זה מאוד לא החלטי.אשמח לדעת .
צודק ב100%זה מאוד לא החלטי.
יכול להיות אחד שנמצא בפרוג, אבל יש לו סינון ולכן אין לו גישה לכל דבר, (והוא גם מחדר מחשבים)
והוא קורא רק דברים המתאימים לו.
בעיתון משפחה אין תגובות על הנכתב.
בפרוג, אם יש דעה בעייתית, הוא נחשף גם לדעות הפוסלות את הדעה.
גם תלוי כמה זמן הוא נמצא.
בקיצור אדם שמנוי על משפחה זה מביע איזשהו אמירה - אני שייך למקום מסויים
מי שיש לו ניק בפרוג, אין כאן שום אמירה.
וכן להיפך-בעיתון משפחה אין תגובות על הנכתב.
בפרוג, אם יש דעה בעייתית, הוא נחשף גם לדעות הפוסלות את הדעה.
זה מה שאני חשבתי שיש פיקוח לעיתון הרבה יותר.וכן להיפך-
בעיתון אתה סומך או לא סומך על מי שאחראי על התוכן
בפרוג- אתה סומך על כ----ל עם ישראל (משום מה אני לא חושבת שכל הגולשים בפרוג חרדים למשל,
לעומת מערכת עיתון....)
כן, כן, גם בפרוג יש פיקוח,
זה רק ענין של זמן.....
נכון,מה זה נקרא פיקוח כשכל כתבה שניה זה על חייל או על איזה חרדק אחר
בא נראה איך יראו הדורות הבאים שלהם...![]()
פרוג ממש לא יותר טובנכון,
ובפרוג מדברים רק על ר' חיים קנייבסקי והצדיק מאושמילא
יכול להיות אחד שנמצא בפרוג, אבל יש לו סינון ולכן אין לו גישה לכל דבר, (והוא גם מחדר מחשבים)
והוא קורא רק דברים המתאימים לו.
רק יש לך את זהבקיצור אדם שמנוי על משפחה זה מביע איזשהו אמירה - אני שייך למקום מסויים
מי שיש לו ניק בפרוג, אין כאן שום אמירה.
שובלדעתי משפחה יותר שמור
מאשר ניק בפרוג
וזה גם יותר אמירה, רק שאם רוצים אף אחד לא יודע מזה...
נכוןלדעתי משפחה יותר שמור
מאשר ניק בפרוג
וזה גם יותר אמירה, רק שאם רוצים אף אחד לא יודע מזה...
צודק במיליון אחוזשוב
בפרוג לא קשור לסיפורי צדיקים - אם מישו מביא שאלה על אילת, ואשר לחשוב שזה מקובל ללכת, ומישו כותב שזה בכלל לא מתאים ללכת לאילת , אז תוך רגע נהייה לו סדר בראש שיש כאלו שהולכים אולי מודרניים ודתי לאומי, אבל יש הרבה ששומרים על עצמם ומשפחתם.
במשפחה, מה שכתבו זה קדוש קדוש.
תגיד מה שתגיד, אף אחד לא יידע שאתה לא חושב ככה.
אני לא יכניס לבית עיתון אחר ממרווה לצמאפרוג ממש לא יותר טוב
רק יש לך את זה
והכן אני לא יכניס את זה הביתה והילדים שלי לא יהיו חשופים לזה אלא אני משתמש בזה לצרכים מסומים שאני יכול להיעזר בהם כאן באתר פרוג
אבל ברור לי לחלוטין שגם זה לא הכי לכתחילה
אשרי המאמין---שוב
בפרוג לא קשור לסיפורי צדיקים - אם מישו מביא שאלה על אילת, ואשר לחשוב שזה מקובל ללכת, ומישו כותב שזה בכלל לא מתאים ללכת לאילת , אז תוך רגע נהייה לו סדר בראש שיש כאלו שהולכים אולי מודרניים ודתי לאומי, אבל יש הרבה ששומרים על עצמם ומשפחתם.
במשפחה, מה שכתבו זה קדוש קדוש.
תגיד מה שתגיד, אף אחד לא יידע שאתה לא חושב ככה.
יאללה כולנו אחריךהטוב ביותר מבחינה רוחנית זה להתנתק מפה להתראות לכולם
צודק עצוב מאודאשרי המאמין---
גם בפרוג יש דיעות שולטות
לדוגמא באשכולות על תואר אקדמי / לא- לרוב הדיעה תהיה בעד אקדמיה, במיוחד בתחום הטיפול
באשכול מחירי הדירות לאן- הרוח היא שמחירי הדירות בוודאי ירדו, ואין מקום לדיעה אחרת בענין
ועוד ועוד
זה נראה שכל מי שפה פשוט מנסה להצדיק את שהייתו כאן
אין ספק שבפרוג קיים ראשית כל שיח פתוח בין גברים לנשים
לאו דווקא בענינים של עזרה הדדית
שזה רחוק מאוד מלהיות שמור
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים