השמח בחלקו
משתמש מקצוען
- הוסף לסימניות
בתור לביצים התעוררתי להודות על השפע שאנחנו רגילים אליו...
אולי לכן כי כולם קראו את זה כבר בפרוגאיך זה שעדיין לא יצא שום ספר על הקורונה?
(רק מהאשכולות שהיו כאן בחודשיים האחרונים, אפשר לכתוב כמה וכמה ספרים עבי כרס).
נראה לי דבר חשוב דוקה בגלל קרונהאולי לא ממש מתאים, אבל קבלה שקיבלתי ע"ע בלי נדר למשך לפחת שנה:
שלא להוציא את הנייד מתחילת התפילה עד סופה.
(בלי קשר למה שחתמו הרבנים לכבות ניידים)
ותאמינו לי שזה משהו בסדר גודל ענק אצלי.
כול מילה כמה שזה אמת-שהקב"ה מתכן לנו את החיים, והתוכניות שלנו לא כלולות בתוכנית המדויקת שלו. אז חבל על האנרגיות. צריך רק להרפות ולסמוך עליו בתמימות.
- גיליתי שאחים שלי דווקא נחמדים.
![]()
כאילו שאפשר גם לריב וזה מה שיששבבית לא תמיד חייבים לריב אפשר לפעמים להיסתדר עם מה/מי שיש
הרבה עברו לעבוד מהבית ונשאר להם בביתכמה אנשים הכניסו אינטרנט בגלל הקורונה?
וזה חבל ועצוב...הרבה עברו לעבוד מהבית ונשאר להם בבית
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים