מה מביאים לשויגער\חמות?

• הוסף לסימניות
היי אנשים או יותר נכון נשים.(התבקשתי לעזור...)
מה מביאים לשויגער\חמה ליום הולדתה??(בתור כלה,לא נשואה)
תודה מראש לעוזרים!!

• הוסף לסימניות
זה לא משנה כ"כ מה תביאי...
העיקר לפי דעתי זה לכתוב לה מכתב מרגש שיוצא מהלב כדי שייכנס ללב..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טקסטיב;1303990:
זה לא משנה כ"כ מה תביאי...
העיקר לפי דעתי זה לכתוב לה מכתב מרגש שיוצא מהלב כדי שייכנס ללב..

נראה לי לא יפה לבא בידים ריקות.

• הוסף לסימניות
ברוווווור שלא בידיים ריקות..
אני אומרת, שתקני לה משהו יפה ושימושי, לא משנה כ"כ מה, העיקר המכתב המחמם שיצורף לזה...

• הוסף לסימניות
כלה שעדין לא נשואה, משמע שעדין לא נוצרו קשרים חמים במיוחד. קצת קשה במצב לא טבעי זה לכתוב מכתב אישי מהלב וכו...
בעיני, וזה ענין של סגנון והשתייכות, כלי יפה לבית או כלי נוי מכסף.
זה מה שהייתי שולחת עם בתי למחותנת שלה.

• הוסף לסימניות
תודה לעוזרים
יש אולי עוד רעיונות??
חשבתי על סגנון עוגה יפה עם כלי.
לעניין?

• הוסף לסימניות
אני עשיתי לפני למעלה מעשור משהו שמאד מאד ריגש את השויגער, הבאתי את זה לשבת האופרוף למשפחת בעלי אבל יכול להתאים לך גם.
מעצבת פרחים הכינה לי סדור פרחים שהיה מורכב משושנה אחת ענקית גבוהה ומזדקרת אחת באמצע, ולמטה משטח מרובע של שושנים קטנות תואמות לשושנה הגדולה בשורות מסביב.
וכתבתי על תוית יפה שהשתלשלה מהשושנה הגדולה: פרחים קטנים להורים שגדלו פרח אחד גדול.
הם לא שוכחים לי את זה עד היום.
את יכולה לכתוב פרחים קטנים לאם שגידלה פרח אחד גדול...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;1304060:
אני עשיתי לפני למעלה מעשור משהו שמאד מאד ריגש את השויגער, הבאתי את זה לשבת האופרוף למשפחת בעלי אבל יכול להתאים לך גם.
מעצבת פרחים הכינה לי סדור פרחים שהיה מורכב משושנה אחת ענקית גבוהה ומזדקרת אחת באמצע, ולמטה משטח מרובע של שושנים קטנות תואמות לשושנה הגדולה בשורות מסביב.
וכתבתי על תוית יפה שהשתלשלה מהשושנה הגדולה: פרחים קטנים להורים שגדלו פרח אחד גדול.
הם לא שוכחים לי את זה עד היום.
את יכולה לכתוב פרחים קטנים לאם שגידלה פרח אחד גדול...

את זה אולי נשמור באמת לאופרוף.
רעיון מהמם!אהבתי!

• הוסף לסימניות
באיזה סכום?

• הוסף לסימניות
משהו חשמלי... למשל, כסא... :D

• הוסף לסימניות
תכתבי מה הסגנון של השויגר/חמה.

לפני זה כל התשובות מתאימות לשויגר של מגיב התגובה.
:)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1304231:
תכתבי מה הסגנון של השויגר/חמה.

לפני זה כל התשובות מתאימות לשויגר של מגיב התגובה.
:)

נחמי,
את גדולה:D

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היי,
אני נשואה+4 בת 33 ב"ה
לאחרונה התחלתי לחשוב הרבה על לימודי אחיות
הרצון לעזור לשני באמת מהלב, לעודד ולתמוך..
יש לי כמה שאלות.. אשמח למענה
מי שיש לה סבלנות ויכולה לשוחח איתי זה עוד יותר יעזור
ובכל אופן אכתוב את השאלות העיקריות.
1. האם כדאי להתחיל בכלל ללמוד בשלב הזה של החיים? או לחכות שהילדים עוד קצת יגדלו...
מבינה שיש לימודים מלאים של 4 שנים או מקוצרים לבעלי תואר אבל יותר אינטנסיביים.
והאם יש לימודי ערב??? איך אנשים לומדים 4 שנים בלימודי בוקר??? איך מפרנסים??
2. הבנתי שבמהלך הלימודים חייב להתנסות בכל מיני מחלקות.
אני יותר מחפשת לעבוד עם נשים, מחלקת יולדות וכד..או ילדים. פחות מתחברת לטיפוליים סיעודיים מורכבים וכו'..אני דיי אדם שנגעל מדברים מסוימיים. מה עושים במקרה כזה?
3. משמרות שבת מטרידות אותי...איך אפשר להשאיר את המשפחה לבד?? האם זה חובה?
4. פסיכומטרי..מעדיפה (מאוד) לדלג על הדבר המעצבן הזה..הבנתי שיש מקומות שלא חייב פסיכומטרי (אני תושבת הדרום...יש מקום באזור?)
5. יש שמועות שהשכר לא מתגמל..בכל אופן זה שיקול חשוב כי זה מהלך ושינוי משמעותי בחיים ללמוד אחיות. כי היום בתור מורה אני מרוויחה 8000 אבל שבעתי מהוראה :)
6. עד כמה הלימודים מאסיביים וקשים? אני חוששת שלא אעמוד בזה..
  • תודה
Reactions: cherry c1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה