התייעצות מה לעשות אם אני חווה חרדה כשבעלי נוהג והבת שלי בת 5 נלחצת ממני

• הוסף לסימניות
ללכת שוב לשיעורי נהיגה אצל מורה טוב/ה.
נתקלתי במישהי שאחרי תאונה לא נהגה המוןןן זמן, ואז חזרה למורת נהיגה המדהימה שלה, שהבינה את הסיטואציה והיתה מאד סבלנית.
לנהוג לידה עד שמתקבל בטחון.
בהצלחה
מאיזו עיר המורת נהיגה המדוברת ?

• הוסף לסימניות
שנה רישיון זה מעט בשביל שטיקים ביחוד אחרי תאונה
לי נשמע שיותר כדאי לדבר עם הבעל לראות איך אפשר לנהוג יותר בזהירות לפחות כשאת באזור
היא אמרה שהתאונה לא הייתה קשורה אליו בכלל!
אולי אפשר לא להפיל ישר על הבעל, ולפחות לקרוא פעם אחת לפני שמגיבים.

• הוסף לסימניות
היא אמרה שהתאונה לא הייתה קשורה אליו בכלל!
אולי אפשר לא להפיל ישר על הבעל, ולפחות לקרוא פעם אחת לפני שמגיבים.
בדיוק.
ולכן אולי כדאי שתקראו שוב את מה שכתבתי ובהקשר למה...
לבעלי יש רשיון כשנה, אציין שהוא בוגר ואחראי אבל נוהג עם שטיקים לדעתי- עוקף בשניה אחרונה וכולי.

• הוסף לסימניות
גם אני נלחץ כשני נוסע עם נהג שיש לו רשיון שנה ועושה שטיקים....ואני נוהג כבר שנים...
הפתרון הוא לעצום עיניים...

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על התגובות.
לי אין רשיון.
לבעלי יש רשיון כשנה, אציין שהוא בוגר ואחראי אבל נוהג עם שטיקים לדעתי- עוקף בשניה אחרונה וכולי.
העקיפה הכי טובה היא בשניה האחרונה...
אולי לא ממש האחרונה אבל כדי לעקוף בצורה מומלצת מבלי לבלות דקות ארוכות על הנתיב הנגדי, יש להאיץ ככל שניתן בצורה בטיחותית, להצמד ככל שניתן בצורה בטיחותית, ואז להאיץ עוד יותר ומיד לחתוך נתיב לעקוף ולחזור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה