כך שאני לא משלמת עליו ביטוח לאומי כי זה לא מגיע לסכום , הם ישלמו לי את אותו סכום בכל מצב
ביטוח לאומי כעצמאי גבוה. ואם אתה לא משלם כעצמאי אז אתה גם לא מבוטח כעצמאי. כך דלא תמיד זה משתלם.עצמאי משלם ביטוח לאומי ומס הכנסה מאד גבוהים
אני יוסיף על דברי קודמייפתחתי עוסק פטור במקביל יש מקום שמוכנים לשלם לי בתלוש, מה יותר שווה לי?<
ניתן להפסיק יחסי עבודה רציפים מול עצמאית.בתלוש יש גם את העניין של יחסי עובד מעביד, לא ניתן לפטר אותך/להתפטר ביום בהיר, אלא לפי הותק - מתן הודעה מראש,
מה שאין בעצמאי - שם ניתן להפסיק איתך את ההתקשרות בכל רגע נתון (אלא א"כ ישנו חוזה המגבה את העניין)
יעוץ פרטניאיך מחשבים תועלת במקרה של הסכמה לשלם בתלוש - אך כל העלויות עלי? (פנסיה, ביטו"ל)
זה חישוב אינדיבידואלי לפי נתונים של כל אחד ואחדואיך מחשבים תועלת במקרה של הסכמה לשלם בתלוש - אך כל העלויות עלי? (פנסיה, ביטו"ל)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים