במקס ניתן לקבל את הכסף במזומן ללא צורך בסמארטפוןלי יש של כאל- החזרים בביי מי (משהו כמו אחוז מהעסקאות שנעשות)
יש גם כזה למקס, רק חייבים מכשיר שמקבל SMS בשביל לקבל את הזיכויים...
באיזה כרטיס של מקס?במקס ניתן לקבל את הכסף במזומן ללא צורך בסמארטפון
רק שצריך להגיע ל500 נקודות ואז מקבלים עליהם 450 מזומן
לדעתי זה הכרטיס הכי משתלם
באיזה כרטיס של מקס?
מי שיעשה עכשיו כרטיס יקבל את הכסף רק ב2025 שאז זה יהיה 450במקס מקבלים 500 שקלים ולא 450 כפי שנכתב כאן. הכסף נכנס ישר לחשבון. ממש לא צריך סמרטפון. החודש קיבלתי.
החל מה1.1 ההחזר יהיה 0.9 לשקלבמקס מקבלים 500 שקלים ולא 450 כפי שנכתב כאן. הכסף נכנס ישר לחשבון. ממש לא צריך סמרטפון. החודש קיבלתי.
כרטיס מיוחד והוא חוץ בנקאיאשמח לדעת יותר
אני אם כרטיס אשראי של מקס שקיבלתי בפתיחת חשבון ומעולם לא קיבלתי כסף או נקודות או הודעה ע"ז?
האם מדובר בכרטיס מיוחד?
האם משלמים יותר דמי כרטיס (אני היום לא משלם כלום) ?
אתה טועה. קרא שוב את האותיות הקטנות.רק בצבירה לקריפטו אחוז ההמרה יהיה כך. בצבירה רגילה גם ב2025 ההחזר יהיה 1 ל 1.
דהיינו 500 זה 500.
אם עושים קניות, בדר"כ הם מוכנים להורידעולה לחודש הכרטיס ?
יש לי את הכרטיס הזה איפה כתוב שמקבלים 3% בחניות מזון ובאיזה חניות?יש במקס אופציה ( דרים קארד) החזר 3 אחוז בחניות מזון או בתחנות דלק לקניות במועדון פוקס וכדו' -יש כאלו שמעדיפים את זה
צריך לבקש במיוחד משירות.לקוחות מקס. נותניםצלחצימשנה ואחרי זה צריך לבקש מחד וחוזר חלילהיש לי את הכרטיס הזה איפה כתוב שמקבלים 3% בחניות מזון ובאיזה חניות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים