מה מקובל לחשב בעבודה לפי שעה?
עבודה נטו או גם שיחות טלפון ומיילים?
ומה לגבי לקוח שמבקש דברים חריגים, שלוקח זמן ללמוד אותם?
אין כאן נכון או לא נכון.
אשמח לשמוע את דעת הקהל.
כלומר?אהה.... תלוי כמה הזמן שלך שווה....
אם זמן השיחה שווה כסף - מה זה משנה ללקוח מה עשיתי תו"כ?על מיילים אני לא לוקחת תשלום.
על טלפונים שנעשים תוך כדי דברים אחרים, כמו נסיעה, שטיפת כלים וכדו',
אני גם לא לוקחת תשלום.
אבל אם אני יושבת ליד המחשב ומדברת עם הלקוח, אני כן לוקחת תשלום על הזמן הזה.
כשאני לוקחת כסף ללקוח, זה רק על זמן שהייתי איתו במלוא הריכוז,אם זמן השיחה שווה כסף - מה זה משנה ללקוח מה עשיתי תו"כ?
הסבר נהדר.ואם אני רואה שהלקוח רוצה לדבר בענין שדורש ממני ריכוז,
אני עוזבת את העיסוקים שלי, שומעת רק אותו, ואכן מחשבת את הזמן הזה כזמן עבודה.
החלטה שלך מתי לענות, לא?כמובן שלא ישתמע מדברי, שצריך לענות ללקוחות בזמנים שהם מחוץ לזמני העבודה וכו'.
מה מקובל לחשב בעבודה לפי שעה?
עבודה נטו או גם שיחות טלפון ומיילים?
ומה לגבי לקוח שמבקש דברים חריגים, שלוקח זמן ללמוד אותם?
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים