כללי מה יתרון ב'תג' ב-2015...?!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דג מלוח;1734146:
אם אפשר להסביר יותר את הנקודה הזו.

איך אינדי עושה את זה יותר טוב? הוא מייצר יש מאין?!

אתה מעמד בתג?

במידה וכן, אתה בוודאי מכיר את LINEBRK.

תחשוב שזה בא טבעי.

• הוסף לסימניות
אינדיזיין הממשק שלה ידידותי מאוד וכייפי
אבל התג נותן הרבה יותר דברים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י RCpro;1734345:
הם נעשו במשבצת כי זה מה שהיה בזמנו. זו הסיבה העיקרית.

אני מכיר מישהו שהיה מעמד שם בתג. ומישהו שהיה מעמד במשבצת.
ככלל, עוז והדר, אם יכלו להחזיר את הגלגל אחורה - היו מריצים הכל בתג.

ולא בגלל האיכות, אלא בגלל השירות.
כמו"כ תג מתקדם ומתאים את עצמו למערכות ההפעלה החדשות, משא"כ משבצת מתאים למקסימום XP.

מבחנת איכות ומהירות, גם היום משבצת יעקוף את תג בהמון (אך כאמור כשצריך שירות, אין והוצאת ספרים גדולה לא יכולה להשהות את עצמה דקה בלי שירות בעת הנדרש).

דרך אגב, גם לאחרונה (לפני כמה שנים) בזמן שהם עימדו את הרי"ף, היו חלקים שנעשו במשבצת.

• הוסף לסימניות
מי משווק את 'משבצת', והיכן אפשר למצוא אינפורמצי' על התוכנית ?

• הוסף לסימניות
שכח מיזה לך על תג

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גראפיקאי;1734765:

אל תתקרב לתוכנה הזו, כל מי שאני מכיר שעבד איתה פעם שידרג היום לתג

• הוסף לסימניות
שולביץ היה מעמד הרבה שנים במשבצת, והיום כשהוא מעמד פרוייקטים מורכבים שעשה בעבר במשבצת הוא עובד לפרק אותם כדי לעשות אותם בתג, וזה עבודה של שעות רבות, גם הניק ''תג'' מנהל פורום תג היה מעמד פעם במשבצת אם אינני טועה, ומן הסתם יש סיבה שהוא זנח אותה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י א. י. ג.;1734002:
נכון! נמצא שאין אפשרות להתגמש פחות ממה שהגדרתי בסגנון, רק יותר.
ובאופן גורף לכל הפיסקאות בעמוד.

ובתג יש לי לכל קוד רווח רצוי, מינימום ומקסימום.
מהמעלות הכי גדולות בתג (בעיני לכה"פ).

יש תוסף שמאפשר לעשות זאת באינדזיין כמעט באופן מלא. ובכל מקרה לא הייתי מגדיר את זה בתור המעלה של תג.
חשוב גם לזכור את עבודת ההכנה שנצרכת עבור כל עבודה בתג...

• הוסף לסימניות
תוסף תוסף תוסף תוסף תוסף
בתג זה מובנה ברירת מחדל
פעם אחת אני אגיד לכם משהו מי שמנסה לעמד ספר תורני באינדיזיין עובד קשה מאוד, נכון שבסוף הוא מצליח אבל זאת לא הדרך הנכונה.

• הוסף לסימניות
ובאינדזיין אין הכנות?
אא"כ מקבלים קובץ מסודר עם כל הסגנונות, תמיד צריך לעשות חפש\החלף כדי לקדד, ובאינדיזיין עושים חפש\החלף כדי להחיל סגננות.

אגב, הזכירו שבתג לא רואים את התצוגה תוך כדי שינוים. הסקריפט IMUD של DMD משנה את כל תמונה. יש את השליטה של תג בחלוקה בלי העבודה המסורבלת לצאת מחלוקה ולעשות שינוי, ואז לבדוק אם יצא טוב\מאוזן וכו'. עם הסקריפטים שלו תג אינו מסורבל כלל בחלוקת העמודים, הכל על התצוגה.

כמובן, אני לא שולל המעלה של אינדזיין בפרט בשילוב גרפיקא ותמונות, שאין על מה לדבר. אישי אני משתמש בו לכל השערים הנצחות והסכמות, אפילו אלו שאין להם גרפיקא רק טקסט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;1734910:
תוסף תוסף תוסף תוסף תוסף
בתג זה מובנה ברירת מחדל
פעם אחת אני אגיד לכם משהו מי שמנסה לעמד ספר תורני באינדיזיין עובד קשה מאוד, נכון שבסוף הוא מצליח אבל זאת לא הדרך הנכונה.

אני חושש שאתה קצת נעול על התוכנה וזהו....

בתור אחד שעובד עם 2 התוכנות, אני לא מתכחש למעלותיה של תג, אך חושב שברובם המוחלט של הספרים [שאינם רב טקסט!!!] יש בסופו של דבר יתרון לעבודה באינדזיין.

האם הפתרונות מובנים או לא, זה פשוט לא מעניין [גם בתג רוב הפתרונות החשובים לזרימת התוכנה נמצאים בסקריפטים שנוספו ע"י ר' DMD היקר\רוזנבלום ואחרים, לכן מה??].

ואל תשכחו דבר חשוב - כשצריך לעשות משהו קצת שונה, בתג צריך לעשות לפעמים סיבובים על גבי סיבובים כדי למצוא פתרון... באינדזיין תמיד אפשר לעבוד טיפה ידנית ולסדר...

• הוסף לסימניות
לא נעול בכלל עובד בלי סוף על אינדיזיין כמעט בכל ספר משלב ביניהם, וכל ספר שהוא טקטס אחד ודאי שאינדיזיין יותר טוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1734828:
אל תתקרב לתוכנה הזו, כל מי שאני מכיר שעבד איתה פעם שידרג היום לתג

ואני מכיר מי שמעמד עד היום במשבצת, ולא מוכן לחשוב על לעבור לתג...
{מי שהתרגל ומומחה במשבצת, לא יהיה מסוגל לעבור לתג}.

בנוגע לחדשים, ודאי שלא כדאי להם לחשוב על משבצת

• הוסף לסימניות
וחשוב לציין במידה ורוצים לשלב תמונות וכדו', אין על אינדיזיין...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1734828:
כל מי שאני מכיר שעבד איתה פעם שידרג היום לתג

משבצת לא עובד מעבר לXP.
וגם בXP היה צריך לאיזשהו התאמה.

וכאמור שירות, ושוב פעם שירות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1735013:
משבצת לא עובד מעבר לXP.
וגם בXP היה צריך לאיזשהו התאמה.

וכאמור שירות, ושוב פעם שירות.

אני לא חושב שרק זו הסיבה, אני מעולם לא עבדתי על משבצת, אבל ראיתי את הממשק שלה והא ממש מעורר זכרונות מימי דוס ווינדוס 3.1, לעומת הממשק היחסית מודרני של תג.
גם החיפוש והחלפה של תג משוכלל ומשופר לאין ערוך, בחלק מהדברים זה אפילו יותר משוכלל מאינדיזיין, וזה מאד משמעותי בעימוד.
גם ברב טקסט, הצורה שמשבצת שומרת את הקבצים היא ממש מסורבלת, כל עמוד בקובץ נפרד עם כל הטסקטים רציפים, לעומת תג שמשאיר כל טקסט בקובץ שלו ואפשר אח''כ בקלות לעשות שינויים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1735022:
אני לא חושב שרק זו הסיבה, אני מעולם לא עבדתי על משבצת, אבל ראיתי את הממשק שלה והא ממש מעורר זכרונות מימי דוס ווינדוס 3.1, לעומת הממשק היחסית מודרני של תג.
גם החיפוש והחלפה של תג משוכלל ומשופר לאין ערוך, בחלק מהדברים זה אפילו יותר משוכלל מאינדיזיין, וזה מאד משמעותי בעימוד.
גם ברב טקסט, הצורה שמשבצת שומרת את הקבצים היא ממש מסורבלת, כל עמוד בקובץ נפרד עם כל הטסקטים רציפים, לעומת תג שמשאיר כל טקסט בקובץ שלו ואפשר אח''כ בקלות לעשות שינויים

1. אכן התצוגה דוס, ולא רק מעורר זכרונות.
2. אתה מדבר על החיפוש והחלפה הבסיסי, אבל יש לזה גם אפשרויות חיפוש והחלפה מורכבים מאוד.
3. א. ניתן לאחר את הקבצים ביחד, אולם נ"ל שיש מגבלה של ??? תווים.
4. בתג מה קורה אם מתברר לך שהיה לך פיקשוש באחד מהעמודים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גראפיקאי;1734765:

לא ניתן...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גלאט;1735031:
4. בתג מה קורה אם מתברר לך שהיה לך פיקשוש באחד מהעמודים?

אפשר לתקן בקלות.
מסקרן אותי, איך עובדים עם ניקוד במשבצת, אפשר למקם ניקוד לפונט כמו בתג?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GOLDRING;1734904:
יש תוסף שמאפשר לעשות זאת באינדזיין כמעט באופן מלא.

אפשר בבקשה פרטים.
תודה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה