מה יש לבוגבו להציע מלבד הלוגו שלו שנמצא במקום בולט על הגגון

מצב
הנושא נעול.
נכתב ע"י חויד;1633903:
לא התלהבתי בכלל מהבוגבו, ויש עגלות לא פחות טובות ויפות ממנה.

אם העגלה אכן חזקה ומאסיבית ויכולה להחזיק מעמד 7-8 ילדים לפחות
אז באמת היא שווה את הכמה אלפים...
הבעיה שאחרי ילד שתיים האופנה מתחלפת והעגלה מיושנת, ורוצים חדשה בלי קשר לאיכות/טיב (טוב אז המציאו את הגגונים, איזה נס! וגם זה עולה לא קצת...)
אז מה עושים ? כל 2 ילדים משקיעים על עגלה יקרה? נראה לי הגזמה גם למי "שיש אפשרות"

179 הודעות על בוגבו. לא הגזמנו? :cool:

דוקא הבוגבו רווחת בערך 10 שנים בציבור והיא הוכיחה את עצמה, כנראה לא רק בגלל החלק האופנתי שבה. (אין לי אותה יש לי את הבי שאני נהנית ממנה- מאוד פרקטית )
לא מכירה שום עגלה שמחזיקה ל7-8 ילדים חוץ מהמקלרן שלפני 30 שנה שגם אם ניסו לשבור אותה - לא הלך
אם העגלה משמשת ל- 3 - 4 ילדים זה כבר שווה את הכסף

עיקר הויכוח פה הוא לא על הבוגבו, אלא על התרבות המטורפת שאנחנו חיים בה.
כן, נסחפנו לגמרי, עם תרבות האוכל, הביגוד, הבתים המדהימים וכל התפאורה מסביב.
ולא, אני ממש לא מושלמת בענין...
אבל בואו נעיז להסתכל לעצמנו בעיניים ולומר את האמת שהלכנו רחוק מאד.
ושבסופו של יום זה רק מרחיק אותנו מהחיים האמיתיים.

ויותר מהכל, נדמה לי שהאגרסיות כאן הם רק ביטוי לכאב שיש לכל אחד מאיתנו בתוך כל המרוץ המטורף הזה, והרצון למצוא דרך חיים אמיתית יותר, מחוברת יותר לעצמנו ולרצונות האמיתיים שלנו.

נכתב ע"י חויד;1633905:
לא הבנתי יש או בוגבו או זול?
נסחפתם לגמרי!!
המשפט לא נאמר דוקא לגבי עגלות
פשוט עניין של גישה

נכתב ע"י ROT;1633934:
המשפט לא נאמר דוקא לגבי עגלות
פשוט עניין של גישה

והוא ממש לא נכון בחלק מהמקרים
בואי נאמר, כל מקרה לגופו...

תעלו תמונה של העגלה, אני באמת לא יודעת במה מדובר וחוששתני שאינני נותנת לה את הכבוד הראוי בעברי לידה.
בתור תושבת מודיעין עילית אני לא נתקלת כמעט בעגלות מפחידות כמו ההיא שנראית כמו רכבל. נו... זו שהקטנצ'יק תקוע למעלה מנדנד רגליים מול השמים.
אבל אולי הנושא לא מספיק מעסיק אותי, וכנראה את רבים מעיר האברכים. אז אל תוציאו סתם לעז על אברכים שקונים עגלות יוקרה, פה זה כמעט לא קיים, או שאני לא מודעת מטעמי בורות איומה בדגמי עגלות.

נכתב ע"י yudb;1633923:
גיסתי קנתה אותה עכשיו באזור 2000 +, אם זה מעשי עבורך, אפרט לך בדיוק :)

מעשי ביותר.
אשמח לשמוע איפה היא עולה 2000 ש"ח

תודה רבה

נכתב ע"י ROT;1633931:
דוקא הבוגבו רווחת בערך 10 שנים בציבור והיא הוכיחה את עצמה, כנראה לא רק בגלל החלק האופנתי שבה. (אין לי אותה יש לי את הבי שאני נהנית ממנה- מאוד פרקטית )
לא מכירה שום עגלה שמחזיקה ל7-8 ילדים חוץ מהמקלרן שלפני 30 שנה שגם אם ניסו לשבור אותה - לא הלך
אם העגלה משמשת ל- 3 - 4 ילדים זה כבר שווה את הכסף
לפני עשר שנים חרדי ממוצע לא ידע להגות את שם המותג בוגבו.

נכתב ע"י yudb;1633923:
גיסתי קנתה אותה עכשיו באזור 2000 +, אם זה מעשי עבורך, אפרט לך בדיוק :)

אני קניתי אחרי הלידה הזאת לפני 4 חודשים עגלה חדשה, אבל מן הסתם יש כאן כאלה שישמחו, אז אולי תספקי כאן את המידע ובזה נסכם את הדיון הסוער :)

נכתב ע"י נוי;1633946:
תעלו תמונה של העגלה, אני באמת לא יודעת במה מדובר וחוששתני שאינני נותנת לה את הכבוד הראוי בעברי לידה.
בתור תושבת מודיעין עילית אני לא נתקלת כמעט בעגלות מפחידות כמו ההיא שנראית כמו רכבל. נו... זו שהקטנצ'יק תקוע למעלה מנדנד רגליים מול השמים.
אבל אולי הנושא לא מספיק מעסיק אותי, וכנראה את רבים מעיר האברכים. אז אל תוציאו סתם לעז על אברכים שקונים עגלות יוקרה, פה זה כמעט לא קיים, או שאני לא מודעת מטעמי בורות איומה בדגמי עגלות.

התרבות הזאת היא בעיקר בירושלים ובני ברק,
אני חושבת על זה מידי פעם ומודה לה' שאני גרה בבית שמש בלי הלחץ החברתי הזה.....
אני חושבת שאלה מהמרכז אפילו לא מבינות מה אנחנו רוצות, אבל מבחוץ זה נראה ככה,
אני בכל מקרה גם אם יתנו לי מתנה מהעגלות הבומבסטיות האלה אני לא יצא איתה לרחוב...

נכתב ע"י GRN;1633960:
לפני עשר שנים חרדי ממוצע לא ידע להגות את שם המותג בוגבו.
תלוי איפה גרים
בירושלים זה התחיל כבר אז

ממש מצחיק בבית שמש אין תחרות ואין כאלו עגלות את כנראה ממש לא יודעת מה זה ? חחחחח
ואני בטוחה שבית שמש מוצפת בעגלה כזו.אני באופן אישי אין לי כזאת כי לא אוהבת אותה.לילה טוב לכולם אולי אפשר לחפש נושא חדש לדון עליו.....

נכתב ע"י יונה יונה;1633514:
איך את מעיזה להוציא לעז על כ"כ הרבה נשים שהן מעדיפות למצוא חן בעיני אנשים ולא בעיני ד'?
רבונו של עולם
הסתכלתי על מודעתי 2 ו 3 פעמים ולא מצאתי שכתבתי את המשפט הנ"ל
כמובן שהקצנת את דברי, אבל בלי קשר
אם את כ"כ כועסת ואני גם רואה שיש נשים שמזדהות איתך אז...
אני בהלם
את באמת חושבת שאנחנו בסדר בצניעות? שהלבוש שלנו מנסה למצוא חן בעיני ה'?
מי שמחפשת אמת שתענה לעצמה תשובה הוגנת
אני כותבת מהרהורי ליבי, אני מחשיבה את עצמי לצנועה יחסית ובכל אופן יצר ההסחפות כל פעם מחדש נלחם איתי, כל פעם שאני צריכה לקנות בגדים אני נזהרת לא להתגלש מחדש
את לא חושבת שהלבוש שלנו בעייתי? בעייתי מאוד?
האמת עזבייי אין לי כוחות לדבר על זה
בסמינר פיצצו לכולנו את המח, ויצאנו משם עם חסכים...
שה' הטוב יפתח לנו את העיניים ואת הלב

נכתב ע"י ROT;1634002:
תלוי איפה גרים
בירושלים זה התחיל כבר אז
אני מירושלים.
התחיל כאן, רווח - לא. זה היה מאוד חריג, וכמו שכתבתי: חרדי ממוצע לא ידע בכלל על המותג, ק"ו שלא להגות אותו.

נכתב ע"י שירה בנט;1634006:
ממש מצחיק בבית שמש אין תחרות ואין כאלו עגלות את כנראה ממש לא יודעת מה זה ? חחחחח
ואני בטוחה שבית שמש מוצפת בעגלה כזו.אני באופן אישי אין לי כזאת כי לא אוהבת אותה.לילה טוב לכולם אולי אפשר לחפש נושא חדש לדון עליו.....

ברור שיש בבית שמש כאלה עגלות,
בציבור הליטאי אין עגלות כאלה!!!!!
אני גרה כאן למעלה מ20 שנה, ואין לשום חברה שלי עגלות מהסגנון הזה...

נכתב ע"י pnina912100;1634046:

עכשיו הגעת לנקודה!!!

הכונו להתקפה!!!

נכון את ממש צודקת אתן הציבור הלטאי באמת כל הכבוד לכן באמת מעריכה לא רק בעגלות אלא בהכל.לאחרונה יצא לי לראות את זה מקרוב איך עושים את זה ההסתפקות הזאת באמת מעריצה

נכתב ע"י שירה בנט;1634060:
נכון את ממש צודקת אתן הציבור הלטאי באמת כל הכבוד לכן באמת מעריכה לא רק בעגלות אלא בהכל.לאחרונה יצא לי לראות את זה מקרוב איך עושים את זה ההסתפקות הזאת באמת מעריצה

צינית???? לא הבנתי תקטע....:rolleyes:

לא ממש לא אמיתית לגמרי.אני מעריצה אתכן על צורת החיים שלכן מבלי להרגיש מסכנות איפה ראית כאן ציניות

נכתב ע"י pnina912100;1634046:
ברור שיש בבית שמש כאלה עגלות,
אני גרה כאן למעלה מ20 שנה, ואין לשום חברה שלי עגלות מהסגנון הזה...

כבר סיכמו כאן לפני כן, שזה עגלה למי שאין דירה...

נכתב ע"י שירה בנט;1634066:
לא ממש לא אמיתית לגמרי.אני מעריצה אתכן על צורת החיים שלכן מבלי להרגיש מסכנות איפה ראית כאן ציניות

סליחה... היה נראה לי ככה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה