- הוסף לסימניות
מכירה יותר מליטאית אחת שמובילה את תינוקה באושר וכנראה גם עושר בבוגבו שלה!
דיי אנשים מה נסגר איתכם?
דיי אנשים מה נסגר איתכם?
נכתב ע"י סטודיו פלאש;1634021:את לא חושבת שהלבוש שלנו בעייתי? בעייתי מאוד?
בסמינר פיצצו לכולנו את המח, ויצאנו משם עם חסכים...
שה' הטוב יפתח לנו את העיניים ואת הלב
נכתב ע"י כוכב103;1634356:הדיון הגיע לאן שהגיע. וטוב שכך.
לפחות אנשים שמתנהגים בהגיון בריא ירגישו טוב עם עצמם בקנותם עגלה חזקה וטובה ונוחה ולא ממותגת...
ולא איזה הורים מזניחים.
ואני כותבת הגיון בריא כי אמוציות ומנגנוני הגנה אינם בגדר הזה.
ולכל הצעקנים - תמשיכו.
זה בריא...
נכתב ע"י יונה יונה;1633514:!התודה נשלחה לי בטעות!
איך את מעיזה להוציא לעז על כ"כ הרבה נשים שהן מעדיפות למצוא חן בעיני אנשים ולא בעיני ד'?
הדור שלנו דור מסכן! אנחנו הרבה יותר צנועות מבחינת לבוש מהדורות הקודמים -במה שנקרא ה"נורמות החברתיות" של הצניעות היום, וכל היום רק צועקים עלינו....
די! לכי תסתכלי על תמונות של נשים לפני דור או דורותיים.... אסור לדבר סרה במתים, אבל תראי שאנחנו צנועות וחסודות!
נכון, יש לכל אחד במה להשתפר- אבל די כבר עם השטויות האילו כאילו אנחנו הדור הכי פרוץ מאז מתן תורה
נכתב ע"י אות ומופת;1634453:אלא שאני חושבת שסטודיו טענה בחטים ואת השבת לה בשעורים.
היא טענה על כך שהמראה החיצוני מושפע מהחברה ולא מעמידה אמיתית מול השם. ....
נכתב ע"י יונה יונה;1634378:את יודעת מה ההבדל ביננו?
אני מכבדת אותך וחושבת שאת נורמלית לגמרי,
את לעומת זאת, חושבת שמשהו אצלי לא בסדר...
____
וגם אני לא מדברת ספציפית על שתינו אלא על העיקרון
נכתב ע"י יונה יונה;1634353:*אולי זה לא לפי דת השאלים ואולי גם לא לפי כל מיני משוגעים ומשוגעות.
נכתב ע"י יונה יונה;1634378:אני מכבדת אותך וחושבת שאת נורמלית לגמרי,
את לעומת זאת, חושבת שמשהו אצלי לא בסדר...
____
וגם אני לא מדברת ספציפית על שתינו אלא על העיקרון
נכתב ע"י יונה יונה;1634497:רק שלא יגידו שאני פרוצה.
נכתב ע"י יונה יונה;1634497:חוץ מזה שאם בא להן ללכת ככה זו זכותן, רק שלא יגידו שאני פרוצה.
נכתב ע"י חויד;1634610:---
ואם כבר דיברת על שאלים
זה הכי קטע לראות אותם עם עגלות מפוצצת של מימה, ובוגבו וכו' (השלמת חסכים כנראה/או שבזה מותר לבלוט, אני לא יודעת...)
וזה גם מתקשר לנו בחזרה לנושא של בוגבו, איזה יופי![]()
נכתב ע"י יונה יונה;1634613:נורמות זה לא הכונה איך הרחוב הספציפי בעיר שלך נראה,
נורמות זה הכונה על מי כולם יודו שהיא צנועה, מה יחפשו לבחור ירא שמים.
גם אם חס וחלילה כל הנשים תלכנה עם ברך מגולה הן לא תחשובנה שהן בסדר, תשאלי דור וחצי אחורה ותראי שהם לא ממש יבינו מה הבעיה, לכן אני אומרת שהדור שלנו בסדר.
נכתב ע"י יונה יונה;1634613:נורמות זה לא הכונה איך הרחוב הספציפי בעיר שלך נראה,
נורמות זה הכונה על מי כולם יודו שהיא צנועה.
גם אם חס וחלילה כל הנשים תלכנה עם ברך מגולה הן לא תחשובנה שהן בסדר, תשאלי דור וחצי אחורה ותראי שהם לא ממש יבינו מה הבעיה, לכן אני אומרת שהדור שלנו בסדר.
נכתב ע"י יונה יונה;1634617:מה???? איפה את חיה? מעולם לא ראיתי שאל/בורקה עם עגלת מותג.
נכתב ע"י ליקר;1634618:הדור שלנו לא בסדר! הקצר? הצמוד? מה בדיוק...?
תביני, זה שהדור הקודם הלך עם ברך מגולה לא אומר שאם הברך מכוסה זה מספיק.
את פשוט טוחנת כל הזמן קמח טחון.
סוג שאם תחזרי על זה אלף פעמים זה יהפוך להיות אמת![]()
נכתב ע"י חויד;1634620:אם את רואה את עצמך, ליד איזה דמות צנועה כמו הרבנית קנייבסקי, כמו הרבנית מבעלז, ועוד... (לא יודעת מאיזה חוג את בדיוק) ומרגישה שאת כמוהם, אשריך!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים