- הוסף לסימניות
נכתב ע"י דג מלוח;1734146:אם אפשר להסביר יותר את הנקודה הזו.
איך אינדי עושה את זה יותר טוב? הוא מייצר יש מאין?!
אתה מעמד בתג?
במידה וכן, אתה בוודאי מכיר את LINEBRK.
תחשוב שזה בא טבעי.
נכתב ע"י דג מלוח;1734146:אם אפשר להסביר יותר את הנקודה הזו.
איך אינדי עושה את זה יותר טוב? הוא מייצר יש מאין?!
נכתב ע"י RCpro;1734345:הם נעשו במשבצת כי זה מה שהיה בזמנו. זו הסיבה העיקרית.
אני מכיר מישהו שהיה מעמד שם בתג. ומישהו שהיה מעמד במשבצת.
ככלל, עוז והדר, אם יכלו להחזיר את הגלגל אחורה - היו מריצים הכל בתג.
נכתב ע"י גראפיקאי;1734765:מי משווק את 'משבצת', והיכן אפשר למצוא אינפורמצי' על התוכנית ?
נכתב ע"י א. י. ג.;1734002:נכון! נמצא שאין אפשרות להתגמש פחות ממה שהגדרתי בסגנון, רק יותר.
ובאופן גורף לכל הפיסקאות בעמוד.
ובתג יש לי לכל קוד רווח רצוי, מינימום ומקסימום.
מהמעלות הכי גדולות בתג (בעיני לכה"פ).
נכתב ע"י A.Y.K;1734910:תוסף תוסף תוסף תוסף תוסף
בתג זה מובנה ברירת מחדל
פעם אחת אני אגיד לכם משהו מי שמנסה לעמד ספר תורני באינדיזיין עובד קשה מאוד, נכון שבסוף הוא מצליח אבל זאת לא הדרך הנכונה.
נכתב ע"י avram;1734828:אל תתקרב לתוכנה הזו, כל מי שאני מכיר שעבד איתה פעם שידרג היום לתג
נכתב ע"י avram;1734828:כל מי שאני מכיר שעבד איתה פעם שידרג היום לתג
נכתב ע"י גלאט;1735013:משבצת לא עובד מעבר לXP.
וגם בXP היה צריך לאיזשהו התאמה.
וכאמור שירות, ושוב פעם שירות.
נכתב ע"י avram;1735022:אני לא חושב שרק זו הסיבה, אני מעולם לא עבדתי על משבצת, אבל ראיתי את הממשק שלה והא ממש מעורר זכרונות מימי דוס ווינדוס 3.1, לעומת הממשק היחסית מודרני של תג.
גם החיפוש והחלפה של תג משוכלל ומשופר לאין ערוך, בחלק מהדברים זה אפילו יותר משוכלל מאינדיזיין, וזה מאד משמעותי בעימוד.
גם ברב טקסט, הצורה שמשבצת שומרת את הקבצים היא ממש מסורבלת, כל עמוד בקובץ נפרד עם כל הטסקטים רציפים, לעומת תג שמשאיר כל טקסט בקובץ שלו ואפשר אח''כ בקלות לעשות שינויים
נכתב ע"י גראפיקאי;1734765:מי משווק את 'משבצת', והיכן אפשר למצוא אינפורמצי' על התוכנית ?
נכתב ע"י גלאט;1735031:4. בתג מה קורה אם מתברר לך שהיה לך פיקשוש באחד מהעמודים?
נכתב ע"י GOLDRING;1734904:יש תוסף שמאפשר לעשות זאת באינדזיין כמעט באופן מלא.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים