דרוש מידע מה כרטיס האשראי שהכי משתלם כיום - 12/24 לעשות

• הוסף לסימניות
ממליצה על ישראכארט - לבקש כשמזמינים את האשראי את המועדון "מגיעה לך יותר" יעודיי לציבור החרדי עם הנחות קבועות בחנויות .כמו למשל עזרה ואחווה, זמרת הארץ ועוד חנויות .
פטור מדמי כרטיס שנה.
זה הכל ?
אין איזה שהוא החזרים מסוימים כגון אחוז מכל קניה וכדו' ?

• הוסף לסימניות
3 אחוז מכל הסכום או עד תקרה מסויימת ?
עד 1000 ש"ח בחודש.. {30 נקודות}
{למתקדמים.. אפשר להחזיק שני כרטיסים ע"ש כ"א מבני הזוג ולחלק קניות בהתאם..}

בנוסף אפשר לקבל באופן ח"פ לחצי שנה,
אפשרות של 3% על הו"ק {רק לחשמל מים ארנונה טלפון וכיו"ב}
גם זה מוגבל ל1000 ש"ח בחודש,
אבל במצטבר זה יוצא סכום יפה.

• הוסף לסימניות
יש לי את הכרטיס הזה איפה כתוב שמקבלים 3% בחניות מזון ובאיזה חניות?
אני לא יודע איפה כתוב
שנגמר לי שנה ראשונה ללא עמלת כרטיס התקשרתי לבטל את הכרטיס נתנו לי מסלול של 3 אחוז מהקניות בחנויות מזון או תחנת דלק (ללא עמלת כרטיס מותנה בקנייה 500 שח) ושמעתי מכמה ידידים שעשו אותו דבר מאז ומתמיד
ודרך אגב חברות האשראי רודפים אחריכם תמיד שמתקשרים לבטל הם נזכרים בהטבות

• הוסף לסימניות
אני לא יודע איפה כתוב
שנגמר לי שנה ראשונה ללא עמלת כרטיס התקשרתי לבטל את הכרטיס נתנו לי מסלול של 3 אחוז מהקניות בחנויות מזון או תחנת דלק (ללא עמלת כרטיס מותנה בקנייה 500 שח) ושמעתי מכמה ידידים שעשו אותו דבר מאז ומתמיד
ודרך אגב חברות האשראי רודפים אחריכם תמיד שמתקשרים לבטל הם נזכרים בהטבות
חשוב לציין. קניה בחנויות מזון כולל צבירה גם בקניה במשנת יוסף

• הוסף לסימניות
במקס מקבלים 500 שקלים ולא 450 כפי שנכתב כאן. הכסף נכנס ישר לחשבון. ממש לא צריך סמרטפון. החודש קיבלתי.
בקישור הנל על הכרטיס לא מופיע שאפשר לקבל חזרה כסף במזומן
יש שם כמה אופציות של מימוש הצבירה ע"י טיסות / קניות / השקעה
אבל לא מופיע אפשרות של קבלת מזומן
אשמח להסבר

• הוסף לסימניות
זה אופציה במקרה של ביטול?

ממש לא. צריך להתקשר לשירות לקוחות. לבקש נציג של שימור לקוחות. ולבקש ממנו לעדכן את ההטבה הזו. דרכו לבקש גם זיכוי על דמי כרטיס, צבירה מהו"ק ותמיד לשאול אם יש עוד איזה הטבה פתוחה שאפשר לקבל.

• הוסף לסימניות
בקישור הנל על הכרטיס לא מופיע שאפשר לקבל חזרה כסף במזומן
יש שם כמה אופציות של מימוש הצבירה ע"י טיסות / קניות / השקעה
אבל לא מופיע אפשרות של קבלת מזומן
אשמח להסבר
מה שכתוב כסף בצד - ניתן לקבל במזומן

• הוסף לסימניות
החל מה1.1 ההחזר יהיה 0.9 לשקל

איך הולך החישוב
באתר אני רואה
1735043270421.png

• הוסף לסימניות
הצבירה כפי שמופיע אחוז, אח"כ עושים המרה ויש כמה אפשרויות
אם בוחרים המרה לכסף בצד, ממירים כל נקודה ל 0.9 שקל
לפי מה שקראתי לא כל סליקה צוברת 1%. כן ??
נגיד אם בניתי על חשמל שזה סכום משמעותי. אז בשנה ראשונה זה 0.5% ומהשניה עוד פחות מזה

1735056053604.png

• הוסף לסימניות
לגבי כרטיסי אשראי של MAX.

דיברתי איתם וההטבה של 3% להוראות קבע מסוימות רלוונטית לכרטיס של DREAM , ז"א ההחזר הוא בכרטיס לקניה ברשתות הספציפיות (כגון פוקס וללין אם הבנתי נכון את הנציגה)

הטבה זו אינה רלוונטית לכרטיס מסוג MAX PAYBACK , בו אפשר לקבל את הכסף של ההחזר ישירות לחשבון הבנק (או אפשרויות נוספות כגון ביטקוין וכו').

• הוסף לסימניות
לסיכום: איזה כרטיס אשראי הכי טוב לטיולים לחו"ל?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה