דרוש מידע מה מלבישים במקום ג'ינס?

• הוסף לסימניות
עד היום הלבשתי לבני מכנסי ג'ינס (כחול כהה ,בהיר ושחור)
מכמה סיבות: נוח, איכותי, זול והכי: מתאים להכל
שנה הבאה הוא הולך לחיידר לא מקובל ללכת שם עם ג'ינס.
עכשיו אני מסתבכת איזה מכנסיים לקנות.
לא בשבילי להתאים מכנס לכל חולצה,
אני אוהבת שכל החולצות מתאימות לכל המכנסיים.
יש לכם רעיון בשבילי?
תודה מראש

• הוסף לסימניות
צ'ינו?
הם באמת פחות איכותיות מהג'ינס שלהם וגם הרבה פחות יפות
יש להם דגם שהמידות בו הם בשלם-
3.4.5.. ולא 3-4/5-6
הדגם הזה בסקיני. לדעתי מהמם ובקשר לאיכות-
אותו דבר בכל מקום למה לשלם יקר?

• הוסף לסימניות
לחנות הדס יש מכנסיים יפות שחורות צמודות ואיכותיות...
אפשר גם כחול במקום גינס...
ברור שיש חולצות ששחור לא מתאים...

• הוסף לסימניות
מצטרפת, אותה בעיה, ראיתי שיש מכנסיים בגוון גינס אבל ל גס אלא יותר עדין כמו למשל מכנס טנסל בקידישיק, קניתי לו
מקווה שזה בסדר.....

• הוסף לסימניות
מצטרפת, אותה בעיה, ראיתי שיש מכנסיים בגוון גינס אבל ל גס אלא יותר עדין כמו למשל מכנס טנסל בקידישיק, קניתי לו
מקווה שזה בסדר.....
זה נראה יפה ועדין
רק שיקר והאיכות של קידישיק לא משהו..
אולי לנקסט יש כאלה?!
מישיהי יודעת?

• הוסף לסימניות
אני קונה בלידר, קצת יותר יקר (סביבות 65 ש"ח למכנס)
אבל יותר איכותי ומחזיק מעמד כמעט עונה שלמה
(בחור בן 6 שמטפס על כל גדר או עץ בסביבה , כך שנראה לי זה חזק).

קידישיק גם בסדר, פחות איכותי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה