אולי ביום חול זה שונה אבל בשבת (גם ליל שישי) שיירות של בחורי ישיבות עד השעות הקטנות של הלילה יותר נקי ממה שקורה בר"ע השומר למי שיודעגם אני לא ראיתי משהו דרמטי
שוב, זה לא ב"ב...
בכל מקרה לא עושה חשק ללכת לבד...
כל מה שכתוב שם באתר זה מרכז מבקרים או אגיע לשם והם יאמרו לי מה אתה צריך?בהמשך לתגובה הקודמת, יש לנו גם באתר מקומות נוספים [מתעדכן] שאפשר לבקר בהם בצפת.
![]()
צפצימר - אתרים אטרקציות ומקומות בילוי בצפת העתיקה - צימר בעתיקה
המקומות אתרי הבילוי והאטרקציות של צפת, במידה ותרצו להכיר את המקומות האהובים והייחודיים לצפת העתיקה כנסו לאתר וגלו המוווון מקומות חדשים שלא הכרתם וכן...6051babaf1f67.site123.me
לכאורה היום מחר עדיין לא התקבלו התראות על טילים (מסתמא יהיה אם נגיע להסלמה כזו)רגוע בצפת או יש חשש מטילים אחרי ההפסקת אש שנגמרה?
איך אני יכול לדעת מה יהיה בסוף השבוע הזה?לכאורה היום מחר עדיין לא התקבלו התראות על טילים (מסתמא יהיה אם נגיע להסלמה כזו)
ובכל מקרה לא כ"כ שייך לשאול "רוגע בצפת?" הכל יש ויש
מהיום זה לא ברור מה יהיה! !רגוע בצפת או יש חשש מטילים אחרי ההפסקת אש שנגמרה?
איך שזה נראה כרגע - הסלמה די איטית וזהירהאיך אני יכול לדעת מה יהיה בסוף השבוע הזה?
גם לפני ההפסקת אש החיים בצפת פעמו והכל היה טוב למעט אזעקה פה (פעם ביום יומיים עד פעם פעמיים ביום) טיל שם (בתדירות די נמוכה). לא חושב שיש סיכון.שווה לנסוע לצפת או שזה סיכון?
אזעקה אחת יכולה להרוס את כל הנופש.........אזעקה פה (פעם ביום יומיים עד פעם פעמיים ביום) טיל שם (בתדירות די נמוכה). לא חושב שיש סיכון.
מה???אזעקה אחת יכולה להרוס את כל הנופש.........
אם מודדים מבני ברק אז כן, בכללי לא כ"כואגב צפת זה ליד הגבול?
תלוי למימה???
קופצים למדרגות / לממ"ד ל 10 דק' וחוזרים לחיים רגיל
היית משלם אלפי שקלים על נופש שכולל קפיצות לחדר מדרגות ב2 לפנות בוקר?מה???
קופצים למדרגות / לממ"ד ל 10 דק' וחוזרים לחיים רגיל
יש למישהו תשובה?צריך לבוא בתאום מראש או אפשר לבוא בלי תאום?
הביקור שם זה בחינם או עולה כסף?
מה זה גלריות?יש את הגלריות שפתוחות בשעות הבוקר בעיר העתיקה,
אשמח לזמני תפילות לימות החול של הבתי כנסת בעיר העתיקהבתי כנסיות מכאן ועד הודעה חדשה
מיצג של מה?כל ערב יש מיצג שמוקרן על הסאריה- פעם בחצי שעה
היכן זה האצטדיון?יש את המעיין ליד האיצטדיון שאפשר לטבול שם
מה יש שם?ויש גם את ראש פינה
הביקור שם בחינם,כל מה שכתוב שם באתר זה מרכז מבקרים או אגיע לשם והם יאמרו לי מה אתה צריך?
צריך לבוא בתאום מראש או אפשר לבוא בלי תאום?
הביקור שם זה בחינם או עולה כסף?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //