דרוש מידע מה כרטיס האשראי שהכי משתלם כיום - 12/24 לעשות

• הוסף לסימניות
אשמח להחכים אילו כרטיסי אשראי מומלצים לעשות, ולכמה זמן...,ומה מקבלים בתמורה.

• הוסף לסימניות
לי יש של כאל- החזרים בביי מי (משהו כמו אחוז מהעסקאות שנעשות)
יש גם כזה למקס, רק חייבים מכשיר שמקבל SMS בשביל לקבל את הזיכויים...

• הוסף לסימניות
לי יש של כאל- החזרים בביי מי (משהו כמו אחוז מהעסקאות שנעשות)
יש גם כזה למקס, רק חייבים מכשיר שמקבל SMS בשביל לקבל את הזיכויים...
במקס ניתן לקבל את הכסף במזומן ללא צורך בסמארטפון
רק שצריך להגיע ל500 נקודות ואז מקבלים עליהם 450 מזומן
לדעתי זה הכרטיס הכי משתלם

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
אני משתמש בכאל קש זה חזיר ביימי כ1 אחוז מהקניות למי שעושה הרבה קניות בקניון וכו זה ממש משתלם
אף פעם זה לא מרגיש שאת מבזבז כסף😜

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש במקס אופציה ( דרים קארד) החזר 3 אחוז בחניות מזון או בתחנות דלק לקניות במועדון פוקס וכדו' -יש כאלו שמעדיפים את זה

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת יותר
אני אם כרטיס אשראי של מקס שקיבלתי בפתיחת חשבון ומעולם לא קיבלתי כסף או נקודות או הודעה ע"ז?
האם מדובר בכרטיס מיוחד?
האם משלמים יותר דמי כרטיס (אני היום לא משלם כלום) ?

• הוסף לסימניות
ממליצה על ישראכארט - לבקש כשמזמינים את האשראי את המועדון "מגיעה לך יותר" יעודיי לציבור החרדי עם הנחות קבועות בחנויות .כמו למשל עזרה ואחווה, זמרת הארץ ועוד חנויות .
פטור מדמי כרטיס שנה.

• הוסף לסימניות
אשמח לדעת יותר
אני אם כרטיס אשראי של מקס שקיבלתי בפתיחת חשבון ומעולם לא קיבלתי כסף או נקודות או הודעה ע"ז?
האם מדובר בכרטיס מיוחד?
האם משלמים יותר דמי כרטיס (אני היום לא משלם כלום) ?
כרטיס מיוחד והוא חוץ בנקאי

• הוסף לסימניות
לחובבי קריפטו יש למקס כרטיס שנקרא מקס בק קריפטו שמחזיר את הקאשבק בביטקוין

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש במקס אופציה ( דרים קארד) החזר 3 אחוז בחניות מזון או בתחנות דלק לקניות במועדון פוקס וכדו' -יש כאלו שמעדיפים את זה
יש לי את הכרטיס הזה איפה כתוב שמקבלים 3% בחניות מזון ובאיזה חניות?

• הוסף לסימניות
יש לי את הכרטיס הזה איפה כתוב שמקבלים 3% בחניות מזון ובאיזה חניות?
צריך לבקש במיוחד משירות.לקוחות מקס. נותניםצלחצימשנה ואחרי זה צריך לבקש מחד וחוזר חלילה
לא עושים בעיות כשמבקשים את זה...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה