דרוש מידע מה מלבישים במקום ג'ינס?

• הוסף לסימניות
כולנו באותה סירה [ואנחנו ממש לא נחשבים מודרנים...]
יש לבן שלי כמה כחולים של "הדס" שקיבלתי מתנה, מאוד מזכירים את אלו שהועלו כאן משיין ונקסט
ומבחינתי הם דמוי ג'ינס, לכן כבר לא מלבישה לו לגן ת"ת,
רק כחול כהה ותכלת. וכמובן חאקי וירוק וחום מוקה, בז'... :)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש מכנסיים שחורות של נקסט שנקראות גינס אבל בפועל הם שחורות לא גינס בכלל, הילדים שלי רזים אני קונה להם את הסופר סקיני עומד מהמם, אם הבן שלך לא רזה יש גם בצבעי חום שגם מגיע מהמם ולא נראה גינס אבל זה בגזרה הרחבה נראה לי עומד יותר רחב אין לי נסיון בזה

• הוסף לסימניות
יש מכנסיים שחורות של נקסט שנקראות גינס אבל בפועל הם שחורות לא גינס בכלל, הילדים שלי רזים אני קונה להם את הסופר סקיני עומד מהמם, אם הבן שלך לא רזה יש גם בצבעי חום שגם מגיע מהמם ולא נראה גינס אבל זה בגזרה הרחבה נראה לי עומד יותר רחב אין לי נסיון בזה
אני מחפשת קצר לקיץ
עד החורף יש עוד הרבה זמן

• הוסף לסימניות
תודה יפות מאוד
יקר לי 70 ש"ח למכנס, ולא מתאים לי להתאים מכנס לכל חולצה
לא התכוונתי להמליץ, רק לומר שמבחינתי זה כמו ג'ינס.
אני חושבת שאחותי קנתה אותם במכירה מוזלת עלה לה גג 20 שקל

• הוסף לסימניות
לא חושבת שיש מכנס אחד שיתאים להכל (אפילו בג'ינס יש לי כמה גוונים כי לא כל חולצה מתאימה לדעתי עם כל גוון)
תצטרכי לשנות את הפאזה ולקנות כמה צבעים שכל אחד מתאים לכמה חולצות, וכמה חולצות שיתאימו לכמה זוגות מכנסיים.
הייתי קונה מכנסיים כחולות בהיר, שחורות, קאמל, לבן - לקיץ

• הוסף לסימניות
יש את הכחול כהה של קסטרו, הן מעולות
ויותר יפות מסתם כחול, וממש חזקות!! יש עליהם עכשיו מבצע שווה.

• הוסף לסימניות
עד איזה גיל זה בסדר לשים מכנס קצר?
הבן שלך כבר יגיד לך ;)
איך שראיתי אצלנו - מכינה גבולי. (ת"ת ליטאי קלאסי)
לשבת כן שמתי כולל כיתה א', וגם זה עם פרצופים..

• הוסף לסימניות
כולנו באותה סירה לגמרי ..
אחרי שגמרתי לפנינוש קידס את המלאי של הדמוי ג'ינס הנמתח , עברתי לאלפרדו והם הביאו מכנסי סקיני בכחול כהה ושחור. אולי היום הגיעו בצבעים נוספים
אני חושבת שזה כן עלה 70 אבל זה משתלם
הבן שלך כבר יגיד לך ;)
איך שראיתי אצלנו - מכינה גבולי. (ת"ת ליטאי קלאסי)
לשבת כן שמתי כולל כיתה א', וגם זה עם פרצופים..
מכינה זה גיל 5 ?

• הוסף לסימניות
עד איזה גיל זה בסדר לשים מכנס קצר?
הבן שלי בכיתה ב' ביקש קצר כי יש לו חברים שלובשים.
כשהילד שבד' היה בב' הוא לא הסכים קצר - 'הוא כבר לא תינוק'
כנראה שגם תלוי ילד.
הם לומדים באותו חיידר בפער של שנתיים.
ליטאי קלאסי

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה