דרוש מידע מה יותר שמור? ניק פעיל בפרוג או מנוי בעיתון משפחה?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אשרי המאמין---
גם בפרוג יש דיעות שולטות

לדוגמא באשכולות על תואר אקדמי / לא- לרוב הדיעה תהיה בעד אקדמיה, במיוחד בתחום הטיפול
באשכול מחירי הדירות לאן- הרוח היא שמחירי הדירות בוודאי ירדו, ואין מקום לדיעה אחרת בענין
ועוד ועוד

זה נראה שכל מי שפה פשוט מנסה להצדיק את שהייתו כאן

אין ספק שבפרוג קיים ראשית כל שיח פתוח בין גברים לנשים
לאו דווקא בענינים של עזרה הדדית
שזה רחוק מאוד מלהיות שמור
אז אתה אומר שעיתון משחה יותר שמור.

אני שומע.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא יודע מה יותר שמור (נראה לי פשוט שהעיתון).
לא מבין חבר'ה כאן שכותבים שהכתבות מאוד משפיעות עליהם.
למשל כאן
אשכול 'עיתוני חג הסוכות תשפ"ו' https://www.prog.co.il/threads/עיתוני-חג-הסוכות-תשפ-ו.1091759/

לדוגמא;
על עידוד יציאת אברכים לשוק העבודה. (לא בטוח בכלל) וגם אם זה נכון. אז זהו סגרת את הגמ' והלכת לעבוד?
מה זהו השטות הזו?
אין לך עמוד שידרה חזק??!!

• הוסף לסימניות
גישה למחשב ולרשת
זה לא דבר שמור בשום צורה ואופן
יש שמור ויש שמור זה לא בשום צורה ואופן...... למשל כשעובדים בחדר מחשבים שמעליך יש מצלמה ואנשים נכנסים ויוצאים ליד המחשב כל הזמן את חושבת פעמיים על מה את פותחת או קוראת.....

לגבי משפחה או פרוג - במשפחה את באיזה שהוא שלב מסיימת את העיתון את הפורומים של פרוג - זה לא נגמר אף פעםםםםםםםםם

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שזה על אותו מידרג בכלל.
יש פתיחות כזו ופתיחות כזו, כמו שיש סגירות כזו וסגירות כזו.
זה תלוי סביבה, משפחה, ואופי.
ברור שאם זה חריג לסביבה אז זה אמירה.

• הוסף לסימניות
יש שמור ויש שמור זה לא בשום צורה ואופן...... למשל כשעובדים בחדר מחשבים שמעליך יש מצלמה ואנשים נכנסים ויוצאים ליד המחשב כל הזמן את חושבת פעמיים על מה את פותחת או קוראת.....

לגבי משפחה או פרוג - במשפחה את באיזה שהוא שלב מסיימת את העיתון את הפורומים של פרוג - זה לא נגמר אף פעםםםםםםםםם
ממש לא
תמיד אפשר לקרוא מה שרוצים
אף אחד לא לקרוא איתך ביחד
גם לא בחדר מחשבים

ולקרוא ברשת
זה לא לקרוא בעיתון - שהמסרים שלו פחות או יותר קבועים וידועים
והלך הרוח שלו ברור וידוע למה הוא מוביל
וכל אחד לפי השקפתו לגבי עיתון

מהרשת יש הרבה מושגים חדשים
ואנשים שאין לך שום מידע לגביהם
מה ההלך רוח ההשקפתי והרוחני שלהם
ופרסומות מסוג אחר...

• הוסף לסימניות
אז אתה אומר שעיתון משחה יותר שמור.

אני שומע.
את זה לא אמרתי
אני חושבת ששניהם לא מעידים על שמרנות יתר
כל אחד לכיוון שלו

רק הצבעתי על זה שהניסיון להגיד שפרוג הוא ממש שמור לעומת משפחה שזה פרוץ קצת מגוחך.

• הוסף לסימניות
לדעתי ואני יודע שלא כולם יסכימו איתי, מנוי בעיתון יש לו מה לראות, אבל עיתון אין לו מסך שהוא נוגע בו, נגיד פרוג הוא רואה את זה מתוך מסך והוא נמכר לזה ויש כאלה שלא רק נמכרים אלא גם מורידים את הסינון רמ"ל אבל בבעיתון זה יותר שמור, וגם יש לו מוגבלות, בניינו אין לאדם יותר סבלנות לשבת ולקרא שוב ושוב את העיתון

• הוסף לסימניות
ממש לא
תמיד אפשר לקרוא מה שרוצים
אף אחד לא לקרוא איתך ביחד
גם לא בחדר מחשבים

ולקרוא ברשת
זה לא לקרוא בעיתון - שהמסרים שלו פחות או יותר קבועים וידועים
והלך הרוח שלו ברור וידוע למה הוא מוביל
וכל אחד לפי השקפתו לגבי עיתון

מהרשת יש הרבה מושגים חדשים
ואנשים שאין לך שום מידע לגביהם
מה ההלך רוח ההשקפתי והרוחני שלהם
ופרסומות מסוג אחר...
פעם השתמשתם בחדר מחשבים?

• הוסף לסימניות
בעיתון משפחה אין תגובות על הנכתב.
בפרוג, אם יש דעה בעייתית, הוא נחשף גם לדעות הפוסלות את הדעה.
גם תלוי כמה זמן הוא נמצא.
וגם הפוך. יש דיעות ל2 הכיוונים, ושומעים גם את הדיעה שמתעקשת בתוקף שזה כן בסדר, ולא מכתב אחד אלא מהרבה אנשים.

• הוסף לסימניות
אין ספק שבפרוג קיים ראשית כל שיח פתוח בין גברים לנשים
לאו דווקא בענינים של עזרה הדדית
שזה רחוק מאוד מלהיות שמור

גם לי מפריע מצב זה של שיח פתוח בכל נושא, נשים וגברים
(ולצערי, פרוג כבר לא יכול להיקרא 'פורום מקצועי')

הייתי שמח לשמוע אם יש עוד כמוני שמרגישים/ות שהמצב הזה זר להם.

• הוסף לסימניות
בדרך אגב - שזה קשור לעניין - אתם כנראה מחייכים לעצמכם כשאתם קוראים את ה- אתם. נכון?
אבל זה דוגמא שלא לכל אחד מתאים כל דבר - ברגע שאני אשים לב שהשפה שלי משתנה - בעז"ה בלי נדר אני מפסיקה להתכתב פה......
למי שאין לו בעיה עם זה - עניין שלו בטוב וברע אבל מי שמדבר בכבוד ולא רוצה להשתמש ב- את/ה משתמש במילים של פעם - אתם.....

• הוסף לסימניות
גם לי מפריע מצב זה של שיח פתוח בכל נושא, נשים וגברים
(ולצערי, פרוג כבר לא יכול להיקרא 'פורום מקצועי')

הייתי שמח לשמוע אם יש עוד כמוני שמרגישים/ות שהמצב הזה זר להם.
זה עלה תוך כדי שכתבתי
אני בטוחה שיש וגם כאלה שרק כאן כותבים ככה..

• הוסף לסימניות
פעם כן היה שיח מכבד?

אני חושבת שכשלא רואים עם מי שמדברים זה יותר קל. לא מרגישים את הבעיה.

• הוסף לסימניות
אין שום בעיה מבחינתי כשכותבים תמיד בלשון רבים /זכר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה