מדובר על לשים אותו בתוך ארוןלמה במטבח ולמה ומדוע בסלון?
לא יותר נכון במרפסת/חדר שירות, במקום פחות נראה.
כ"כ קשה להביא אותו למטבח או לסלון?
מראה יותר נקי וחלק במטבח או בסלון שווה שבעתיים.
www.prog.co.il
www.prog.co.il
מי שיש לה / מתכננת שואב-שוטף בתוך ארון, שאלה לי:מדובר על לשים אותו בתוך ארון
אני תיכננתי בנישה שנוצרה לימי שיש לה / מתכננת שואב-שוטף בתוך ארון, שאלה לי:
מה עושים עם הלחות שסביב המכשיר בזמן ייבוש? זה לא הורס את הארון? עושים לזה אוורור מיוחד?
ואני עשיתי גבוה מהרגיל ומתחרטת (למרות שאני גבוהה ולי זה נוח)הגובה של השיש
(אני גבוהה והגובה הסטנדרטי של השיש מפריע לי ממש)
גם אני התלבטתי בגלל האבק שמצטבר, לבסוף עשיתי עד התקרה והם משמשים לאחסון כלי פסח. נוח מאוד. רק להוריד ולהשתמש.אני בהתלבטות
יש לי מטבח גדול יחסית
זה לא יוצא מוגזם כזו כמות של ארונות?
מצד שני לא סובלת את הרעיון של האבק שמצטבר שם
למגבות יש לך מקום מוגדר?מקום למטאטא.
לא לכולם מפריע, אני אוהבת שיש מקום מוגדר לכל חפץ.
במגירה במטבח.למגבות יש לך מקום מוגדר?
יש לך טיפ איפה ושהמטבח יראה נקי בעין?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבי 148, ללושקה, ר ל ועוד 37 משתמשים40 //