התייעצות מה לובשים בוורט של בן?

• הוסף לסימניות
מה לובשת אמא של החתן בוורט? בגד שבת? חול? חגיגי?
מה אחיות שלו?
סליחה על הבורות..................:(

• הוסף לסימניות
בגדי שבת לא מדי אלגנטיים
את הנ"ל שומרים לאירוסין
שיהיה בשעה טובה

• הוסף לסימניות
למה יום חול? לובשים בגדי שבת יפים... לא שמלות של אירוע אבל בגדי שבת יפים...
בווארט של אחי הגדול היינו עם בגדי שבת והצד השני עם בגדי יום חול ומאז לא חזרנו על בגדי שבת וכל הווארטים הצד השני היה עם בגדי יום חול. אולי תלוי עיר? היתי בכמה ערים.....
בכל מקרה לא משהו חגיגי מידי.....

• הוסף לסימניות
בווארט של אחי הגדול היינו עם בגדי שבת והצד השני עם בגדי יום חול ומאז לא חזרנו על בגדי שבת וכל הווארטים הצד השני היה עם בגדי יום חול. אולי תלוי עיר? היתי בכמה ערים.....
בכל מקרה לא משהו חגיגי מידי.....
גם אני לבשתי בגדי יום חול בווארטים של ילדי...

• הוסף לסימניות
זה מאוד תלוי בסגנון
אבל בעיקר בשאלה האם זה וורט "מרגע להרגע" או לא
כי יש פעמים זה נקבע לפחות יום מראש, וכולם כבר יודעים שזה זה
ואז אין סיבה לא ללבוש בגדי שבת- כמובן לא מעבר
ויש פעמים שזה "מתחלק" (סליחה על ההגדרה)...

• הוסף לסימניות
אין בזה כלל
בראשון היינו שבת שני הצדדים
בשני היינו יום חול שני הצדדים
בשלישי היינו עם יום חול והצד השני עם שבת
הרביעי לא דוגמא כי זה היה בתשעת הימים.....
(אנחנו ליטאים, אם זה משנה...)

• הוסף לסימניות
בתור שכנה הייתי קופצת עם בגדי יום חול
בתור אמא מרגיש לי שבת יותר מכובד
אבל כמובן תעשו מה שהכי מתאים /נוח לכם.

• הוסף לסימניות
תלוי גם בסגנון של המשפחות והוורט, וגם (בעיקר) בספונטניות של הוורט, וגם האם הוורט והאירוסין יחד או שתי ארועים נפרדים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

שלום,
הגדול שלי בן 4 ילד חכם מעל הממוצע ,
ילד עדין וכובש , חברותי ושמח. מביע רגשות ותקשורתי.
בחודשים האחרונים אני שמה לב שהוא משתנה בסגנון השיח,
השיח שלו נהיה אלים..
אני אציין שמדובר בילד מאד מאד מדומיין,
הוא מאד מושפע מסיפורי פרשת השבוע בחיידר,
אני רואה שהוא נוטה יותר לכעוס, יש יותר התפרצויות,
וזה גם לא נעים לאווירה בבית..
בשביל להשיג את מה שרוצה הוא הרבה מאיים על אחותו: "אני יזרוק אותך לבור ואת תהיי עם כל הנחשים" (כמו את יוסף..) ועוד שלל דוגמאות אקטואליות לאותו שבוע... ועכשיו עם עשרת המכות בכלל יש שפע....
או שאם מסרבים לבקשה שלו: אם לא תביאי לי אני ישבור.. אני ייקח לבד.. לא בא לי.. אמא חצופה.. אני לא יזמין אותך לחיידר שלי רק אֶת...😂

כל מה שניסיתי לא עובד!
הגישה שלי היא יותר מאופקת, אני לא מאבדת שליטה.. אני אומרת לאמא אסור להגיד X Y Z... תבקש סליחה מ...
במקרים מוגזמים להיכנס לחדר למחשבה ולהירגע

במקרים מסויימים אני שואלת אותו מה ירגיע אותך אולי חיבוק חזק? הוא אומר כן אבל אני לא הייתי שמח אז לא ביקשתי.. (חמוד..)

אני כבר לא יודעת מה נכון..
יש הרבה התעסקות סביב זה בבית
כך זה אצל כל הבתים בגיל הזה??

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה