3 אחוז מכל הסכום או עד תקרה מסויימת ?צריך לבקש במיוחד משירות.לקוחות מקס. נותניםצלחצימשנה ואחרי זה צריך לבקש מחד וחוזר חלילה
לא עושים בעיות כשמבקשים את זה...
זה הכל ?ממליצה על ישראכארט - לבקש כשמזמינים את האשראי את המועדון "מגיעה לך יותר" יעודיי לציבור החרדי עם הנחות קבועות בחנויות .כמו למשל עזרה ואחווה, זמרת הארץ ועוד חנויות .
פטור מדמי כרטיס שנה.
כרטיס אשראי 'מגיע לך יותר' - הטבות לציבור החרדי | ישראכרט
כרטיס האשרי 'מגיע לך יותר' של ישראכרט - מציע שפע של הטבות והנחות קבועות בבתי עסק מגוונים, לחיסכון משמעותי עבור הציבור החרדי. היכנסו עכשיו להזמנת הכרטיסmarketing.isracard.co.il
עד 1000 ש"ח בחודש.. {30 נקודות}3 אחוז מכל הסכום או עד תקרה מסויימת ?
אני לא יודע איפה כתוביש לי את הכרטיס הזה איפה כתוב שמקבלים 3% בחניות מזון ובאיזה חניות?
חשוב לציין. קניה בחנויות מזון כולל צבירה גם בקניה במשנת יוסףאני לא יודע איפה כתוב
שנגמר לי שנה ראשונה ללא עמלת כרטיס התקשרתי לבטל את הכרטיס נתנו לי מסלול של 3 אחוז מהקניות בחנויות מזון או תחנת דלק (ללא עמלת כרטיס מותנה בקנייה 500 שח) ושמעתי מכמה ידידים שעשו אותו דבר מאז ומתמיד
ודרך אגב חברות האשראי רודפים אחריכם תמיד שמתקשרים לבטל הם נזכרים בהטבות
בקישור הנל על הכרטיס לא מופיע שאפשר לקבל חזרה כסף במזומןבמקס מקבלים 500 שקלים ולא 450 כפי שנכתב כאן. הכסף נכנס ישר לחשבון. ממש לא צריך סמרטפון. החודש קיבלתי.
זה אופציה במקרה של ביטול?יש במקס אופציה ( דרים קארד) החזר 3 אחוז בחניות מזון או בתחנות דלק לקניות במועדון פוקס וכדו' -יש כאלו שמעדיפים את זה
זה אופציה במקרה של ביטול?
מה שכתוב כסף בצד - ניתן לקבל במזומןבקישור הנל על הכרטיס לא מופיע שאפשר לקבל חזרה כסף במזומן
יש שם כמה אופציות של מימוש הצבירה ע"י טיסות / קניות / השקעה
אבל לא מופיע אפשרות של קבלת מזומן
אשמח להסבר
הצבירה כפי שמופיע אחוז, אח"כ עושים המרה ויש כמה אפשרויותאיך הולך החישוב
באתר אני רואה צפה בקובץ המצורף 1855048
לפי מה שקראתי לא כל סליקה צוברת 1%. כן ??הצבירה כפי שמופיע אחוז, אח"כ עושים המרה ויש כמה אפשרויות
אם בוחרים המרה לכסף בצד, ממירים כל נקודה ל 0.9 שקל
נכוןלפי מה שקראתי לא כל סליקה צוברת 1%. כן ??
נגיד אם בניתי על חשמל שזה סכום משמעותי. אז בשנה ראשונה זה 0.5% ומהשניה עוד פחות מזה
צפה בקובץ המצורף 1855189
האם אפשרי לצבור 1% בקניות במקס פאיבק בנוסף לצבירה ממקס פאיבק?איך הולך החישוב
באתר אני רואה צפה בקובץ המצורף 1855048
שנה ראשונה חינםעולה לחודש הכרטיס ?
MAX Back Total
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים